a sad story



Hej, nu vart man hemma igen! Och jag känner mig sjukt deppig.. Varje gång man åker från Jkpg så får jag ångest och blir deprimerad, haha.. Nej men det är nog för man vet vad man ska åka till, jo värnamo. Trivs inte det minsta här, och vill bara här ifrån. Jämt när man åker till Jkpg så blir man sjukt glad för att få åka härifrån, men sen blir det så mkt jobbigare när man ska komma tillbaka. Tur jag har min älskling här, tycker synd om han som får stå ut med deppiga mig när jag kommer därifrån.
Aja, ska ta en bloggpaus nån dag nu iallafall, har ingen lust för att göra nånting! Ska lägga mig i soffan och dra täcket över huvudet typ.. Ne men jag vet inte vad jag ska göra, eller jo jag ska mysa med min älskling som jag har saknat! ♥

Åhh jag vill ha lägenhet i Jkpg, nu! Orkar inte vänta mer nu..

Godmorgon söndag

Usch vilken seg dag, det var riktigt segt att ta sig upp ur sängen idag kände jag. Sån jobbig huvudvärk har jag! Sov rätt dåligt inatt med.. Jaja sånt som händer..

Idag ska jag förmodligen åka hem :/ Känner inte för det igentligen, men jag får se hur det blir, kanske stannar tills imorrn endå.. Ska åka till kusinen innan jag åker hem också. Måste ju träffa henne också :)

Nej nu måste jag ha frukost, later...

Hoppsan



Bild från aftonbladet.

Sitter och läser lite på aftonbladet och möts av den här bilden. Är det verkligen Michael Jackson ? Shiiit säger jag bara, vilken skillnad. Okej jag visste att han var mörk i hyn från början, men inte att han såg ut så där :P Hade jag fått se bara den bilden så hade jag aldrig gissat på att det var han, han är så sönderoperad nu så det är svårt att se några likheter.. Kan ju säga så att han såg bättre som inte opererad!


Dagens bild.



Det fick bli denna höstbilden, då hösten är nära, eller kanske redan här ? Det känns så iallafall, förutom idag, för solen skiner och det är rätt varmt ute :) Men annars så.. Kallt på kvällarna och månarna, det börjar mörkna tidigare osv.. Usch, vill inte ha höst och vill verkligen inte ha vinter! Ge mig vår och sommar igen!

Bus hela förmiddagen



Har busat ungefär hela förmiddagen med lilla kissen, hon är så full av bus.. Hela tiden har hon kommit och vill leka, man kan inte låta bli för hon är ju så söt. Sen har jag suttit vid datorn och läst bloggar såklart okså :P
Men nu kände jag att det var nog med att leka med henne, börjar klia i ögona och jag nyser som bara den, har huvudvärk också, så vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om det är katterna.. Hon påminer så mkt om Kitt i sättet, så man tänker på Kitt hela tiden! Har vart ute och lagt mat, och sen när jag var nere och kollade så var maten borta, och skålen var kvar, så jag hoppas det är Kitt som har tagit maten. La ut mat igår också, så ska ner sen och se om den är borta.

Ne nu ska jag inte slöa mer utan hoppa in i duschen. Mamma håller på att laga mat, så det ska ätas köttfärsås och spagghetti snart, hur gott ? :) Sen blir det att åka till kusinen (om jag orkar) :P Annars finns det ju en dag imorgon också!

Edit: Åh vad bloggen ska strula, har säkert tat 20 min att fixa detta inlägg ;P


Ny mobil



Denna fina mobilen fick jag av mig bror igår, hur fin ? Älskar färgen och det fina mönstret på baksidan. Riktigt skönt att ha en ny telefon kan jag säga, min gammla är inte så snygg längre, lite repor här och där. Men funkar gör den. Men det är skönt med nytt ibland också :P

Lördag

Godmorgon! :)

Åh vad jag har sovit gott inatt, känner mig jätte utvilad!
Är fortfarande kvar i Jkpg, kom hit i torsdags. Vet inte hur länge jag ska stanna, men mån - tis kanske ?
Idag ska jag iallafall träffa kusinen, ska upp till henne och umgås. Får se vad vi gör, eller om hon kanske kommer till stan så kan man åka upp till a6 eller nåt. Var ett tag sen jag var där uppe :P

Nu ska jag iallafall fixa frukost, frallor och oboy, mums.. Trevlig helg.

Godmorgon



Torsdag idag då, redan ! Dagarna går snabbt som bara den . Det är knappt så man hinner med :P

Aja , uppe tidigt idag iallafall och det känns riktigt skönt ! Ska äta frukost , duscha och sen åka in till stan för lite ärenden , såsom banken osv . Sen ska jag hem igen och eventuellt packa (?) Ska kanske till Jkpg , men har inte bestämmt mig om jag ska åka idag , eller om jag ska åka i helgen , typ lördag ? Beslutångest har jag , men får se som sagt och jag har ju lite tid på mig att bestämma mig , men borde vara i Jkpg runt 2 - 3 tiden då jag ska till HSB och söka lägenhet , åhh önska mig lycka till !

Nej nu dax för frulle , later .

Kolla in den snygga bilden ! Hur fint är inte Jönköping på nätterna ? Hur fint som helst . Underbart fin stad :)

Sugen



Är sugen på att beställa hem detta nu när hösten snart är här.

Jacka från H&M 298 sek
Vantar och halsduk från ellos 99 och 179 sek

Jackan fastnade jag verkligen för, dock ser den ut att vara lite väl tunn kanske ? Men det går ju ha som vår jacka sen om inte annat :)
Har inte hittat nån passande mössa, så är det nån som har tips på nån hemsida med fina mössor, halsdukar, och vantar så tipsa gärna :)


Heta jäkel



Alltså den här killen är perfektion i mina ögon, hur het kan man bli ? GOSCH så snygg han är... Ögongodis (a)

Lilla Wilma



Kusinens söta och goa dotter Wilma. Haha hon ser helt rädd ut när jag kommer där och fotar henne med blixt ;P Hon verkade inte gilla det så mkt.. Därav hennes söta miner :) Men hon är allt go hon..

Har mer bilder på mobilen, men hittar inte min sladd så kan ej föra över dem, typiskt.


En dagens bild..



Sommrig :)

Längtar till på torsdag, då blir det Jkpg igen! Förhoppningsvis 1 vecka denna gången också :D *längtar*

Mardröm!

Hade en sån hemsk mardröm inatt! Helt sjukt, har nog aldrig drömt nåt så konstigt..

Jag hade hamnat i koma på nåt konstigt sätt, sen så drömde jag i själva drömmen om hela mitt liv, alltså som jag lever nu.. Jag hade mina föräldrar, min bror, mina vänner, min pojkvän, våran lägenhet. Ja allt var likadant i drömmen som mitt liv är nu.. Sen vaknade jag upp ur koman, fast jag drömde ju fortfarande. Men när jag skulle åka och hälsa på min mamma så visste hon inte vem jag var, hon trodde jag var en psykopat som förföljde henne osv. Jag började undra vad det var som pågick.. Så jag gick vidare till mina kompisar, och dem visste inte heller vem jag var. Jag började gråta och trodde att allt var ett stort skämt.. Så jag åkte hem till min pojkvän och skulle berätta vad som hade hänt, då han frågar mig när jag kommer " vem fan är du ?"

Alltså det var helt sjukt, sen vaknade jag upp av att jag grät som bara den.. Allt kändes så verkligt, var helt förstörd när jag vaknade imorse.. Vilken tur att det bara var en drömm! Puhh... :)

Inte första gången jag drömmer sjuka drömmar, men detta är en av få som jag kommer ihåg så tydligt..

Jag bjuder på denna filmen!

Hahaha, ta den med en nypa salt, vi är inte direkt seriösa. Men jag bryr mig inte vad nån tycker. Huvudsaken är att jag och mina kompisar har kul.. Alltid kul med en liten "minnes" film från sommaren 08. Hade ennu mer som jag ville få med, men känns lite privat, sen kanske inte kompisarna vill att jag ska lägga upp det och det får man ju acceptera :)


Feel good.

*sjunger på dr feelgood* :P

Nu är man hemma i tråkiga värnamo igen, eller ja jag kom hem i söndags rättare sagt.. Mådde skit när jag åkte, ville verkligen inte hit. Vill vara kvar i Jkpg, enda jag har att komma hem till är min älskling och hade jag inte haft det så hade jag aldrig åkt tillbaka :)

Ska till Jkpg på Tor - Fre igen och leta lägenheter. Ska gå till HSB, dinbostad, vätterhem och lite sådär. Så man kan ju hoppas att man får en där till hösten/vintern. Hade suttit fint. Mår inte alls bra av att bo här ute, har inget liv här :P I Jkpg har man ju endå alla, här känner man ingen. Ångrar stort att vi tog lägenheten, men vi trodde att det kanske skulle vara bra, byta miljö och sådär. Men icke.

Juste ja, vi har fått en ny katt. En liten katt unge, det var en som hade den och skulle kanske avliva den om ingen ville ta hand om henne, så då kunde vi ju bara inte säga nej.. Hon är hur söt som helst den lilla krabaten. Busig som bara den :)







Sötnos :) Dock myyycket sötare i verkligheten :D



Sen fick jag även ett samtal i söndags att nån hade sätt kitt, dagen efter jag såg henne! Och i närheten också. Men så fort hon kom utanför trapphuset, så hade Kitt sprungit och gömt sig :( Så typiskt. Men jag är glad att folk är så snälla och hör av sig när dem ser nåt, det uppskattas!
Sen tog jag även kontakt med djurensvänner, dem la upp en annons på deras hemsida, sen skulle dem även åka till dalvik i veckan och lägga ut 3 fällor runt omkring där. Hur snällt ? Underbara är dem! Hoppas hon går in i nån av dem nu bara!. Saknar min lilla misse ju..

Ny design

Var lite uttråkad, så jag satt och gjorde en ny design.. Känns skönt med lite nytt då och då :) Blev rätt nöjd, bytte ut bilderna också så det inte är samma hela tiden :P

Ja ikväll har det vart lugnt som sagt, har spelat lite poker och det gick super bra, men sen la mitt internet av och då kunde jag inte komma in igen så jag förlorade alla mina marker! Surt, men vad gör man.. Ska väl sova snart, för ska ju åka hem imorrn, och vill inte komma hem försent. Vill ju ha lite tid med min älskling när jag kommer hem :) Saknar dig lite hunnybunny :P

3 snygga koftor



Jag är ute efter en snygg och go kofta. Hittade dessa 3, dem ljusa är från La redoute, och den svarta från Forever21. Tycker alla 3 ser mysiga ut men den längst till höger lockar nog mest, eller den i mitten kanske ? Gahh kan inte bestämma mig. Kanske ska åka till stan nån dag och ta en titt där istället. Då kan man ju prova innan man bestämmer sig också! :P


Dagens bild



Fick bli en dagens bild idag också :) Nu ska jag ta ett varmt bad, för jag e frusen.

Lördag

Hej bloggen, lördag idag då, och jag är fortfarande kvar i Jkpg. Har vart här sen i Måndags. Och det har vart helt underbart! Dock ska jag åka hem imorrn, vill verkligen inte det. Trivs så bra här ju.. Men såklart finns det 1 sak att se fram emot när man kommer hem, min älskling såklart. Vi har nog inte vart ifrån varandra 1 hel vecka sen vi blev tillsammans :P Men det har inte vart jobbigt som tur är. Men såklart saknar jag dig :)

Och kitt såg jag inget mer igår, ska ut och leta idag med, så jag hoppas hon är i närheten. Tänkte ta med mig mat ut också, nåt som luktar starkt.. Tonfisk kanske ? Vet dock inte om hon gillar det, men hon lär ju vara så hungrig så hon lär väl äta det endå. Och kommer hon inte fram lämmnar jag maten ute, så kanske hon hittar den. 1 månad imorrn som hon har vart borta, och nu är det ennu jobbigare när man såg henne igår, precis i närheten! Hon kommer säkert vara omöjlig att fånga in :( Men jag ska tänka positivt :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl rätt lugnt antar jag. Umgås med familjen och ha myskväll kanske ? Var ju endå ett tag sen. Vill passa på också nu innan jag åker.. Men får se helt enkelt.. Ha en trevlig lördag.

Faaaan också! :((

Jag såg Kitt!! Jag såg henne, men jag lyckades inte få tag på henne. Hon var för rädd. Usch blev så ledsen, hade velat få hem henne. Hon såg så rädd ut. Har vart ute och letat ett tag nu, men ingen Kitt.. Halltade gjorde hon också, så undra hur hon mår igentligen.. Det är så mkt liv ute nu, folk som festar och skriker så jag tror hon gömmer sig nånstans, jag ska ut inatt när det är lugnt ute och se om jag hittar henne.. Det är så jäkla skönt att veta att hon lever och finns därute, samtidigt som jag tycker så synd om henne! Hoppas jag hittar henne.. Saknar dig kitt :(


Svullo



Hej bloggen! Är hemkommen från en "fest" har suttit och partat lite med några vänner.. Även vart hos Jenny, och sen träffat Pierre en sväng.. Så nu är man entligen hemma, var så hungrig så jag höll på att dö.. Och när man kommer hem så möts man av kanske världens goaste mat i kylen, ja kinamat alltså.. Mamma hade vart och köpt det tidigare idag, och sparat till mig också. Jag blev överlycklig haha, så nu har man svullat i sig massa sånt.. Proppmätt är jag nu.. Sen kollade jag även min mejl, och där stod det i rubriken "Upphittad katt" Jag blev helt kallsvettig, och vågade knappt läsa det. För är så rädd att det ska stå att nån kanske hittat henne död eller nåt :/ Men så var det inte. Utan det var en som hade sett en katt i deras trappuppgång som någon tydligen hade släppt in, det var iofs på Ekhagen och det ligger ju ca 15 min härifrån med buss. Dem var inte säkra på om det var hon, dem trodde att det kanske var en kattunge då den var rätt liten, men det är ju kitt också, så därför dem trodde att det kunde vara hon, för den såg ut som henne. Så jag ska ringa dem imorrn direkt när jag vaknar så jag kan åka dit och kolla om det är hon, dem tyckte så synd om kissen så dem har tagit hand om henne (?) sålänge.. Sitter här och håller tummarna på att det är hon, dock har jag så höga förväntningar på att det är hon, så ifall det inte kommer vara hon så kommer man bli sjukt besviken och ledsen. Men o andra sidan så är jag lite tveksam också, för har svårt att tro att hon har tagit sig så långt när hon inte är van att vara ute, men man vet ju aldrig. Nu ska jag se nån film sen sova.. Natti


Sömnlöst

Kan inte sova. Vad ska man göra ? Jag sitter för tillfället och roar mig med yatzy på lunar, hur kul ? Inte det minsta haha. Känner mig inte ens lite trött. Man kanske skulle ta och åka ner till Pierre endå, om han är vaken vill säga ? Annars har jag ju iofs en massa X-files avsnitt som jag kan ligga och glo på, funkar ju det med.

Sitter just nu och lyssnar på en av mina favoritlåtar. Kan då aldrig tröttna på den. Bäst är den vid 01:50 :)



Föresten lilla Maria och Jenny, kan ni sluta besöka mig på min sida ? Ni sitter och skriver hur bra ni klarar er utan mig men endå har ni besökt mig jag vet inte hur många gånger sen dess ? ;P aja.. Block på er iallafall! Get a life!

pissregn

Hejsan hoppsan. Är precis hemkommen från kusinen nu. Har suttit där och umgåts och fått mig en massa skratt ;P Hon får en alltid på bra humör! Sen helt plötsligt kom det ösregn från ingen stans, helt sjukt så mkt det regnade. Så då tänkte jag att jag stannar till på hemmakväll på hemvägen, och köpte med mig chips, godis och cola! Mums.. Så nu ska jag sitta här och gotta mig samt läsa bloggar :)

Pierre ville att jag skulle komma ner till dem och umgås, men tjaa får se lite senare hur jag gör.. Kvällen är ju ung :)

Ha en trevlig kväll.

Dagens bild



..I just love flowers

Tisdag

Jag har sovit hur bra som helst inatt. Dock sov jag inte allt för länge, men jag är iallafall pigg och glad så jag ska inte klaga :)
Dock drömde jag att det började snöa ute, och jag vaknade av att jag grät pga det, haha.. Tur det inte var snö ute när man vaknade, var tvungen att springa upp och kolla ;)

Idag är planerna att jag ska träffa Jenny om hon har tid, ska även träffa kusinen senare. Sen ska jag träffa Elin också. Vet inte vad vi ska hitta på, men det märker vi :)
Jag verkligen njuter när jag är i Jkpg, mår sjukt bra av det.. Längtar så mycket tills vi får en lägenhet här.. Hoppas det blir till vintern, eller till våren iallafall.

Det enda jobbiga med att åka hem hit är att Kitt inte är här, det känns så tomt! Saknar henne sååå mycket, och jag tycker så synd om henne ifall hon är där ute ensam och hungrig, hoppas ingen gör henne något illa.. Och hoppas att hon kommer hem snart :(


In Jöööönköping

Hallå bloggen!

Vilken kass uppdatering det har vart idag, men jag har haft fullt upp hela dagen.. Har tvättat i några timmar, sen vart iväg i stan och postat paket och lite sådant. Sen fick jag ett spontan ryck och åkte till Jkpg, och nu är jag här :D

Träffade söta Tinita och Elin.. Vi satt och pratade och hade kul, kom hem för en stund sen.. Så nu är jag rätt trött.. Filmade lite innan också, som jag kanske lägger upp när jag kommer hem, för jag glömde min USB sladd!!! Gahhh.. Aja, får hoppas att det finns lite plats kvar i kameran.. Jag vill ju fota och filma mera ju!! Det är alltid nåt jag lyckas glömma när jag ska åka iväg, så typiskt..

Nu är jag hemma hos mamma och slappar, brossan är vaken och sitter och kollar på Joey . Får se om vi kanske ska se nån film snart eller om man ska gå och lägga sig..

Imorgon ska jag träffa Jenny tror jag ? Hon vet inte ens att jag e här så ska kolla vad hon har för sig :P

Sen ska jag hinna träffa Pierre och gänget + kusin, och sen mamma. Fast hon kommer ju hem imorrn.. Det blir verkligen ingen lugn och ro när man åker till Jkpg då man ska hinna träffa så många vänner, men me like :) För vad är trevligare en att umgås med sina fina och ärliga vänner ?

Ne nu blir det film eller nåt... Hörs imorrn!



Är sommaren tillbaka ? ;D

Det känns nästan så ju! Solen skiner och de är ca 28 grader ute.. Jag ska ut och sola en sväng. Måste ju passa på, för imorrn kanske det snöar ? Haha nej inte direkt, men det kanske inte blir mkt mer sol. Det enda tråkiga är att det blåser som sjutton, så det kanske inte är så varmt som det känns på balkongen. Aja det märker vi.. Ska göra iordning lite fika att ha med mig också, myspys..

Hörs senare. Ska även tvätta, då det fanns så jäkla mkt tvätt och var tvungen att boka flera tvätt tider.. :P

Dagens bild


Detta fick bli dagens bild, då det känns som hösten börjar närma sig.

En trist söndag



Idag har inte hänt så mkt mer en att jag har slappat och tvättat 2 maskiner, vilket verkligen behövdes!
Jag är rätt lat på söndagar, men det får man faktiskt vara :)

Idag är det jätte trist väder, regn, rusk och kallt. Riktigt höst väder.. Usch jag vill inte ha höst, jag vill ha sommar igen! Jag hoppas det blir lite mer sommar för det har inte vart så mkt i år kan jag väl inte påstå.. Augusti brukar ju vara varmast, men inte i år nej, det blev en tidigt höst! Aja inget man kan göra åt det...

I veckan som kommer ska jag nog till Jkpg igen, får se när jag åker och hur länge jag stannar, ska väl försöka att komma hem till helgen igen då jag och älskligen blev erbjudna att följa med hans föräldrar till husvagnen i smögen. Det var bra längessen vi var med senast.. Men det beror helt och hållet på vädret, för det är inte så kul att åka dit om det är regningt, då finns det ju inte så mkt att göra.. Så jag hoppas på fint väder så vi kan åka dit och komma bort lite, det hade vart skönt och det hade vi behövt.


Never Back down



Har precis kollat på filmen Never Back Down, och den var enligt mig helt klart sevärd! Den får 3/5
Hittar inte så mkt info om den, men man kan väl säga att det är en fightingsfilm :) Trailern finns på Imdb iallafall.
Åhh är han inte snygg ? Cam Gigandet är en av hunkarna som är med.. Han har även vart med i OC ;) Heeeet..

Nu ska jag spela lite poker, sen sova.. Natti natti


Promenad

 

Har precis kommit hem från en långpromenad. Riktigt skönt var det. Solen lyste, fåglarna kvittrade, tempraturen var behaglig. Kändes som en typiskt sensommar, mysigt :) Det är så skönt ibland och bara ta en promenad själv, med musik i lurarna och gå och tänka, och rensa en massa tankar.. Helt underbart!
Nu ska jag fixa iordning något gott att äta, men frågan är vad bara ? Vet inte riktigt vad jag är sugen på, men tacos hade ju inte suttit helt fel, men då måste jag åka in till stan för att handla. Hmmm, jag får se vad det blir :)


Dagens bild


Hej hopp.

Jag tror jag väntar lite med att byta blogg. Just för att jag endå har haft denna ett tag, och det skulle inte kännas bra att ta bort allting. Men jag har skapat en till blogg, där man kan skriva mer privat och så.. Så denna kommer jag har kvar tror jag :)

Lördag idag då.. Har städat och lite sånt där. Sen gick jag och vilade en stund, var så satans trött. Men nu känner jag mig piggare.. Riktigt gott väder ute också, så ska ut och sätta mig på balkongen ett tag och njuta av solen..

Sen ikväll blir det bara lugnt... Myskväll med älsklingen :)

Ha en trevlig lördag!

Jäkla oväder



Åhh, jag kom hem och sedan skulle jag åka in till mötet, det börjar regna, alltså då menar jag ööös regna. Helt sjukt så mkt det regnade. Och blåste som sjutton gjorde det också. Så när man kom in till mötet fick man sitta där en timma helt dygnsur och frusen. Sen skulle jag ju gå och handla också, så då frös man ennu mer! Så nu är jag blöt, kall, trött och arg. Jag är på riktigt dåligt humör, därför jag klagar så :P Nej men detta vädret förstörde min dag totalt, sen är det en annan sak också, men som jag tycker vissa patetiska människor inte ska få läsa, så då skrivs det inget om det, mohaha.

Jaja nu ska jag ta ett bad, sen ta på mig myskläder och bädda ner mig i soffan och ligga där hela dagen! Natti natti

Torsdag

Godmorgon..

Uppe tidigt idag, men har möte vid klockan 11 och jag ska åka från Jkpg runt 8-9 så jag hinner dit i tid. Tar ju endå lite över 1 timma.
Igår träffade jag Elin som sagt, och det var jätte trevligt, och vi hade mycket att skvallra om ;) Sen gick jag dock hem, för kände att jag var tvungen att få sova lite så det inte blev allt försent, och så man inte missade mötet.

Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska iallafall bli skönt att träffa min älskling, även om jag inte vill åka från Jkpg :P Måste också ta och städa, sen boka nån tvätt tid, för snart har jag inget rent!

Sitter och kollar på massa roliga kattklipp på youtube, här är ett jätte gulligt klipp på en söt bengal kisse. Kolla vid 12 sekunder, sååå sött haha kan inte sluta skratta ;D



Huuuur söt är den inte ?

Dax att dra.

Elin och jag.


Nu har man duschat, ätit och vaknat till liv. Ska klä på mig och sen möta upp Elin! Vi ska åka ner till Vip eller ja hemmakväll, och köpa godis, sen prata en massa, för det var ju ett litet tag sen vi sågs sist.. Så vi har en del att prata om :)

Senare kanske jag åker ner till Pierre och tjötar, kanske glor på nån film ? Eller så kanske dem festar. Ahh jag vettifan, det märker jag.. Är iallafall kvar i Jkpg, skulle igentligen åka hem idag, men jag ville stanna 1 dag till. Det sura är att jag måste åka tidigt imorrn då jag har möte vid 11. Its sucks!

Ha en trevlig kväll :)

Onsdag


Bloggar - Jag tycker faktiskt det.. Varannan människa har en blogg idag. Alltså är det så pass vanligt att
det börjar bli tråkigt.. Finns det ens en unik blogg idag ? Jag tror då inte det.


Reklam - Alla dessa bloggare som spammar med massa reklam om gratisbio och makeup! Jag blir så trött. Gör reklam i din egna blogg istället för att skräpa ner hos andra!



Sommaren såklart - synd att den är så kort och att vi inte fick det bästa vädret. Nu hoppas jag på en mild höst och
vinter.


Musik - Musik är som en drog, det funkar i precis alla lägen. Musik är underbart! Vad hade jag gjort utan den ?


En trevlig tisdag!

Gokväll ;P

Har haft en super trevlig kväll med min bästa vän Jenny! Vi har då aldrig tråkigt ;D Vi har suttit och pratat om massa , ätit chips och druckit cola, lyssnat på musik och klätt ut oss och både filmat och fotat, haha sjukt kul har vi haft..

Jag bjuder på några bilder;



Haha snygga


Heta ? Såklart :D


Hahahhaa sexy mama!


Dagens outfit ?


=P


Ingen kommentar ;)


Ehh okej =P

Ja det var bara några bilder av typ 130 :P Sen några filmer också, men dem får jag nog inte lägga ut av Jenny haha :P

Tisdag

Söötaste Wilma! (Kusinens dotter)


En fin blomma som låg på vägen :)


Hallå bloggen. Igår åkte jag till Jkpg.. Det blev rätt spontant, men det är alltid kul :)
Jag träffade kussen en sväng och satt och tjötade med henne. Sen efter det träffade jag Tinita, och vi åkta hem till Piere, där även Elena, och Marcus satt. Kul hade vi iallafall. Sen åkte vi runt lite och vi hittade ett mysigt ställe där vi satt och pratade en massa, kom säkert hem vid halv 6 imorse :P Aye sånt som händer.

Idag ska jag äntligen få träffa min älskade Jenny. Gosch vad jag har saknat dig!! Vi ska väl glo på nån film eller nåt annat trevligt ? Vi får väl se helt enkelt, vi har ju iallafall en massaaa att prata om :D
Nu ska jag duscha och piggna till lite iallafall. Later!

On And On



Agnes nya låt On And On. Jag tycker den är riktigt bra :) Och hon är ju bara så vacker, och hennes röst ska vi inte tala om!

Klänningar



Hittade 2 supersöta klänningar som jag blev kär i. Den vita är från Ellos och den rosa från Halens.. Jag sitter och funderar på att beställa hem. Men det känns lite onödigt också, för tänk så blir det ingen mer sommar ? Självklart kan man ju beställa endå och ha nästa sommar, men det känns endå lite onödigt..


Dagens bild.



Underbar och härlig bild! Blir glad av att se denna, den ger mig sommarkänslor :)

Usch, bra seg man har vart idag alltså. Så jag har slappat hela dagen, och det har vart hur skönt som helst ;P Dock är jag riktigt pigg nu, och kan inte sova, jobbigt värre. Så vad ska man göra ? Glo på nån film kanske, jag har ju en del på datorn som jag faktiskt skulle kunna kolla på.. Annars om nån har något filmtips så är det välkommet :)

kissie


:)


Design till Elin



Klar med en design till Elin klicka på hennes namn för att se hela :)

Nu ska jag fortsätta med mitt drickande här! Vi åker nog iväg endå.. Om dom kan svara förståss! :P

Gooodkväll

Precis hemkommen från stan. Jag och älsklingen åkte in för att handla lite till ikväll. Jag var ju sugen på tacos men vi var så hungriga så vi köpte oss en hamburgatallrik istället, det var mumms mumms :)

Vi blev bjudna till ett par vänner ikväll, vi är ju lite sugna, eller jag är riktigt sugen, för jag vill hitta på nåt kul ikväll. Jag har ju öppnat första ölen nu så nåt måste ju hända :D Men älskling var mindre sugen, det är ju en bit att åka.. Men vi får se hur det blir, under tiden han funderar ska jag dricka öl och spela poker (Y)

Vad ska ni göra ikväll ?

Skååååål


Lördag



Vilket tråkigt väder vi har idag. Det bara regnar och regnar :/
Jag vill inte gå ut alls idag, men måste nog in till stan en sväng sen och handla lite mat. Man kanske skulle köpa lite tacos till ikväll ? Det hade vart gott!
Nu ska jag iallafall spela lite poker.. Alltid lika kul, men inte bra, för man kan inte sluta spela heller! Man får hoppas man vinner istället :)

Ha en bra lördag.

Dagens bild.



Charlize Theron fick det bli.. Hon är oehört vacker. Kolla bara hennes ögon! Cheeese..
Nej nu ska jag sova. Jag har inte sovit en blund inatt ;P Natti natti

Tävling hos Catwalkqueen

Jag är med och tävlar om om underkläder inne hos Catwalkqueen Var det du också :)


En dag på stan

Hellooo.. Nyss hemkommen från stan.
Jag fick ett enorm shoppingsug innan så jag var tvungen att åka in och kolla lite. Dessutom är det rea i varenda affär ;) Jag hittade iallafall lite. Nöjd är jag också, för allt som allt gick på 600 kr! Billig shopping gillas :)






♥ Gråa knästrumpor från H&M 79 kr
♥ Röda Jeans från b.young 100 kr
♥ Mörkblåa Jeans från H&M 100 kr
♥ Skor från Trend House 200 kr
♥ Linne från b.young 79 kr

Sen köpte jag även en snygg skjorta till älsklingen på dressman för 100 kr!!

Billigt va ? Nöjd blev jag iallafall. Jag har haft ett par röda byxor 1 gång i hela mitt liv, och jag var kanske 12 ? Men jag tycker det är riktigt snyggt. Dessutom var domma väldigt snygga. Mycket snyggare i verkligheten! :)

Jag ska snart dra en vinnare ur tävlingen om det vita klänningen, så håll utkik :)

Till min kära Kitt <3



Har inte kunnat sova. Jag tänker på dig för mycket! På söndag har du vart borta i 2 veckor, och jag börjar tappa hoppet. Men jag vill inte det, det gör så ont att tänka så. Tänk så får jag aldrig mer se dig ? Usch det är hemskt att tänka så. Vid 10 så ska jag ringa runt till vetrinärer och katthem och se om dem fått in något. Jag hoppas verkligen det..
Gjorde denna videon innan med lilla Kitt, så jag har nåt fint minne av dig.. Dock blir jag så ledsen av att se på det :(

En lista.

Berätta om första fyllan: Ehm. Jag var grymt förkyld och kände ingen smak. En tjejkompis till mig föreslog att vi skulle "supa" oss fulla.. Tjaa varför inte tänkte jag.. Jag har ju aldrig testat innan.. Vi fick tag på 2 flaskor martini och jag klunkar i en hel flaska och säger "men hallå jag känner ju ingenting, och full är jag inte heller" 20 minuter efter då jävlar slår det till. Jag har aldrig gjort bort mig så mkt som jag gjorde den kvällen, aldrig mått så dåligt dagen efter heller.. Sen sa man "jag ska aldrig mer dricka" Men jag höll mig någ 1 år innan jag drack igen efter det :P
Vem är ditt snyggaste hångel? Min älskling såklart ;)
Yngsta respektiva äldsta hångel? Äldsta 8 år äldre. Yngsta 2 år yngre.
Har du hånglat med fler personer under en 24-timmarsperiod? Ja när jag var 14-15 kanske ? :P
Säg något du är nöjd med i ditt utseende: Mina ben, ögon, rumpa, mage :)
Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: Armar/händer :)
Favoritsexsoundtrack: Hm jag vet inte. Men nån lugn romantisk musik kanske ?
Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Spice girls ha ha
Har du ljugit för att få någon i säng? Nej, det behövs inte ;)
Har du strippat för någon? Ha ha ja för min älskling.
Har du stoppat upp behån nångång? Ja.. Nu skämms jag nästan. Men jag och mina klasskamrater gjorde det när vi gick i 4an.. Vi ville ha större bröst ju ;P
Har du snattat? Ja.
Har du moonat? Ja det med :$.


Något som ...



Något som jag har lärt mig under åren är att aldrig ta någon för given och alltid vara tacksam för det man har. Men varför börjar man tänka dem banorna efter att någon har gått bort? Varför inte när man väl har människan i livet? Det är egentligen då man ska ta tillvara varenda stund med sina nära och kära istället för och bråka hela tiden. Man vet aldrig när dem försvinner för en och då har man ingen chans längre att vara med dem. Att aldrig mer få ge en varm kram. Det får en verkligen att tänka på. Men nu när jag har förlorat både min farmor, morbror och en vän då är jag extra rädd. Jag kan inte bråka eller vara sur med min familj eller mina närmsta, för då mår jag verkligen dåligt och får ångest. Tänk att skiljas åt när man är ovänner och sen förlorar man nån, hur ska man då kunna förlåta sig själv , eller leva med det ?

Dagens bild



Mums jag har köpt sånna där "Tom and Jerry" kakor.. Dem är ju bara för goa! Älskade dem när jag var liten..


Nån som vill ha denna designen ?

 

Behov av en ny design ? Skriv en kommentar i detta inlägget isåfall.

Fransväskor


Vad tycks om fransväskor, hiss eller diss ?

Jag tycker såklart hiss! Jag funderar på att inköpa mig en.. Den första tycker jag är väldigt snygg. Den kommer från Ellos, och den andra är från la redoute.
Nån som har tips på vart det finns mer snygga fransväskor ?  ♥

Beställt från H&M



Har precis beställt det här från H&M.. Hur sött ? 3 par hotpants för 129, och en pyjamas för 129.. Billigt och sött :) Får hoppas att det passar också. Är inte så jätte förtjust över att beställa på nätet, då det är svårt och veta med storlekar.. För ibland kanske man behöver en storlek större eller tvärtom. Och jag tycker det är för jobbigt för att skicka tillbaka om det inte passar osv.. Bara krånligt :P

Sick and tired

Hur mååås det ?
Själv mår jag skit, vaknade i morse och var hur snorig som helst. Och min hals är helt förstörd :/ Förkylning på g ? Ja det verkar så.. Har så ont i kroppen också.. Men men nu ska jag inte klaga.. Jag har vilat och kollat på tv hela dagen ungefär, och det har kännts skönt.. Känner mig lite bättre nu en vad jag gjorde i morse.
Men ska ta det så lugnt som möjligt nu, måste bli frisk till i början på nästa vecka då jag ska till Jkpg..

Haha jag sitter på Youtube och lyssnar på Leifi, han den där roliga finnen.. Guuud vad jag skrattar.. Han är rolig :P


Bad med tända ljus



Kom precis ut från ett låångt skönt skumbad, med tända ljus.. Hur mysigt som helst.. Det var ritkigt längesen jag badade. Men inte så konstigt med tanke på så varmt som vi har haft det :)

Nu ska jag ta och måla min tånaglar och smörja in mig och sådant, sen ska jag gå och lägga mig med min underbara älskling och mysa! ♥

Godnatt :)

Dagens bild



Fick bli denna fina bilden :)

"Godmorgon"

Uhh, har vart sjukt trött hela dagen.. Kom hem från stan vid 5 eller nåt sen deckade jag och vaknade nu.. Sov kanske 3 timmar inatt.. Bra seg man är och nu, och hur ska man kunna sova inatt ? Ska ta mig ett bad och en kopp te nu så kanske man känner sig lite bättre.. :)

Har vart en mysig dag på stan iallafalll... Ha en trevlig kväll.

Dagens



Godmorgon! Idag är en såndär dag där jag bara vill ha sommar! Ge oss värme igen. Sommaren får inte vara slut redan. Jag vill kunna gå runt i fina klänningar utan att frysa.. Jag satte iallafall ihop en önske outfit som jag gärna skulle vilja gå med ute idag, om det var sol och värme vill säga! Men drömma kan man ju få göra iallafall :)

Klänning - Forever21
Solglasögon - Forever21
Skor - Brandos
Armband - Forever21
Väska - Halens

Uhh, jag är grymmt trött. Har sovit 2-3 timmar inatt och jag är helt slut :/ Men ska på möte sen så det var bara att slita sig upp. Får ta och lägga mig tidigt idag. Efter mötet ska jag på stan med en kompis, så får se vad vi ska hitta på. Hoppas inte det börjar regna iallafall. Det skulle förstöra hela dagen!

aye, have a nice day! :)

Design till Carro



Gjorde en design häromdagen som Carro var intresserad av. Titta gärna in hos denna trevliga tjej!

Snart 5 år! <3



Om 2 dagar är det min och älsklingens 5 års dag! Det är sjukt så snabbt tiden har gått, och länge vi har hållt ihop. Det känns som vi träffades för 1 år sen.. Jag är så glad att jag har dig min kära älskling, vad hade jag gjort utan dig? Du finns alltid där för mig, och du förstår mig bäst! :)
Frågan är bara vad man ska hitta på för kul? Presenter tycker jag är överskattat. Jag tycker det är mysigare om man hittar på nåt mysigt tillsammans..

Så finns det nån som har förslag på vad man kan göra för att få en underbar 5års dag, så tipsa mig gärna! :)

** Tävling**

Min tävling om denna klänningen pågår fortfarande.. (Tills på fredag) Så vill du vara med och tävla om denna klänningen i strl S så lämmna bara en kommentar. Lämmnar du flera kommentarer så har du större chans att vinna :)


Dagens bild



Mums, detta är precis vad jag skulle behöva för att känna mig lite bättre :)


En grå tisdag

Idag har det vart dålig uppdatering, men vaknade rätt sent idag, sen var det bara att hoppa in i duschen, äta frukost och sen åka in till stan.. Var tvungen att handla massa tråkiga saker, som underkläder, schampo, deo,hårspray, och sånt där som inte är så jätte kul :P Har även tat en fika, men vädret var inte det roligaste. Det börjar bli kallt ute också.. Snart på med vinterjackan eller?
Det känns nästan så iallafall.. Resten av dagen ska jag väl ta det lugnt bara, funderar på om jag ska vila lite, har ont i hela kroppen.. Later.


BlondinBella

Den tjejen alltså.. Vad ska man säga ? Många har nog läst hennes "päls" inlägg redan. Och jag blir bara så förbannad och ledsen! Hur kan hon göra något sådant ? Stackars de små djuren som får lida pga folk ska köpa päls.
Jag fattar inte ens hur hon "vågar" publicera ett sånt inlägg ens.. Jag menar, först var det någon som kastade en flaska mot henne, sen blev hennes killkompis misshandlad och hamnade på sjukhus, och sist men inte minst blev hon överfallen.. Jag menar hon borde ju veta själv hur många människor som är emot päls osv. Är hon inte rädd att nån ska göra illa henne, eller hennes familj ? Hon bara provocerar, och nu efter det här känns det som allt bara är ett PR-trick.. Men jag vet inte.. Jag har iallafall tappat all min respekt för henne, jag gillade henne, men inte nu längre.. Hon är 17 år, och lever som en 40 åring.. Snälla ta vara på din ungdom medans du kan!

Och nej jag är inte det minsta avundsjuk på bella!

Tävling

"Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008", De som sponsrar med priser är:


Såååklart att jag är med och tävlar.. Vem skulle inte vilja vinne dessa underbara priser ? Sheet, hoppas verkligen på tur :P

Ras Cricket



Hörde denna låten för första gången i söndags. Har nu lyssnat på det flesta låtarna med denna artisten. Men denna är min favorit en sålänge :)

♥ Ras Cricket - Se hur dom mördar

Tila Tequila



Hon är en av det vackraste jag sett! Så sjukt snyggt ansikte, och kropp också för den delen (to die for) :D

Ne nu ska jag och älsklingen in till statiol och handla nåt gott, nattmänniskor som vi är! Min cola är slut, så jag är bra sugen på ett stort glas med cola och is! Yummi..

Vill du ha en design?

Jag tänkte börja göra lite designer till folk.. Gratis såklart, bara för att jag inte lärt mig så värst mkt en.. Så finns det nån som vill ha en design så mejla mig på [email protected]  eller bara skriv en kommentar så hör jag av mig..

Dock kan jag bara denna stilmallen jag har nu. Så det får bli i den jag gör designen.
Har du inte MSN så mejla ditt inloggnings namn och lösen så fixar jag :)

Och jag hör av mig när jag har tid och lust helt enkelt :)

Höst jacka ?



Nu när hösten snart är här så är det dags för en ny höstjacka. Jag ska nog satsa på en kappa denna hösten. Det är ju fint! :) Hittade denna kappan på halens, och tycker den var rätt snygg, men lite tunn kanske..

Nån som har tips på vart det finns snygga kappor ?

Vad tycks, hiss eller diss ?

Ångest



Jag får verkligen ångest nu när jag vet att hösten börjar närma sig, eller om den kanske redan är här ? Det som är det värsta med hösten är att vintern inte är långt ifrån, och jag gillar verkligen inte vintern, kyyyla! Plus att det blir mörkare ute. På vintern blir det ju mörkt redan vid 16.00. Men o andra sidan så är hösten väldigt fin! Det blir så färglatt, men det är det enda positiva med hösten också tycker jag!

Vad tycker ni om att hösten börjar närma sig ? Gillar ni höst/vinter ?


Design till Fria



Design till Fria, hon ville ha den i rosa :) Klicka på hennes namn för att se hela.

Dagens bild


Fick bli denna mörka och dystra bild, då det är sådant väder :)
Lite skönt är det ju, men jag hoppas vi får lite mer sommar i augusti, den kan ju inte vara slut redan? Det brukar ju vara som varmast i augusti.

Bilder på tvillingarna



Nu har det säppts bilder på deras tvillingar.. Dom ser så söta ut, Knox & Vivienne :) En vacker familj helt enkelt :)




Ps, var gärna med och delta i tävlingen om en söt klänning.. Klicka här för att komma dit :)

Måndag

Hallå bloggen!

Jag sommnade rätt tidigt igår.. Tror kl var 19-19.30 nåt :P Men jag hade ju vart uppe hela natten innan så.. Men jag vaknade tidigt idag, så jag har hunnit storstäda, duschat och ätit frukost :)

Det är jätte tråkigt väder idag! Det har regnat konstant sen jag gick upp idag. Så jag ska inte ut nånstans idag har jag bestämmt dig, istället ska jag se om det finns nån tvätt tid snart, så kan jag ägna dagen med att tvätta, kul va ? :P


Hemma igen

Jahopp, nu vart man hemma igen.. Lika tråkigt varje gång man åker från Jkpg :( Det enda possitiva med att komma hem är att jag får träffa och pussa min älskling :) Jag bara längtar tills vi får en lägenhet i Jkpg... Jag kommer bli så glad när det blir :D
Träffade kussen en sväng innan jag åkte hem också.. Vi tjötade lite och sådär.. Ska ta och åka ner nästa vecka igen.. Jag får ta och passa på nu innan sommaren tar slut helt.. Måste träffa Jenny också, det krockade ju i helgen som vanlig :/

Ne nu ska jag nog ta en dusch snart.. Ska vara med i en pokerturnering som jag fick biljett till när jag var en av dem som vann sist :P Poker är inte bra, det är beroendeframkallande! Meeeeen jäkligt kul :D

Nån som vill ha en gratis design ?

Sitter och har lite tråkigt så jag gjorde en header i ps.. Nån som vill ha ? Jag ändrar i stillmallen med färger och så också, gratis :) Den som skriver första kommentaren som vill ha den, får den..


*Ha begär*

Sitter och kikar på nätet lite, då jag är sugen på att beställa hem lite kläder. Har fastnat för en kofta och en jätte söt väska som jag vill ha.. Det är ju snart höst, så jag skulle behöva en mysig kofta :)



Koftan från La Redoute 589kr
Väskan från Halens 299

Hur mysig och skön ser inte koftan ut att vara då ? Och hur sööt är inte väskan! :)

Ny design

Har lekt lite i ps och gjord en ny design.. Jag blev riktigt nöjd :D Mycket finare nu en var det var innan. Nu börjar jag äntligen fatta lite i stilmallen :P Det är bara min fantasi på header som kan vara kass ibland haha..

Nu blir det en god frukost, för usch vad hungrig jag är! Later :)



En sömnlös natt

Har inte sovit en blund inatt.. Har kollat på film (hancock) som förövrigt var jätte bra, den rekomenderar jag! Sen umgåts med brossan..

Men har inte kunnat sova.. Tänker allt för mkt på Kitt våran lilla kisse.. Vart är du igentligen ? Lever du ? Jag hoppas verkligen att nån har hittat henne och tagit hand om henne så hon mår bra och inte är där ute själv och rädd :( Idag har hon vart borta 1 vecka. Min bror tror inte att hon lever. Jag kan inte tänka så, jag vill inte tänka så.. Jag är så rädd varje gång jag går häromkring, jag är så rädd för att se dig ligga där påkörd på vägen.. :( Usch! Kom hem lilla Kitt.. Vi saknar dig så.. Du är så speciell, så go och världens snällaste katt. Du var aldrig sur eller nåt, du har aldrig bitit nån eller rivit heller för den delen i hela ditt liv. Förutom när man leker med dig såklart :)

Ne jag har inte gett upp hoppet en.. Det är ju polisanmält och polisen har inte ringt och sagt att dom hittat nån påkörd katt heller.. Har fått in 2 tips också, men den ena var tyvärr inte hon. Och det andra tipset var det nån som kanske sätt henne.. Men vad gör det, för hon sitter ju inte på samma ställe hela tiden... Sen var det inte säkert att det var hon heller.. Jag hoppas hellre att nån har tagit hand om henne en att hon är ute på vift. För är hon ute för länge så vänjer hon sig vid det, plus att det är inte så bra att ta in henne om hon har fått massa kattsjukdommar, och vi har ju en till katt här hemma.

Jag kan inte mer en hoppas på att du mår bra, och att du kommer hem snart. Har gjort allt jag kan.. Jag har satt upp lappar här på gården, i konsum, gjort en polisanmälan, ringt till kattehem, och jag har inte hört något.. Men jag hoppas att lapparna kommer hjälpa mkt.

Aja nu ska jag göra nåt för att komma på andra tankar för en stund. Ska åka hem idag också.. Ska bli skönt att träffa älsklingen, och bara krama om honom..

Vafan är det här ?!



Vafan är det här för monster ?? Jag tycker det ser ut som nån äcklig sak som är med i nån överdriver skräckfilm.. Vad tror ni att det kan vara ? Mer om denna finns iallafall på aftonbladets hemsida..
Fast jag blir inte förvånad om det hela är fake :P För den ser rätt fake ut.. Men det lär man väl märka om inte annat.


House of wax


Jag har suttit och proppat mig i godis och chips framför datorn när jag läst bloggar. Var ju meningen att jag skulle ha det till en film ;P Men nu är jag så mätt så jag orkar inte mer.. Tänkte endå se på House of wax. Har sätt den 1 gång innan, kommer inte ihåg den. Förutom när Paris blir mördad, :P Sen är ju Chad Michael Murray med i den, så får man dreggla lite över den läckerbiten ;)


Hemmakväll



Idag har vart en slapp dag. Jag har vart så seg och inte kännt för att göra nåt! Så jag åkte ner till hemmakväll och köpte med mig godis, chips och cola.. Så ikväll blir det en myskväll med film och gott :) Frågan är vad man ska se på för film bara ? Vet inte vad jag är sugen på att se. Hmm..

Saknar min älskling också och önskar att han var med, men vi syns ju imorrn och då ska det mysas :D

Dagens bild


Lördag

Hallå bloggen.


Lördag idag då.. Ska snart träffa en vän och hitta på nåt med..Vet inte vad en men det får vi se :) Ikväll blir det nog lugnt skulle jag tro.. Kanske se en film lr nåt ? Jag känner inte för att festa denna helgen, så ska bli skönt att ta det lugnt bara..

Funderar iallafall på att se filmen Prom Night. Den verkar bra. Nån som har sätt den ?

Här är iallafall trailern:


Ps glöm inte att delta i min tävling om en söt klänning, det enda du behöver göra är att skriva en kommentar om att du är med och deltar :) Klicka här för att delta.

Jönköping :D

Åkte visst till jkpg ikväll.. Kom väl hit vid 23 tiden.. Lite sent men jag ville verkligen åka hit och jag ville inte vänta till imorrn :P

Ska se en film med min kära bror nu, sen ska jag sova tror jag.. Imorrn ska jag ha kul med tinita.. Synd som fan att inte Jenny är här bara.. Varje gång jag har kommit ner så har vi missat varandra :/ Aja det kommer fler tillfällen :)
Ha en trevlig helg :)

Ps glöm inte att delta i tävlingen några inlägg ner om en söt vit klänning :)


Min favoritblogg





Det är ingen annan en Fashion Toast.. Hon har så underbar klädstil. Man får så mkt inspiration från henne. Plus att hon har nog en massa bilder i varje inlägg (vilket jag älskar) Sen att hon är söt och bär kläderna väldigt bra gör inte saken sämmre :)

Läser ni hennes blogg, och vad tycker ni isåfall? :)

Hello Kitty

Jag är helt kär i hello kitty saker, kläder som prylar.. Tycker det är så himmla söt :D Hittade en ursöt hello kitty mobil som jag skulle vilja ha, och en söt pyjamas..




Hur sött? :)

Ps, var gärna med i tävlingen :) Klicka här för att delta :)

Tips



Jag köpte ett lypsyl för några dagar sen på hm, som jag skulle vilja tipsa om. Det blir en sommrig naturlig färg på läpparna, och luktar väldigt gott :) Håller gör det också.. Bättre en vanligt genomskinligt lypsyl tycker jag :)

Dagens bild



Så sommrig och fin :)

Fredag

Veckan går sjukt snabbt som vanligt. Det är tråkigt när det gör det, för man vill ju inte att sommaren ska gå snabbt.. Jag vill inte ha vinter!

Usch idag vaknade jag sent, vid 13 ungefär.. Så halva dagen har ju gått. Och det är superfint väder.. Men jag har allt hunnit sola lite :) Ska ut och lägga mig en stund till snart, för sen skulle det bli dåligt väder igen.

Hade fått ovanligt mkt kommentarer och mer besökare när jag loggade in idag, men såg att jag hammnat på mest aktiva :) Det är ju alltid kul!

Ne nu ska jag ut i solen, sen in till stan och fika. Och senare kanske till Jkpg :)

Ha en toppen dag!


Ps I Love You.

Har precis kommit ur en skön och lång dusch, har även smörjt in mig, målat naglarna och sånt där :) Lite sent att duscha nu kanske, men det är sjukt varmt på dagarna, så då får man endå duscha sen på kvällen igen :P

Nu sitter jag här med en iskall cola och läser lite bloggar, men det uppdateas sällan på nätterna. Iallafall dom bloggarna jag läser ;P

Men ska alldelles straxt titta på Ps I Love You. Jag började kolla på den igår men sommnade i den. Jag är expert på att sommna i filmer ;P Men nu är jag lite piggare också så det ska nog gå bra. Plus att jag inte ska ligga i sängen och kolla.. :)



Fredag imorrn, fan vad gott... Natti natti

RSS 2.0