My love..

Nu har vi grillat och ätit färdigt, riktigt gott var det! :D Så nu är man mätt och go... Nu ska jag och älsklingen spela lite nintendo wii, sen tror jag vi ska se på nån film.. Blir nog sängen efter det för börjar bli lite små trött här *gäsp*

Har du haft en bra valborg? :)

image121

Eva Longoria Bebe's nya Sport Summer 2008 kampanj.. Hon är ju så vacker.. Och ursnygg kropp. Kurvorna sitter där dom ska! ;)

Grilltajm

Hellu... Nyss hemkommen från stan, har vart inne och handlat.. Vi fick ett ryck och köpte med oss en grill, så nu har vi satt igång den och ska snart börja grilla.. Mumsigt värre, lite sent dock men vad gör det ;)
Var en jäääävla massa folk i stan, dom hade spärrat av massa, så var jobbigt att ta sig fram..

Ne nu ska vi straxt börja här.. Sen blir det väl någon film kanske, och bara mysa resten av kvällen.. Skönt det...

image120

Beroendeframkallande..

Jaa nintendo wii är verkligen det.. Har suttit några timmar framför det nu och lirat giutar hero.. Skit kul, men nu har jag äntligen lyckats slita mig :P

Valborg idag då, jaa och för våran del blir det faktiskt rätt lugnt.. Idag iallafall.. Det blir att mysa, äta nån god mat och sådär.. Riktigt tråkigt väder här idag också, hade det vart fint hade man ju iallafall kunnat grilla.. Men kanske blir det imorrn då kan man ta det då istället..

Ha en trevlig valborg :)

Statiol

Har precis kommit hem från statiol, jag och älsklingen blev väldigt sugna på något, så vi åkte in och handlade lite :P
Lite läskigt på vägen hem dock, för det började verkligen stinka rök.. Precis som hela skogen brann eller något.. Men vi såg inget, förutom typ rök, sen att det såg ut som det flög lite aska...

Jaja ska iallafall försöka sova snart.. Lägga mig i sängen och se på nån film och mysa med älsklingen. Loooove :)

Åhh föresten så hittade jag denna urläckra klänningen... Är den inte underbar så säääg! Jag är helt kär i den.. Så fin :)

image118 image119

Båda färgerna vad snygga, men jag gillar nog den till höger lite mer..

Natti, nu blir det sängen..

Tjejers fel att dom blir våldtagna..

Vad är detta för jävla skitsnack minga ögon läser? Sen NÄR var det ens egna fel att man blir våldtagen?? Jag läste detta på text tv, och jag blir så jäkla förbannad.. "tjejer som klär sig utmanade och inte skriker och kämpar emot när dom blir våldtagna" Ja då är det deras egna fel! Inte en chans i helvetet att det är.. Man ska få klä sig hur utmanade, horigt, slampigt sexigt ja u name it som helst... Det finns ingen lag på hur man får gå klädd.. SÅ nej det är verkligen inte en tjejs fel om hon blir våldtagen bara för att hon klär sig utmanande.... Gahh..

image117

Promenix..

Hellu. Jag sommnade vid 9 i morse, orkade fan inte hålla mig vaken längre :P Men som tur var så vaknade jag vid halv 2 igen så jag sov inte bort heeela dagen och förhoppningsvis så kan jag sommna ikväll!

Har precis kommit hem från en lång promenad nu, det är så underbart väder och sommaren är verkligen nära nu.. Puh helt slut dock tog på mig för mycket kläder och har gått över 2 timmar.. Det känns ;) Fotograferade även lite, så mysigt nu när det börjar bli så grönt ute... :D

image113

image114

image115

image116

Ja det var några av dem.. Tog mer en 70 bilder.. Men alla blev ju inte bra men många av dem iallafall, men orkar inte slänga upp dem nu, för nu blir det käk!

Vill shoppa..

Yes i want.. Jag är ute efter ett par snygga jeans shorts.. Kanske åker jag in till stan sen för att se om jag hittar några.. Brukar aldrig hitta shorts som passar mig.. Antingen är dom förstora, eller så passar dom runt benen och rumpan, men då är dom för små i midjan.. Grr.. Så jag får väl klippa av jeans och göra dom till shorts i värsta fall :P

Jag har iallafall hittat ett par skit snygga byxor som jag vill ha nu!! Ska beställa dom nån dag tror jag..

image111 image112

Åhh är dom inte snygga?? Och dom där pumpsen till passade ju bra :) Perfekt!
Dem är från halens (tror jag) :O
349 kr!

Nej nu blir det sovdags!

image107

Godnatt..

Imorrn (idag) är det en ny dag, skööönt!

Mina filmtips.

Tänkte skriva ner mina filmtips.. :)

The Condemned 

Info : "Jack Conrad väntar på dödsstraffet i ett korrumperat fängelse i Centralamerika. Han "köps" av en stenrik TV-producent och förs till en avlägsen ö där han måste slåss till döden mot nio andra dödsdömda mördare från världens alla hörn med frihet som pris till den ende överlevande. Producenten filmar hela evenemanget och visar morden utan censur över Internet."




10.000 BC

Info : "A prehistoric epic that follows a young mammoth hunter's journey through uncharted territory to secure the future of his tribe. "




The Banger Sisters


Info :  "På 60-talet var de heta "backstage-besökare" på alla konserter värda att tala om.
Nu arbetar en av dem som servitris i en strippbar och den andra har två döttrar och en underbar make.
När dom träffas igen för första gången på 20 år ställs deras liv på kant... "



----------------------------------------------------------------------------------------------------------



       



Ja det var lite filmtips.. Finns en massa mer, men står rätt still i huvudet nu :P

Nu ska jag iaf se ett avsnitt av lost.. Ciao


 

Snyggt från La Redoute

Är lite sugen på att beställa hem lite kläder, och La Redoute har ju en del snyggt, och schyssta priser också för den delen!

Här är några favoriter:

image85

   


Är inte dock så jätte förtjust i att beställa via nätet, då man inte har någon aning om hur det kommer att sitta.. Men sånt man får ta.. Kan ju beställa 1 eller 2 saker iaf :]

Åsikter!

Åh vad trött jag blir på folk ibland alltså! Sitter här och läser lite bloggar.. Sen så tittar jag in hos dom "större" bloggarna och läser deras kommentarer.. Och många av dom är ju bara så sjukt patetiska, hur kan man vara så elak mot folk igentligen? Förvisso är det bara internet men endå.. Inte en chans i helvete att dem skulle våga vara så jäkla kaxiga om dem mötte dom på stan tex.. 
Det är kul att dom är anonyma också, och inte vågar stå för vilka dem är och vad dom säger.. Haha rätt skrattretande.. Men anledningen till att dem skriver elaka påhopp osv är ju pga att dom har urkasst självförtroende eller att dom är avundsjuka! Så är det ;) 


Så sant :]

image82

Storm eller nåt

Ja det blåser som sjutton här... Skulle vara kul om det blev storm :P Regn och åska.. Mysigt värre.. :]

Har precis kommit hem från en långpromenad.. Riktigt skönt att röra lite på sig.. Så nu ska jag göra nån middag, får se vad det blir.. Senare blir det bara lugnt tror jag, ska se om det finns nån ledig tvätt tid.. Måste tvätta!!

Later

Film snart..

Yes, det blir filmen 10 000 BC :D Den verkar bra! Så hoppas den är det också.. Nån som sätt den kanske? Vill se filmen 21 också.. Men det får bli imorrn kanske... Ska poppa popcorn innan också..: Mumma :P

image81

Nu får vi ge oss..

Både jag och älsklingen har suttit och spelat Nintendo Wii ett tag nu, börjar få ont i ryggen :P
Så nu funderar jag på att glo på någon film sen gå lägga mig! Hoppas det blir fint väder imorrn så man kan passa på att sola lite.. Vill inte vara allt för vit sen när det är dags för stranden :]

*gäsp*

Natti natti

My love..

Gäsp, börjar bli lite trött här.. Men ska se på parlamentet nu sen spela lite nintendo wii och äta kvällsmat.. Ja sen efter det händer det inte så värst mycket.. Blir väl sängen sen..

Juste såg filmen (REC) igår.. Och fyfan! Jag hade för höga förväntningar om den.. Satt och läste alla kommentarer som folk hade skrivit vad dom tyckte om den (och det var en himla massa) och ungefär alla sa att den var den bästa och äckligaste dem sätt osv osv.. Men shiiit, hallå? Det måste vara 11-åringar eller nåt som kommenterat, för jag måste säga att den filmen var inte läskig för 5 öre, och urkass.. Ingen bra handling heller för den delen. Jaja så kan det gå när man har för höga förväntningar :P Jag rekomenderar iaf inte den!

Åhh vad arg jag blir.. Hade precis skrivit klart och tryckte "förhandsvisa" sen skulle jag tillbaka för att spara, men då försvinner allt? Bahh varför blir det så? :S Inte första gången det händer heller.. Grrr!

OJ Parlamentet var det ja ;)

image80

Älskar denna :D



Den här låten är så bra.. Love it :D

Gokväll..

Har inte bloggat på ett bra tag nu.. Kände för att ta en paus helt enkelt :]
Men nu ska det väl bli ändring på det!.. Så vad har hänt på senaste tiden då? Hmm, knappt så att jag minns.. Men har vart en del i Jkpg och hälsat på.. Sen har det ju vart så gött väder så man har vart ute mycket.. :D

Var marknad här i helgen också, så vi har vart där och kikat lite.. Sjukt biliiga kläder hade dom ute, så jag köpte lite :P Så får man se hur kvaliten är, men big deal då det var så billigt.. Inte så man betalade massa!

Har införskaffat oss Nintendo Wii också, så det har man suttit med en hel del, blir beroende ;P Jaja kul är det iaf...


Idag har inte hänt så speciellt mycket. Jobbat lite, sen storstädat hela lägenheten, och vart inne i stan en sväng.. Tänkte åka in snart igen och sola, för jag behöver lite färg i ansiktet känner jag, ser så blek ut nu när jag har färgat håret mörkare :P

image71

Men åhh, Blake Lively´s hund är ju för sööt! Ser ut som ett litet gossedjur :]

Summer of 69

Hellu, nyss kommit hem från stan. Jag och älsklingen åkte in och gjorde lite ärenden. Sen så stack han till körskolan och kollade upp lite, han ska ta om sitt körkort. Äntligen :D Kommer bli så skönt..
Sen så åt vi lunch på pizzerian gott var det. Inte ofta man äter ute längre :P

Nu ska jag ta ett bad, sen blir det att jobba. Ska även kolla lite på hockeyn och se hur det går för HV idag :)

image65

Godmorgon.

Eller ja, jag vaknade för en timma sen ungefär. Sommnade sent igår, vi låg och kollade på en massa avsnlitt med moonlight, bra serie måste jag säga, hade velat se alla jag hade men skulle bli för sent då, fint väder idag så hade vart tråkigt att sova bort halva dagen :P

Och Alex O'Loughlin är ju sååå snygg asså. Grr ;) Dock är han snyggare i serien...

image63

Vad händer idag då? Jag vet inte riktigt, ska iaf jobba lite.. Ska söka lite mer jobb, typ halvtid för det hinner jag allt med.. Men som sagt rätt fint väder idag, sol, men lite moln. Så kanske åker man in till stan och hittar på något.. Kan ju se vad Sandra och Sabine ska göra idag..
Aja frukost nu.. Later.

Engla mördad

Nu har 42-åringen erkännt att han mördat Engla! Fyfan vad ledsen man blir, hur kan man mörda ett oskyldigt barn? Stackars föräldrar.. Riktigt tragiskt är det :(

Rip Engla

image64

American apparel

image60 image61

Så snygg, ska äntligen beställa hem den :D
Det enda tråkiga är att man inte kan ha någon bh, för det ser ju konstigt ut. Nån som har en sån och har något tips på hur man kan göra?

Skit också!

Älsklingen och jag satt och pratade på att festa ikväll. Så var beredd på att åka in till systemet för att köpta lite dricka, men så stängde det kl 2.. :/ Trodde det var öppet till 3 ju!! Jaja vad gör man.. Köper 3.2 på ica? Nej men åhh.. Vill festa lite ju.. Iofs har vi lite sprit och mintu hemma, men det är ju inte direkt mycket.. Räcker till 1 person kanske..

Hopp får väl sitta här och ruttna då :P Iofs kanske Tommy och Sandra ska festa ikväll, så kanske man kan köpa nåt av dom. Om inte så blir det fan jobb ikväll, och tvn :P

Lördag

Hej hej, lördag idag då.. Vaknade upp jätte glad i morse och hoppades på att det skulle vara fint väder så vi kunde grilla ikväll. Men när jag drog upp persiennerna så vad det SNÖ ute!!!! Jag blir så arg. När ska våren komma igentligen?? Vill inte ha snö.. Hade man vetat det så hade man ju kunnat grilla igår, för det var iaf inte så kallt, men men.. Hörde ju att det skulle vara fint väder i helgen, men så fel..!

Jaja, då får man väl se vad som händer ikväll.. Jag känner inte för att gå utanför dörren iaf :P Ska nog jobba hela dan/kvällen istället... Och få mer pengar ;)

image59

Fredag..

Det är skönt med helg :)
Det blev ingen grillning idag, var inte så speciellt varmt ute, och solen tittade fram för lite, så får hoppas på finare väder imorrn!
Så istället har vi kollat på tallang och hockey.. Det gick ju bra för HV :D Kul..

Snart blir det ennu mer tv tittande, ska se vad som går på tv. Det är ju endå fredag så något trevligt borde ju gå tycker man. Sen innan jag går och lägger mig ska jag nog ta en promenad, man sover så gott precis när man vart ute innan man lägger sig.. Jag iaf :P

Ne nu ska jag gosa med min älskling :)

Åhh..

Satt och bläddrade i hm katalogen som jag fick hem idag. Och hittade ett jätte sött linne och en söt klänning, måste beställa hem :)

Fast linnet ska jag ha i vit färg :) eller kanske röd.. Får se...

image57  image58

Godag..

Vaknade rätt sent idag, var riktigt skönt att sova ut.. Så har precis vart ute på en promenad i skogen, skönt väder. Dock mulet, men solen tittar fram lite då och då.. Vet dock inte om det blir någon grillning ikväll, vädret ser inte allt för lovande ut.. Men vi får se, kan ju ändras senare..

Annars kan man kanske ta det imorrn istället om det är fint då..

Nu ska jag jobba lite...

....

image56

Klicka här

Gokväll.

Blev inget stan. Utan jag träffade på Sabine, så stack ner till henne en sväng och drack kaffe (eller jag drack cola) Sen kom Sandra också, så vi satt ute på altanen och snackade massa skit.. Trevligt :) Sabines hund är ju helt galen, vill att man ska kasta pinne heeeela tiden, och hon ger sig verkligen aldrig, så man kan inte låta bli att leka med henne när hon sitter där med sina hundögon, sötnöt :)

Kom upp för en stund sen, så har hunnit diska upp och plockat undan lite grann.. Damsuga gör jag imorrn. Rätt slö nu så tänkte ta mig ett bad. Sen jobba lite.. Sen blir det lugnt resten av kvällen..

I helgen pratade vi på att vi eventuellt skulle grilla och spela kubb skulle vara riktigt trevligt om vädret är fint vill säga.. Men hoppas kan man ju göra.. För jag är lite party sugen, men festa går ju göra vilket som :P

Ne nu bada.. Later.

Promenad..

Hej hej. Har nyss kommit hem från en liten promenad.. Så skönt väder ute, så ville inte sitta inne när man kan njuta av solen :)

Snart ska vi åka in till stan. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men just för att komma iväg lite och hitta på nåt.. Sen ska jag jobba, så vill gärna hinna njuta lite mer av solen :)

image52

Våår tecken :D fanns massa i skogen. Härligt, nu får man verkligen vårkänslor... Dock hade solen gått i moln när jag fotade.. Men men :P

image53

image55

The nanny diaries

Gokväll! Åh jag är så sjukt trött.. Sommnade vid ca 12 idag på förmiddagen och gick upp vid 16, så har inte sovit så mycket.. Så det blir att lägga sig snart. Ska se en film innan dock :) The nanny diaries tänkte jag se...

image50

Gäääspar som en galning :P usch.. Så törstig också så det ska bli riktigt gott med ett iskallt glas cola :D

Godmorgon.

Onsdag idag då, skönt det.. För då är det snart helg (Igen) Guud veckorna går hur snabbt som helst.. Men jag klagar inte :)

Har inte sovit något alls inatt, har jobbat... Men ingen ide att gå lägga sig nu för har tid hos hälsan kl 14... Skulle aldrig komma upp om jag gick och la mig..

Jahopp, ser ut som att vi får fint väder idag.. Knappt några moln på himmlen.. Får hoppas det blir soligt och varmt ute idag.. Lättare att hålla sig vaken då :P

Ne nu dax för frulle, sen duschen.. Sen måste jag städa och diska..

Later.

Strålande sol hela dagen!

Jajjamen, underbart det.. Har knappt vart inne alls idag, utan har njutat av det underbara vädret =)) Vill verkligen ha sommar nu, ligga på stranden och glassa.. Och bada...

Ska sätta mig på balkongen och fika lite tänkte jag innan solen går ner helt.. Sen efter det ska jag jobba...

image48

Så söta..

Älskar t-shirt med tryck.. Tycker det är riktigt snyggt :D Satt och kikade lite på forever21 och hittade domma söta..

image43 image44 image45

image46 image47

Nice =)...

Kan inte sova, så då kan man ju alltid kika runt lite på nätet om man hittar nåt snyggt att beställa hem..
Men måste försöka sova snart.. Inte kul att sova bort halva dagen. Så nu blir det att kolla på filmen som jag skulle se på innan, men det blev inte av, för jag fastnade för my name is Earl.. Bra serie.. Och att ligga och kolla på film brukar man ju bli trött av :)

Natti natti


Gokväll.

image42




Har hunnit vart inne i stan och handlat mat och så, sen jobbat. Och nu resten av kvällen ska jag bara slappa.. Har tagit ett varmt bad också, riktigt skönt.. Ska snart lägga mig i soffan och kolla på Edward Scissorhands riktigt bra film må jag säga :)

Imorrn blir det jobb igen, sen efter det ska jag in till stan med en kompis och kanske shoppa lite.. Blir väl en fika också.. Får se :)

Nehe nu se filmen , så jag hinner se den innan älsklingen går och lägger sig. Tråkigt och sommna själv, och han ska ju upp kl 6 imorrn och jobba så inte så smidigt att vara uppe för länge då.. :P


Dagens

image39

Dagens önske-outfit, väldigt enkelt men det gillar jag :)

Jacka, tunnika och skor är från La Redoute
Jeans från H&M
Väska från Wedins

Nu snart ska jag in till stan och handla lite mat och sånt där.. Funderar på om jag ska sola också, så färgen håller i sig..
Sen blir det jobb.. Rätt slappt endå, skönt det...

Åh i morse så snöade det ute igen, suck blev så besviken, men som tur är den borta nu, och det är sol och fint väder.. Skönt det, så får hoppas att det inte kommer någon mer snö nu och att våren tittar fram... :)

John fick barn med sin dotter

John och Jenny Deaves från Australien är far och dotter men också ett älskande par. Nu har de fått barn ihop.

John Deaves, 61, från Australien lämnade familjen då dottern Jenny bara var ett år gammal. 30 år senare återförenades de och då uppstod heta känslor. Bara två veckor efter mötet hade de sex med varandra och inledde ett förhållande.
- John och jag har ett förhållande som två vuxna människor. Jag tänker inte på att han är min pappa utan jag ser honom som en man, säger Jenny i en intervju i tv-programmet "60 minutes".


Seriöst asså.. Jag blir så arg när jag läser sånt här så det finns inte! Hur kan man vara så dum och korkad att ens få för sig något sånt, det är så jävla äckligt! Usch det får mig att må illa.. Jag är verkligen emot sånt här, skulle aldrig i helvete visa något respekt för några som skaffar barn med sin pappa/mamma/syster/bror osv.. Aldrig! Tänk på det stackars barnet sen när det växer upp och få veta att han eller hennes föräldrar är far och dotter.. Usch jag äcklas.. Stackars barn säger jag bara.. Och sen förstår jag inte hur man ens skulle kunna vilja älska en familjemedlem på det sättet heller.. Det är sjukt, man kan inte vara frisk nånstans!


Gokväll..

Lite sen uppdatering kanske, men har jobbat hela kvällen, och tänkte sluta nu snart.. Så ska spela lite cs tänkte jag och sen blir det väl att sova...

Idag har inte hänt nåt typ.. Har kollat på film och myst lite med älsklingen bara. Har vart en äkta slapp söndag, men det är tillåtet ;)

Imorgon har jag inte heller några direkta planer, förutom att jobba.. Kanske om jag orkar och hinner så ska jag åka in till stan och sola, för nu är ju våren påväg känns det som och jag vill inte vara vit som ett lakan när jag lägger mig på stranden! :P Det allra skönaste hade ju vart att åka utomlands.. Men det har man ju inte råd med nu iaf. Kanske man kan planera att göra nästa vinter.. Det skulle sitta fint.. Har aldrig vart direkt utomlands, förutom i tyskland och sånt där.. Men nu syftar jag på varma länder :P

Hittade föressten den här bilden på Lindsey Lohan i någons blogg och jag måste säga att jag älskar den! Den är så himla vacker tycker jag... Hon visar mycket och så, men endå allt blev så perfekt! :) Bra jobbat Lohan!

image38

Nehe, nu spela lite innan klockan blir för mycket.. Later....

Seg söndag..

Söndagar är nog nåt av dom tråkigaste dagarna jag vet.. Uhhh! Man blir så sjukt seg automatiskt, även om man inte festat dagen innan. :P Men den är snart över som tur är.. Sitter här och jobbar, men tar en lite paus.. Så ska fortsätta snart.. Sen blir det att fixa nåt att käka, sen bara slappa resten av kvällen.. Skönt.. Och imorrn är det måndag äntligen, älskar måndagar! :D

Ätit och sådär.

Ja jag gjorde ju egna köttbullar och fyfan vad gott det blev.. Har svullat i mig en massa mat, så nu är man sådär härligt mätt :P Så nu håller jag på att jobbar lite.. Och tänkte lägga upp några av bilderna jag fotade också..

image33
image34
image35
image36
image37

Ja det var några iaf.. Resten lägger jag upp nån annan dag. Måste jobba nu.. Jag e partysugen :/

Hemma igen..

Ja då vart man hemma igen.. Skulle ju stannat i Jkpg tills imorrn vart det tänkt, men var tvungen att jobba lite idag, så fick åka hem.. Tråkigt!! Men jag har iaf haft det trevligt i Jkpg, och får åka dit snart igen, kanske blir nästa helg..

Har fotat lite påvägen hem och så. Så jag ska kolla om det blev några bra och isåfall slänga upp dom i bloggen :)
Men det blir senare, för nu är jag hungrig så jag ska göra hemma gjorda köttbullar med mos till. Mums vad gott! Sen måste jag jobba lite...

Later!

Hellu

Ja det blev visst Jkpg endå :D Var riktigt sugen på att åka hit.. Skönt att komma bort lite också.. Så har hunnit träffa kusinen en sväng också, men får bli mer imorgon.. Träffade mamma en stund också, och nu är jag hemma hos brossan.. Jag är verkligen helt slut.. Så snart blir det en film, sen sova skulle jag tro..

Trevlig helg,,


Kan inte bestämma mig..

För vad jag vill göra.. Har 3 saker att välja mellan, det är att åka till Aneby till älsklingens föräldrar och grilla.. Eller vara här och festa med Tommy och Sandra, eller att åka hem till Jönköping och hälsa på.. Gaah jag vet inte, men festa ligger någ längst ner på vad jag vill göra, för är inte så jätte sugen faktiskt, och grilla skulle jag jätte gärna vilja göra, men det är så långt att åka.. Och hem och hälsa på i Jkpg vill jag nog göra mest tror jag.. Träffa kusinen och så det var längessen... Men få se, kanske blir att man tar det lugnt idag istället då klockan börjar bli rätt mycket.. Så kanske man kan bestämma sig för att göra nåt imorrn istället.. Men får se som sagt...  Vet ju inte heller om jag får mejlet idag, då kanske jag ska börja jobba, men det är ju inget tvång att jag måste göra det idag, kan ju börja på måndag om det är så.. Men jag är lite sugen på att börja nu :P



Det där var inte så lyckat med brun-utan-sol :P
image31

Bild posh24.

Mina fotografier..

Tänkte lägga upp alla foton jag har tagit, men som sagt jag är ganska ny på det här med att fota plus att min kamera inte är den bästa.. Men jag gillar dom endå, några iaf :)

image30

image11

image12

image13

    
   
    
  

Finns nog några till, men dom lägger jag upp någon annan dag :)

Digitalkamera.

Jag sitter och tittar runt lite, då jag vill köpa en ny systemkamera.. Jag har ett väldigt stort intresse för att fotografera.. Naturbilder och sådant.. :) Men just nu har jag inte så särskillt bra kamera, så skulle behöva en ny, för finare bilder..

Har hittat en jag kanske skulle kunna tänka mig att köpa..

image10
Det är en Nikon D60..  Kostar 5 890:- Men om det finns nån som kanske läser detta, och vet någon kamera som är bra och tar fina bilder, så tipsa gärna.. :)

Godmorgon.

Vaknde visst lite sent idag. Men sommnade sent igår iofs.. Var längessen jag var uppe länge känns det som :P
Kallt idag, och tråkigt väder.. Har ju vart fint hela veckan typ, så vi hade ju planer på att kanske grilla idag, men det blir ju inget med det.. Tråkigt för det hade vart trevligt.. Grilla och lite alckohol, är ju nice :P Så får se vad man gör istället, kanske festa lite..

Annars får man hoppas på fint väder imorrn!..

Ne nu duscha så man piggnar till lite...

RSS 2.0