Godmorgon fredag

Uhh idag ville jag bara ligga kvar i sängen kände jag, men det var bara att stiga upp. Sätta ner fötterna på det kalla golvet, dra på sig morgonrocken och sätta på varmt te, namnam..
Gick ut på balkongen för att ta en morgoncigg och piggna till lite, och då såg det ut såhär.. Snön har lagt sig lite, vad mysigt :)







Och en osminkad trött jag, bjuder jag på haha.. Tog på mig min super mysiga halsduk som jag köpte på HM för nån dag sen, så varm, go och stor :)
Nu ska jag äta lite frukost, sen ta en dusch. Have a nice day!

A sweet little dress.



Klänning från Stylebystars, 399 sek..

Helt underbart fin, med fickor dessutom som gör den lite speciell och knapparna såklart. Den skulle gärna få flytta in i min garderob, mjauu.. Men får avakta med att shoppa ett tag fram över..


 


Bullar, mmmmmmums



Har vart inne och köpt bullar då jag fick ett sånt enormt sug! Mums vad gott det kan vara med bullar och mjölk.
Men usch så kallt det är ute, och det snöregnar ute, tråkigt.. Jag vill att det ska snöa en massa och lägga sig, ehmm sa jag verkligen det där? Jag hatar snö och kyla igentligen, men nu ser jag faktiskt fram emot det för det är rätt mysigt. Och riktigt mysigt att ta en promenad när det är snö ute som lyser upp, åhh. Höhö..

Och jag är fortfarande glad som bara den. Kan inte försöka att inte vara glad, jag är alltid sån här.. Jag blir glad och hoppas innan jag vet nåt säkert sen om det inte blir av så blir jag så jäkla besviken, men kan inte hjälpa att jag inte kan hålla emot.. Jag hoppas helgen går snabbt så det blir ny vecka (om det blir klart tills nästa vecka, men det tror jag) så jag får svar på om det blir av :) Vill skriva vad det är också men känns dumt som sagt när jag inte vet, för då blir jag ennu mera spännd osv.. Aja den som väntar (kanske) på något gott ;)

wiee am soo happy

Eller jag ska försöka hålla mig och inte hoppas för mkt en.. För det kanske blir nåt strul att det inte funkar.. Men om det funkar så får jag hem en trevlig sak nästa vecka tror jag.. :D Tänker inte skriva vad det är en ifall det skulle gå fel och ska inte vara så glad för då blir jag bara besviken, men det ser ljust ut så jag kan inte annat en att vara glad :D *längtar*

Klockan är 17.30 och det är kolsvart ute, tråkigt värre. Snöar gör det också, fast mindre nu en innan, det regnar lite också så det kommer ju inte lägga sig.. Aja nu ska jag fixa käk, hungrig som bara den..

En dagens bild.



Sitter och drömmer mig bort när jag ser denna bilden. Tänk att få ligga där och ha det underbart tillsammans med sin älskling, hur bra hade inte det vart ? Vi hade verkligen behövt komma bort långt härifrån 1 vecka eller 2. För att få tid för oss själv och bara koppla av tillsammans.. Åhh, *drömmer*

3 månader



Nu är det 3 månader sen du försvann, och jag saknar dig lika mkt för det. Jag kommer aldrig nånsin glömma dig om du inte kommer hem igen. Du är/var en väldigt speciellt katt på alla sätt och vis.. Tanken på att du kanske går där ute och kämpar för ditt liv varje dag gör så ont i mig. Jag känner mig så hjälplös. Det gör så ont varje gång jag tänker på dig, och varje dag blir jag påmind av dig, och då tänker jag hur du har det, om du fortfarande lever, vart du är, eller om du nånsin kommer hem igen.. Jag börjar ge upp hoppet nu om att du inte kommer hem, jag måste det och försöka gå vidare. För att gå och tänka varje dag hur du har det osv gör så jäkla ont. Så skulle det hända att du kommer tillbaka skulle det vara den lyckligaste dagen i mitt liv. Men skulle det vara så att du inte gör det så har jag förberett mig på det nu även om jag inte vill det.. Jag saknar dig så oerhört mkt och önskar dig allt väl, och hoppas du har det bra och klarar dig själv där ute. Jag tror du är långt långt borta nu, har svårt att tro att du sitter i närheten och trycker. Senast jag hörde nåt från någon var för några veckor sen, då var du förmodligen i ljungarum, men nu har jag inte hört nåt på länge och vem vet vart du kan vara nu.. :(

Nikotinläsk ska hjälpa rökare.

Jag vet inte vad jag tycker om det här när jag läser det på aftonbladet. En nikotinläsk som ska hjälpa rökare?
"Ska ge euforisk känsla av lugn och avslappning"
Hmm jag är lite skeptisk till det där.. Men om det skulle komma till sverige kanske man skulle prova? Man ska ju inte säga nånting innan man ens har provat..
Jag vill ju sluta röka men det är så svårt, och nikotin tuggumi och plåster tror jag inte alls på, även om jag inte har testat. Men känner en hel del som har provat och det har inte hjälpt dem nånting..
Dock finns det en bok som min pojkväns syrra har som hon hade läst. Den hade fått henne att fimpa för gott direkt när hon läst ut den. Hon lånade ut den till sina rökande vänner som också hade slutat. Boken hade äcklat dem nåt grymmt mkt så dem inte vill ta ett bloss mer.. Man kanske skulle prova på att läsa den istället? Skadar ju inte :)

Mamma Mia





Filmen är helt underbar så jag skulle nog kunna ta och se den snart igen, man blir så glad av den :)
Dessa 2 låtar är nog favoriterna.. Fast dem andra är ju också bra..

Nu blir det sängen, natti natti.

Få hem gratis saker, gratis!



Gratisgen är en sida som har funnits ett tag, tror jag blev medlem för jättelängesen men inte varit aktiv förens nu..
Man kan lätt sammla ihop poäng genom att bli medlem på sidor osv som är gratis. Sen ska man även värva medlemar via sin länk. Det går snabbt och enkelt att sammla poäng. Det minsta du behöver värva är 7 styckna och då är du inte långt ifrån att få din sak, du ska även sammla ihop några få poäng som är superenkelt.  Så bli medlem du också (Länk)

en massa bilder.

























En del bilder som togs sommaren 2 0 0 8.. Jag längtar tillbaka! Ta mig tillbaka! Synd att man inte använde kameran mer, för det är kul att ha en massa bilder för att sedan se tillbaka. Men har en massa mer som jag inte lagt upp iofs :) Funderar på att köpa en skrivare och sedan göra ett fotoalbum så man har som minne sen när man blir äldre, eller tja varför inte bara framkalla korten ;P

Denna sommaren var oförglömlig iallafall, har haft sånna roliga stunder med alla nära och kära, och det har vart helt underbart. Synd att tiden skulle gå så snabbt bara, men det gör den ju alltid när det är sommar och när man har kul. Hoppas det blir en ennu roligare sommar nästa år, men det tror jag för jag och mina vänner kan bara inte ha tråkigt! :)

tomt



Såhär ser mitt hår ut efter jag har plattat det, alltså det är en stor skillnad innan jag började och bara hade fönat det, tog ingen bild på hur det såg ut, haha lika bra kanske.
Men jaa man ser hur slitet det är, suck.. Dock ser det nog mer slitet ut i verkligeheten en på bild. Men man ser ju att det inte ser fint ut direkt.. Fast jag är glad att mitt hår växer så snabbt som det gör, ska spara så jag har jättelångt, fint :)

Mitt hår tar stryk! - Ge mig tips



Efter en hel del färgningar med blond hårfärg ser mitt hår ut såhär nu ungefär, fast längre då.. Det är så sjukt slitet så det känns som att jag ska tappa det om jag blonderar det nån mer gång, och det vågar jag ju inte riskera. Men o andra sidan så vill jag ju gärna ha blont nu när jag har slängt ut så mkt pengar på att få det som jag vill ha det osv, men sen är ju frågan om det är värt det och det tycker jag ju inte.. Men jag ska prova med en massa bra hårinpackningar o se om det gör nån skillnad.. Satt innan och fönade håret och då såg det ut som på bilden ungefär, fast sjukt mkt slitet..
Igår när vi var på stan så kollade jag lite på hårfärger och funderade på om jag verkligen inte skulle köpa en brun istället. Men så blev det inte, så ska se om jag kan göra nåt åt det slitna och går det inte så får det bli mörkare igen, då behöver jag inte färga 1 gång i veckan heller pga utväxt som jag måste göra om jag har ljust hår.. Men en sak vet jag, och det är att jag har jäkligt starkt hår efter allt jag har utsatt det för, men frågan är hur länge till..

Ge mig tips på bra hårinpackningar, eller andra saker som är bra för håret, tack! :)

Igår.

Igår var det en väldigt trevlig dag.. Vaknade, stack och jobbade, kom hem, duschade sen stack jag och älskligen in till stan. Jag var fortfarande på jakt efter en ny jacka men hittade ingen igår heller, så jag har gett upp letandet, iallafall här..
Så jag gick in till H&M köpte en vit lång urmysig halsduk, 2 svarta par knästrumpor, och spännen till håret, sen köpte jag även nagelack och ögonskuggor, ja inget märkvärdigt direkt. Efter det åkte vi till citygross och handlade en del.. Vi köpte en massa tacos och tillbehör för vi var så hungriga båda 2 efter att ha sprungit på stan i säkert 3 timmar.. Så när vi kom hem var det bara att fixa iordning en massa tacos och äta, mums vad gott det var. Sen var vi helt slut båda 2 och gick och la oss, men det var en supermysig dag iallafall..

Nu ska jag snart ut på en långpromenad tror jag, känner för att gå en långbit, och det är skön luft ute, synd det är så mörkt bara, men men.. Vi hörs kanske senare.

Rädda tuttarna.



Klicka här för att skänka ett bidrag till Rosa Bandet utan kostnad!

För varje unik besökare skänker Pause i samarbete med Bwin pengar till Bröstcancerfonden.

Gör du det också, det är gratis!

Just nu: hårfärgning


Sitter här med färg i håret nu, och ska göra det i 50 min till ungefär.. Uttråkad blir man, men sen när det är klart ska jag bädda ner mig i soffan och glo på Samantha Who och Heroes, bra serier!
Så ja, kvällen blir en mysig kväll med snacks och serier, underbart!

Sen blir det att hoppa i säng rätt tidigt, efter A Shot At Love With Tila Tequila så jag säger godnatt nu. Imorgon är det helg :D

Hemma efter en tripp på stan.

Då vart man hemkommen från en tripp på stan, jag är helt slut nu som vi har sprungit runt.. Har vart i säkert alla affärer som finns här :P
Hittade värken jeans eller nån passande jacka.

Hittade dessutom detta :

En super mysig tröja i lite längre modell. Plus hårfärg.


Och dessa sööööta trosor, hur söta är dem inte då? Synd de inte fanns i fler färger :)


Tröjan är från TrendHouse och underkläderna från H&M
Jag kom billigt undan så det känns skönt, fast ska nog shoppa lite mer imorrn :P

Är såå mätt nu, vi åt hamburgare på sibylla så det blev inget korv stroganoff, får ta det imorrn kanske.. Nu ska jag fixa håret tror jag eller om jag kanske väntar med det tills imorrn..

Då var man hemma igen

Hejsan hoppsan..

Är redan tillbaka från praktiken, dem skulle ha nåt möte så jag fick sluta tidigare idag, skööönt. Och imorrn är det fredag sen är det helg IGEN.. Aja jag ska inte klaga :)

Ska fixa iordning lite käk nu tänkte jag, frågan är vad man ska äta bara? korv stroganoff hade ju iofs vart riktigt gott, det var väldigt längessen jag åt det också. Annars kanske man skulle ta och äta ute, för vi ska åka in till stan om en stund.. Äh får se hur det blir..
Ska in till H&M tänkte jag och kolla på nån hårfärg, har redan fått en ful utväxt *morr*
Sen ska jag se om jag hittar ett par snygga jeans också och kanske en jacka, det skulle jag verkligen behöva för min vinterjacka börjar pajja plus att den är inte såå jätte varm.. Ne nu ska jag fundera klart på om jag ska laga mat eller ej, uppdaterar väl senare..

Torsdag



Ska snart ge mig av för att jobba. Så hinner inte skriva så mkt utan lägger upp denhär listan jag hittade istället :P

Man ska ta fram mobilens telefonbok och svara helt ärligt.

Har du pussat nummer 2?
Alpo - från Sthlm, ja det har jag gjort.

Vad har du för relation med nummer 20?
Elin - Vi har en bra relation, bra vänner som kan prata om allt, plus att vi har så jäkla kul tillsammans!

När ska du träffa nummer 30?
Hasse - Mammas kille, tja vi träffas väl nästa gång jag är i Jkpg skulle jag tro.

Är nummer 18 söt?
Pappa -  Ja klart han är.

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Carro - En precis lika galen tjej som mig, entligen har jag hittat henne haha.

Gillar du nummer 14?
Christian i gbg - Jodå han är en trevlig prick.

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Andy "tysken" - Nej har nog bara träffat han 1 gång.

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
"Gizmo" - Aldrig, och har aldrig träffat heller.

Är du nära vän med nummer 23?
Fidan - Nej det kan jag inte påstå.

Har du gått på bio med nummer 4?
Anton - Mitt ex, men nej vi har inte gått på bio haha.

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Ida (fritidsledare) - Självklart, Ida är helt underbar och rolig.

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Anya - Tja jag vet inte riktigt, vi pratar väl om allt möjligt.

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
Betty - Alltid! Hon är en av mina närmsta och bästa vänner, saknar henne som fan och det var för längessen vi sågs!

Vad har du och nummer 24 för relation?
Fredde Gbg - Vi har ingen relation alls, vettifan vem det är.

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Fredde - Min kusins sambo, skulle inte vilja göra nåt :)

Vad är det bästa med nummer 8?
Brorsan - Allt är bäst med honom, underbar, och omtänksam person.  

Brukar du och nummer 16 träffas?
Pappa - Nej det brukar vi inte.

Nu måste jag springa för börjar snart, tur det är så nära :)

En kväll med film och glass.



Min rygg är fortfarande knas, så jag har ägnat dagen till att vila i soffan. Inte för att det gör saken bättre, men kan ju fasiken inte göra nåt annat.. Aja imorrn ska jag iallafall sticka till praktien hur ont jag en har, för kan inte vara hemma mer. Har ju inte vart där så länge så vill inte missa för mycket. Sen vill jag verkligen ge allt för att jag kanske får jobba vidare där senare..

Aja, nu ska jag snart kolla på film. Det blir nån ny film som kom upp nyss Picture This, jag gillar sånna där kärlekskomedier :) Så ska jag äta en massa glass i stora lass som älsklingen var inne och köpte innan!

Jag tror jag dör snart.


Eftersom det gör så jäkla ont! Vet inte vad det är för fel, kanske bara är en vanlig ryggvärk men så här ont har jag då aldrig haft det. Kan ju också ha sträckt mig i sömmnen. Var hemma från jobb idag för jag kunde seriöst inte röra mig, har svårt för det fortfarande. Legat i sängen och soffan hela dagen, och det har inte blivit det minsta bättre. Ska vänta 2 dagar och se om det försvinner så om det inte gör det ska jag åka och kolla upp det. Nu ska älsklingen hjälpa mig och ta ett bad haha, känner mig helt förstörd som inte kan göra nånting, och är så beroende av honom, stackare.. Sen ska han ge mig lite massage också och se ifall det hjälper nåt, så gulligt av honom, tack baby ♥

Smääärta


Den här låten är så mysig! Och Chris Brown är bra snygg :)

Anyway, jag har så sjukt ont i kroppen, speciellt under brösten och vid svanken typ. Kan knappt röra mig, kan heller inte ta djupa andetag för då gör det sjukt ont, och jag blir helt kallsvettig. Uhh, undra vad det beror på, förkylningen kanske? Kan ju ha sovit galet inatt också, hade iallafall sjukt ont när jag vaknade imorse, känns lite lite bättre nu iallafall men det är inte över..

Nu ska jag ta och fixa mat. Men vad ska man äta idag då? Ris och nåt kanske.. Kyckling hade vart gott men då får jag åka in och handla. Hmm, aja får se vad som hittas på  :)

Ny design

Okej, jag skrev att jag inte skulle göra om min design på ett tag, men kunde inte hålla mig, haha.. Men som sagt jag tröttnar lätt och jag gillar förnyelse, men nu blev jag faktiskt nöjd så denna kommer få stanna ett bra tag ( tror jag ) ;D

Sitter här och käkar ett äpple, kan inte sova. Jag bara nyser och hostar hela tiden, är förkylningen tillbaka tror? Mjaa jag vet inte, och hoppas inte det iallafall..

Idag var jag och älsklingen inne på citygross som hade premiär för några dagar sen. Sheet vad stort det var, och fanns hur mkt som helst. ( citygross är ett varohus ) Så vi handlade en del. Mest massa skräp som chips och godis, då det var så pass billigt.. Estrella chips kostade 10 kr styck! Dock fick man bara handla 2 per hushåll så jag och älsklingen tog 2 var och ställde oss i varsin kassa, höhö. Vadå man får ju passa på, det erbjudantet gäller ju bara tills imorrn! Ja sen handlade vi lite mat som mjölk och bröd som höll på att ta slut. Jag köpte även prinskorvar och rödbetsallad som jag åt idag, mums säger jag bara, jag älskar det! Skulle kunna leva på det varje dag! Nu längtar jag nästan lite till julafton så man får svulla i sig en massa god julmat, mumma :)

Ne nu ska jag försöka sova, annars sover man väl bort halva dagen imorrn. Natti natti

Ska göra det klart för dig.

Okej, för det första. Jag visste inte vem du var först eftersom du kommenterade anonymt, men tittade tillbaka i mina kommentarer och såg din IP, jag misstänkte att det var nån av er endå..

För det andra det där inlägget publicerade jag innan ditt, men det kom upp senare pga blogg.se strular som vanligt..

För det tredje, jag läser  värken din eller din syrras blogg, ni har inget som tilltalar mig, och sen undrar jag VARFÖR du tror att allt kretsar runt dig? Och varför du tror att jag skulle skriva mer om dig/er i min blogg?? Herregud. Haha men det är nästan lite kul, att du tar åt dig och kommenterar i min blogg att jag ska ta bort inlägget som du påstår handlar om dig.. Men vi kan låta dig tro så om du vill, fine..

Du har skrivit en massa skit om mig i din blogg sen jag och din syrra blev ovänner, jag har inte gjort dig ett skit utan du började snacka skit om mig och skriva elaka saker till mig pga jag var ovän med din syrra, väldigt moget! Du är 23 år, har barn och familj men endå bete dig som du var 14.. Så jag tycker inte du ska lägga dig i andras bråk överhuvudtaget. Har du så lite fritid att du verkligen måste lägga dig, plus att skaffa dig fienden bara för att dem är ovänner med din syrra? Jag och Simona hade verkligen inte gjort dig nånting. Så sluta lägg dig i. Du har ingenting med det som har hänt att göra och du kommer aldrig ha heller.. Pungt slut..

Och som sagt jag läser inte din blogg, du skrev att du hade slutat läsa min, men tydligen inte eftersom du är här och kommenterar.. Så nu har jag förklarat för lilla dig att allt handlar inte om dig, förstår du ? Bra, då var det avklarat.

Åhh nu ska jag gå och bli ovän med min brorsas polare bara för att dem är ovänner ha ha...

DÅ var det fredag igen då

Hejsan hoppsan.

Fredag idag och redan helg! Det kändes som att det var helg nyss ju, men jag klagar inte det är skönt med helg..

Ikväll blir det förmodligen lugnt, jag har lyckats få en tvätt tid så ska tvätta handukar och påslakan och sådant, för det behövs verkligen. Sen funderar jag på om jag ska åka in till stan och handla så man kan göra tacos ikväll, det hade vart mysigt och gott. Ha en myskväll med min älskling helt enkelt :)

Det får nog bli så, för jag känner inte för att göra så mkt annat, men nu ska jag plocka ihop tvätten och gå ner och börja så man blir klar nångång..


Jag vill shoppa!



Helst av allt vill jag klicka hem detta från Halens! Huuur snyggt är inte linnet då? Jätte snyggt tycker jag, det skulle inte vara fel att ha ute en partykväll :) Skorna är fina dem också, dem skulle jag gärna vilja trippa runt i nu i höst/vinter. Ska nog ta och beställa detta nästa månad..

Broken


Har blivit kär i denna låten och lyssnat på den flera ggr, så mysig ♥

Är hemma nu efter en långpromenad. Det regnade lite men det gör inget var rätt skönt endå, väldig härlig luft ute, nästan som på vintern.. Känns uppfriskande :)

Nu snart blir det film, vet inte vilken en, men tror det blir någon skräckis..

En torsdag


Heej bloggen.

Kom hem från jobb precis, jobbade en timma extra idag då dem behövde mig.. Men det var lugnt , det är ju så slappt endå så..

Vad händer idag då? Ska ta mig lite käk nu sen ta en dusch för senare blir det en långpromenad med en polare, efter det kanske vi åker och tar en fika och framåt kvällen blir det kanske film. Så ser väl dagen ut mer eller mindre.. Imorrn är det fredag vilket ska bli jäkligt skönt! Måste försöka boka en tvätt tid i helgen då jag knappt hinner tvätta på vardagarna.. Annars får jag ta en tidigt på morgonen. Men det är ju inte så kul att börja tvätta vid 6-7 heller.
Aja vi får väl se vad det finns för tider, nu blir det mat iallafall, tänkte göra ugnsfalukorv, mumma det var längessen jag åt det.. Ha en bra dag..

Och föresten jag är så himla trött på dubbelmoralsmänniskor. Dem snackar så mkt skit, och tror att dem är så mkt bättre en alla andra. För det första, öppna inte din jävla käft om att folk snackar om dig när du börjar att snacka om andra..  Du skrev till mig att jag är så äckligt smal och att det inte kan vara häslosamt, men vet du vad, jag är naturligt smal, jag bantar inte eller nånting.. Men kolla på dig själv din överviktiga kossa, du tror det är hälsosamt att vara fet? Jag har inget emot överviktiga, men snacka inte skit om mig du får bara tillbaka.. Jävla nolla är vad du är.. Bläää

Dagens bild



..regndag

En regnig Onsdag

Åhh mysväder, det bara öser ner utanför fönstret. Så mysigt!

Det känns som jag inte har tid så mkt med att blogga ibland. Jobbar ju havla dagen sen när man kommer hem så ska det göras massa saker här hemma, träffa kompisar, umgås med my love osv, sen blir man så trött tidigt på kvällen och går och lägger sig, sen är det samma visa varje dag nästan.. Så min motivation till att blogga är väldigt liten just nu.

Ska snart in till stan med älsklingen och storhandla. Ska bli gött att fylla upp kyl och frys igen. Jag älskar att stohandla, det är kul :) Sen är det skönt när det finns massa mat hemma så man kan välja och vraka..
Men känns inte så kul att gå ut när det regnar så mkt så vi får vänta ett tag och se ifall det lägger sig.. later

Min lilla kisse



Fick ett samtal om Kitt tidigare idag.

Tjejen som ringde: Heeeej, jag ringer angående din katt Kitt.

Jag blev helt skakis och började kallsvettas när jag hörde hennes röst. Hennes röst lät precis som hon skulle säga "jag har hittat din katt död" Så innan hon fortsatte så höll jag på att bryta ihop, för jag visste vad hon skulle säga. Men så var fallet inte alls. Phuuu, men det lät ju verkligen så :/

Iallafall, hon sa att hon trodde sig ha sätt Kitt både i lördags och i söndags. I lördags hade hon sätt en katt sitta och trycka under en bil, och hon hade gått fram för att klappa den, men katten hade dragit sig undan.. I söndags såg hon samma katt bakom en bil när hon körde sin egna. Hon sa att det såg precis ut som Kitt. Jag frågade om katten hon såg haltade, men det kunde hon inte se eftersom den inte gick så mkt. Så hon sa att hon skulle ut för en promenad, och skulle ta med sig mat och se om hon kan locka fram den på nåt vis.. Alltså jag blir så glad, att det finns så snälla människor som bryr sig ♥ Jag är så tacksam för alla tips jag fått, tack så mkt, det betyder jätte mkt!
Hon skulle höra av sig om hon såg henne igen. Hon bor i ljungarum också, så om det är kitt har hon ju förflyttat sig en bra bit hemifrån. Hoppas nån lyckas fånga in henne innan hon försvinner iväg allt för långt :(

Helt slut

Jag fick sova ungefär 2 timmar när jag lyckades sommna sen. Snacka om att det var jobbigt att ta sig upp. Seg och trött i huvudet var man med pga förkyldningen, men vad ska man göra det var bara att tvinga sig upp och sen sticka iväg och jobba.. Det är skönt att det inte är sååå länge jag jobbar, 10-16 helt perfekt tycker jag..

Nu ska jag bara koppla av, ta ett bad läsa nån tidning, äta något sen ska jag gå lägga mig.. Inte tidigare en 20.00 dock för då kommer jag säkert vakna upp mitt i natten. Men frågan är om jag orkar hålla mig vaken tills dess, jag får sysselsätta mg med något, men orka (?)


Vinnaren av designen


Vinnaren av designen blev ingen annan en Linda . Titta gärna in hos denna tjejen som verkar vara super trevlig, och har en super söt kisse :) Grattis till dig.

En sömnlös natt


Åhh, mysig bild va? Jag vill ha sommar!


Anyway, den här natten har jag inte sovit nånting. Har legat och vridit och vänt på mig i flera timmar, snorat och hostat också. Sen har älsklingen snarkat högt hela tiden så jag gick ut och la mig i soffan och försökte sommna men det gick ju inte så bra det heller, så det slutade med att jag gick och satte mig vid datorn med en kopp te! Gjorde en ny design också, och nu ska jag inte göra en ny på ett bra tag för jag byter design allt för mycket, höhö.

Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska försöka tvinga mig att sova lite eller om jag ska hålla mig vaken, jag ska ju endå gå upp igen om 4a timmar, vilket jag tror att jag inte kommer att klara om jag sommnar, måste verkligen sticka och jobba sen. Gahh vilka i-landsproblem man har. Ne jag ska nog försöka sova lite iallafall, får ta och ställa flera larm, om inte annat kommer väl älsklingen väcka mig. natti natti.

I <3 Asos

Jag bara älskar Asos. Dem har så mkt snyggt! Här är några av många favoriter. Jackan är supersnygg, och skulle absolut inte tacka nej till den i vinter. Kjolen skulle jag görna vilja ha till våren/sommaren nästa år. Och koftan skulle sitta fint nu när det är ruggigt ute.. Åh ge mig. Synd att inte Asos finns här. Då skulle jag ha shoppat en massa!

Strul

Vad bloggen har strulat idag, har inte kommit in alls förens nu :S aja sånt som händer.
Idag har vi vart inne och storhandlat, och även ätit ute, det var gott. Känner mig inte så pigg dock, är förkyld och känner mig febrig. Måste endå gå och jobba imorrn, kan inte redan vara hemma. Så får allt tvinga mig dit hur dåligt jag en mår.

Är så trött nu så ska snart gå och lägga mig, för inatt för ingen rolig natt och jag sov inte många timmar alls. Jag vaknade mitt i natten och mådde dåligt, fick panikångest och var tvungen att springa ut på balkongen för att få luft. Älsklingen vaknade och var orolig, men han var så underbar, han fanns där för mig hela natten. Vad skulle jag göra utan dig ? Sen efter det kunde jag inte sova, jag var rädd att det skulle bli så igen, så älsklingen låg vaken med mig och pratade om allt möjligt, sen satte vi på en film och låg och kramades. Sommnade säkert framåt 9-10 på morgonen. Åhh han är så underbar. Så idag mår man så mkt bättre, förutom förkylningen då.. Men det är ingenting jämfört med igår. Tack älskling för att du finns här för mig ♥

Nu ska jag ta mig ett bad, sen ska jag nog gå och lägga mig så jag får sova ut tills imorrn..

Vacker sångfågel





Älskar denna låten med Leona Lewis, kan inte sluta lyssna på den! Hon är så sjukt vacker, och har en sån underbar röst. Bara ryser i kroppen när jag hör henne sjunga :)

Med denna låten säger jag godnatt, usch vad trött jag är..

Jag är ett svullo - yes i am.

Men när man är sjuk får man, eller ? :P Älsklingen åkte in till stan och frågade om jag ville ha något, och självklart ville jag det. Så han fick köpa hem massa gott till mig... Cola, gott & blandat, gifflar, chocklad och såklart frukt! Så är jag ju lite nyttig iallafall.. Tur jag kan stoppa i mig massa sånhär skit utan att det syns, så varför inte passa på medans man kan ? Höhö.

Så ja ikväll blir det soffan och massa gott, med nån bra film. Frågan är vad jag ska se bara, hmm.. Har nån något bra filmtips ? Har dock sätt rätt mkt filmer så det får gärna vara nån som kanske inte är allt för populärt och ny då jag sätt det mesta.. Men tipsa gärna :)

Sick and tired

Imorse vaknade man upp sjuk då. Kändes som jag var sjuk för inte alls längessen, men men. Kanske inte nåt som håller i sig. Är iallafall snorig som bara den, ont i kroppen, illamående mm.. Älsklingen har vart så söt och hämtat isvatten åt mig när jag velat ha ♥ Det enda jag får i mig förtillfället, men bättre en inget alls. Usch känner mig så svag, måste få i mig lite mat sen. Ska se om det funkar med flingor, eller yoghur kanske.

Jaja på tal om annat, Igår hade vi det skit kul iallafall. När vi kom dit bjöds det på en god drink, sen efter det så bjöds det på mat, och det blev tacos! Mumsfilibabba säger jag bara..  Senare blev det mer och mer drinkar, och då började folket ställa upp på singstar och grejer hehe, jag gillar det även om jag sjunger som en värdelös kråka :P Det funkar iallafall med lite alkohol i kroppen..

Ja sen var det fest resten av kvällen, mycket lyckad kväll får jag säga.

Denna dagen ska jag ligga i sängen/soffan och vila så mkt som möjligt så man blir frisk snart.
Ska försöka att inte yttnytja älskligen som slav allt för mkt också, haha nerå men han erbjuder ju sig själv :)
Nu är han nere hos Sabine och hjälper henne med nåt spel så ska ta och hämta mitt isvatten själv nu *morr*
Skämt o sido.

Friday


Yahoo, äntligen helg! Ikväll blir det lite party med goda drinkar och trevligt folk.. Ser fram emot det :) Känner mig allt lite fest sugen så det ska bli trevligt, det var ju endå ett tag sen jag festade sist (känns det som iallafall :P)
Nej nu måste vi sticka, ha en trevlig kväll!

Eller föressten, tänkte tipsa om en väldigt bra film jag såg igår "Taken" heter den. Ni måste se den, en väldigt bra action rulle! Tror inte ni kommer ångra er. Det är en film jag rekomenderar starkt. Den handlar om kidnappning, dem kidnappar unga tjejer sen drogar dem de och säljer dem till människor, osv.. Men inte bara det, en av tjejernas pappa är ute efter att hitta henne, och hämnas på dessa.

Aye ha en bra kväll :)

Imorrn är jag ledig!

(Bild ; Elin och jag i våras)
Saknar dig pullan! Känns som det var en evighet sen vi träffades sist! När kommer du hem igentligen ? Vi måste iallafall ses då..

Imorgon är jag ledig, ska bli skönt för då blir helgen extra lång, plus att jag inte behöver gå lägga mig så tidigt ikväll, men det slutar väl med att jag vänder konstigt på dygnet igen, like always *s*

Ska dra en vinnare av bloggdesignen imorgon också, så det finns fortfarande chans att vara med och tävla, klicka HÄR för att komma dit.

Fick hem en väska idag också, men gillade inte den så värst mkt så kanske lottar ut den senare så håll utkik :)

Aaaw så söt!



Åhh denna kissen är nåt av det söötaste jag sätt.. Checka!! :)

Redan Onsdag


Hej hopp gummisnopp! :P Det är redan Onsdag, vilket betyder att det snart är helg, IGEN! Dagarna bara rinner iväg snabbt som vanligt...

Idag var iallafall första dagen på jobbet, och det var hur gött som helst, trivs jätte bra där.. Schysst folk också för den delen, så det var precis som det ska vara. Ser redan fram emot att gå dit imorgon, höhö..

Har laddat en film som jag tänkte glo på om en liten stund, ska fixa iordning popcorn först bara. Det blir iallafall filmen The life before her eyes, med Uma Thurman mfl.. Den verkar bra.. :)


Ska ta ett bad innan också så man får upp värmen, sen bädda ner sig i soffan med en filt plus massa tända ljus, myyyys...

Ha en trevlig kväll.

Kvällens låt.



Har lyssnat på denna några ggr nu och den är så mysig. Den är från lindex reklamen, om jag inte minns helt fel..

Snart sängdags.

Denna dagen har gått bra snabbt! Efter jag vart på mötet gick vi och åt ute. Sen åkte vi hemmåt, och sen dess har tiden bara runnit iväg. Har inte gjort så mkt sen jag kom hem. Kollat tv och gjort en ny design typ, endå har tiden bara runnit iväg.. Ayee.
Jag är fortfarande trött som bara den, så ska lägga mig i soffan nu och kolla på en film sen blir det sängen. Imorgon är ju en viktig dag, och jag vill inte försova mig. Börjar iofs vid 10, så det är skönt att jag inte behöver gå upp jätte tidigt iallafall..
Nej nu blir det soffan, natti natti.

Trötter

Jag är sjukt trött idag. Orkar knappt hålla uppe ögonen. Ska ta mig en kalldusch snart och se om jag piggnar till, igentligen skulle jag bara vilja gå lägga mig i min varma säng, men det går ju inte. Då vänder jag fel på dygnet igen. Har ju praktik imorrn som sagt, så det känns lite konstigt att missa första dagen va :P

Kan iofs endå inte sova, ska på möta idag, förvisso är det inte förens 14.30 men endå. Jag får allt hålla mig vaken. Sen när jag kommer hem får jag sysselsätta mig med något, och det får bli städning för det behövs nu ser jag.. Urkk..

Solen skiner så nu blir det dusch sen en promenad innan mötet.. L a t e r

Godmorning

Jag börjar dagen med en lista.



Har du pojkvän/flickvän? Yes, jag är förlovad.
Är du kär? Jag är väldigt kär, mer och mer för var dar som går.
 Hur tidigt stiger du upp? Blir väckt? Det är olika. Antingen vaknar jag själv eller av mobilen.
 Vem/vilka vet mest om dig? Mamma, kusin, och en nära vän.
Gillar du att slåss? Nej, skagsmål löser inga broblem. Jag använder käften istället ;)
När var du senast full? Hmm, 3 veckor sen kanske ?
Har du utländska föräldrar? Ja det har jag.
Vem kramade du senast? Älsklingen
 Vad längtar du till? Tills vi får en lägenhet i Jkpg ♥
Favoritgodis? Chocklad!
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska, jag älskar nätter!
Sparare eller slösare? Skulle vilja vara sparare, men inte en chans att jag är.
Bio eller promenad? Det beror på vad man är på för humör. Men får nog säga bio.
 Är du kittlig? Ibland..
Rädd för insekter? Rädd är jag väl inte, men dem är äckliga. Fast getingar är jag vädligt rädd för. :P
Anser du att du är stark? Klart jag är :)

Lilla buskisse


Hon växer så det knakar, första gången när jag åkte från Jkpg var hon såhär liten, men nu har hon allt blivit lite större, det är så tråkigt att dem växer så snabbt, för dem är så satans sööööta när dem är så små :)

Hon påmminer så mkt om kitt i sättet, så det är så jobbigt, fast på nåt sätt blir man glad. Även om man önskar att man hade Kitt hemma också.. :(



Ps, var gärna med och tävla om en bloggdesign några inlägg ner. Gäller bara blogg.se.

Godmorgon Måndag

Ny vecka nya tag! Som alltid hehe..
Idag har jag gått upp tidigt, vaknade vid 7 ungefär, så har hunnit duscha, platta håret, sminka mig och ätit frukost, yaay jag är snabb idag. Inte för att det behövs eller så, men jag var ovanligt pigg så det spelar ingen roll.. Skönt att vara klar så tidigt, nu kan man ju göra vad man vill..

På Onsdag börjar min praktik, jag ska vara på hörle tråd i "receoptionen" eller vad man ska kalla det. Ska sitta och skriva grejer på datorn, svara i telefon osv.. Glidigt må jag säga. Då kan man ju sitta på internet samtidigt så man får tiden att gå, guu vad skönt :)

Så det känns skönt att man har vänt dygnet rätt så man är redo på Onsdag! Ser faktiskt fram emot det, tror det kommer bli kul. Träffa nytt folk och så också. Sen att det ligger 300 meter från vår lägenhet är inte fy skamm heller.. Kan man ju sova lite längre också.. Ahhhh , skönt :)
Hoppas även att jag har chans till att få jobb där sen, dem sa att det kunde finnas det beroende på om det behövs folk just då.. Men det ska jag inte tänka på nu, praktik funkar ju sålänge med. Vet inte hur länge jag ska vara där en. Men det blir nog ett tag.

Nej nu ska jag ut på en mysig morgonpromenad i höst solen :)

I Will Always Love You


Jag älskar älskar älskar dig från det kan ingen hindra mig. Och vad som än händer i morgon och idag så kan ingen älska dig mer än jag och vad som än händer med världen och med mig så kommer jag aldrig någonsin att glömma dig. När jag är utan dig känner jag mig svag. När vi skiljes åt känns det som om den största delen av mig försvinner. Du får mig alltid glad när jag är olycklig, du får mig att känna mig älskad. Utan dig är jag ingenting.

Jag älskar dig Patrik, tack för att du finns i mitt liv ♥

Tävling - Design utlottning.



Tänkte ha en design tävling, så är det nån som är i behov av en ny rosa design så tveka inte att vara med :)

Det enda du behöver göra för att delta är att lämmna en kommentar om att du är med och tävlar, vinnaren dras när några är med.
Jag hjälper till att sätta in headern och ändra i kodmallen om så önskas.


Jeff Dunham

Nu har jag tat ett varmt bad och spelat lite alfapet. Men nu tänkte jag mysa ner mig i soffan med cola och popcorn och kolla på Jeff Dunham. Han är ju så rolig, har bara sett han med Achmed - The dead terrorist och jag bara älskar den haha, det är min humor! Så hoppas han är lika rolig med dem andra dockorna :)

Hemma från en fika


Nu är jag hemma från en fika. Det blev ingen film utan vi satt och babblade så mkt så tiden gick, hon skulle lägga sig snart också för hon ska upp och jobba imorrn. Men trevligt har vi haft det iallafall. Så nu är man hemma och frusen igen så jag ska ta mig ennu ett bad så jag får upp värmen. Sen blir det slapp framför tvn, sköööönt :)

Jag sökte efter nåt på google så kom denna bilden upp. Jag är kär i dem där "muggarna" eller vad man ska kalla dem, så söta ju! Jag vill ha dem och dricka cola ur, haha. Nån som vet vart sånna kan finnas att köpa ?

Friday night

Så börjar helgen igen. Helt sjukt vad veckan har gott snabbt, det var ju helg precis, aye. Jag sommnade om i soffan efter ett varmt bad, sen vaknade jag igen vid 10 ungefär, var trött som en gnu, men det var bara att slita sig upp för att äta frukost, platta håret och sminka sig. Sen åkte jag in till stan på ett möte och sedan gick jag till banken och gjorde lite ärenden. Var även i lite affärer och kollade lite men hittade inget speciellt. Jag hittade inget av det där jag ville ha på lindex heller för den delen, konstigt.

Nu snart ska jag ner till Sabine för att kolla på en film och fika. Blir en lugn helg för min del orkar inte göra nåt speciellt är fortfarande rätt trött och hängig.


Mys från lindex

Sitter och tittar lite på Lindex medans jag tappar upp ett bad och hittade dessa favoriter.
Koftan och mössan ser ju hur mysiga som helst. Blev lite kär i dessa grejer. Kanske skulle man ta en tripp dit senare? Väskan är lovely. Jag ska nog in och kika om det finns här i stan :)

♥ Kofta: 249
♥ Mössa: 79.50
♥ Väska: 299

Hmm godmorgon

Usch jag är trött som bara den, och endå vaknade jag såhär dags ? Trodde klockan var 3 eller nåt eftersom det var så mörkt ute. Men nej klockan är kvart i 6! Fattar inte hur jag kunde vakna så tidigt men men. Ska ta mig ett varmt bad för jag fryser som sjutton. Sen ska jag ta en kopp te, lägga mig i soffan och sova några timmar till. Senare måste jag åka in till stan för att fixa lite grejer. Uppdaterar säkert framåt kvällen.. Nu blir det bad :)

Jo föresten, såg ju Zombie Strippers igår med Jenna Jameson, mitt betyg till filmen är en svag 1/10!
Varför ? För det var den mest sämsta film jag sätt! Usch säger jag bara.. Så larvig, och för mkt inälvor, hjärnor, och sådant äckligt, det är inte trevligt att kolla på, ingen bra handling heller för den delen, strippor som blir zombies och som får mer och mer kunder typ. Nej den var inte bra för 5 öre, så ingen film jag rekomenderar.

Från porrskådis till skådespelare?



Jenna Jameson är med i den nya filmen Zombie Strippers. Världens kändaste porrskådis ska nu bli filmskådis? Undra hur detta kommer gå. Dock ska jag snart se på filmen, för den vill jag inte missa. Vill ju se hur hon är som skådespelare :)

Den har fått 4.4/10 i betyg, ser inte så bra ut, men ska se filmen innan jag yttrar mig.
Handling:

I en inte alltför avlägsen framtid släpps ett virus ut i konservativa Sartre, Nebraska, av en hemlig regering och hamnar i en underjordisk stripp-klubb. Allt eftersom viruset sprids och förvandlar stripporna till "Super Zombie Strippers" har flickorna svårt att bestämma sig för om de ska förvandla sig eller inte även om det betyder att det inte finns någon återvändo.

Nån som har sett den och isåfall vad tycktes? :P


Alfapet



Jag har blivit beroende av alfapet.. Mycket kul om man har tråkigt en sån här regnig kväll. Sitter här med en varm kopp te och spelar för fullt.. :) Finns gratis spel på blip.se där man bara behöver bli medlem.

Men funderar på att ta en paus, för det åskar och blixtrar ute som bara den. Är så sugen på att gå ut och ta med mig kameran för att se om jag lyckas knäppa en blixt. Frågan är om jag vågar bara, kan ju bli träffad av blixten :O

Drömmer mig bort för en stund



Sitter här och drömmer mig bort. Hur mysigt det hade vart med en öpen spis. Ligga där framför på en filt, tända ljus överallt, en kopp varmt te, och med sin kärlek. Och utanför fönstret ska man höra hur det åskar och verkligen pissregnar ner. Det hade vart underbart! ♥

Ge mig en öppen spis!

Lovely



En bild säger mer en tusen ord.

Uhh, jag har inget att blogga om som jag inte haft de senaste dagarna heller. Jag vet inte vad det är med mig men nu några dagar har jag vart så sjukt trött. Orkar ingenting typ, känner bara för att sova sova och sova. Kanske beror det på hösten, nu när det är mörkt tidigt och så. Men snart vänjer man sig väl och det blir som innan, man kan ju hoppas iallafall.

Igår så jag iallafall på Mamma Mia och den nya Ariel (The little mermaid Ariels beginning) Mamma Mia var hur bra som helst. Jag är inte så förtjust i musikalfilmer, men denna var nåt speciellt. Annorlunda och bra helt klart :) Ariel var rätt bra, jag var ju ett ariel freak när jag var liten så kunde inte hålla mig undan från att se den hehe.

Om man skulle ta och sova snart kanske? Nej jag får allt ta och skärpa mig nu, kan inte gå lägga mig så tidigt och sen sova 15 timmar det funkar inte. Så ikväll ska jag gå lägga mig runt 00-01 sen ställa klockan på 08-09 för längre går inte sova. Jag kanske sover för mkt, kanske därför jag är trött. Hmm..

Fick skjuts av farbror blå.



Okej denna dagen har inte vart så speciell rolig. Vaknade iofs upp på hyffsat bra humör tills jag tittade ut och såg hur det regnade.

Men sen när jag skulle åka in till stan för att handla så vart det mindre kul. Det gick inga tåg, så jag åkte moped in haha. Men iallafall så när jag hade vart och handlat lite så skulle jag åka hem, då ser jag att det står poliser på vägen med en röd lampa som viftar in mig, shit pommes tänkte jag, jag har ju inte färdebevis. Blev helt skakis och tänkte jaha det här kommer bli kul, NOT!
"Hej, vi gör en kontroll kan du blåsa i den här, det har du väl gjort förut va så du vet hur det går till?"
- Ja såklart..
*Blåser som sjutton i den där jobbiga saken*
Sen frågar han mig om jag har färdbevis.
- Ehm, hmm, pfft, njaa. Asså nej det har jag inte
- Nehe ? Men du vet väl att du inte får köra utan färdebevis det får du böter för!
- Jo jag vet *tittar ner i marken och skämms som bara den.
Ja sen gick han iväg och skrev böteslapp, ringde runt och kollade osv.. Så jag fick med mig en böteslapp på 1800 kr! Väldigt saftigt och kul att betala. Eller inte..
Sen fick jag ju inte köra hem med den såklart, så farbror blå fick köra hem mig då det inte gick några bussar eller tåg, och att jag knappt känner några här eller nån som var hemma. Väldigt trevliga må jag säga, kul att möta trevliga och pratglada poliser, fler sånna behövs. :)

Aye är man dum som kör utan färdebevis så får man ju skylla sig själv såklart, men endå jäkligt surt iallafall.
Nu ska jag trösta mig med marianne chocklad och ladda ner mamma mia, såg att den äntligen hade kommit ut på nätet. Det gjorde mig lite glad iallafall :)

Juste ja, mamma ringde under tiden som dem hade mig där, så jag tog upp telefonen för att trycka av så det inte ringde när han pratade med mig, men istället råkade jag svara så mamma hörde ju lite. Så hon ringde och ringde sen och var jätte orolig, fast hon trodde jag hade åkt dit för att ha snattat eller nåt haha mamma du är för söt :)

RSS 2.0