Måndag

Godmorgon!

Vaknade för ca en halvtimma sen :P Det har vart så skönt att få sova ut ordentligt..

Har vart i jkpg i helgen och har kanske sovit 5 timmar på 3 dagar.. Helt sjukt, sen festar fre-lör, men så sjukt kul vi har haft, haha. Har inte haft så kul på jag vet inte hur länge..Orkar inte skriva ner allt nu jag e sjukt seg och sliten, får ta det nån dag när jag orkar.. Men det var iallafall förfest och utgång i fredags, då blev det Olearys, men inte så länge för kom dit vid halv 2. I lördags var det förfest sen blev det piren, och kom dit halv 2 också haha smidiga vi är..  Har några roliga filmer sen helgen också, sjukt kul att kolla på nu när man är nykter, fan vad man gör bort sig :P Kanske laddar upp nån av dom senare..

Nu ska jag iallafall äta frukost och tänka tillbaks på hur jäkla kul vi hade det i helgen.. Ska nog dra dit nästa helg också och parta till det!

Mobbning

Varje dag kan man se mobbning, i skolan, på stan, hemma, och framförallt på nätet! Det är skrämmande så mycket mobbning som pågår idag.. Vad kan man göra för att stoppa det? Jag tror faktiskt inte att det går.. Men vad jag vill säga med det här är att dem som mobbar är osäkra idioter som inte har det bra själv.. För varför ska man annars slösa tid på att slänga ut sig en onödig kommentar? Jag menar det är ju knappast kul ? Man vill bara framstå för att vara bättre, men så är inte fallet.. Sluta vara så ego och tänk istället på vad du kan utsätta en person för. Hur skulle du kunna leva om du visste att den där "feta" tjejen, eller den där killen med konstig klädstil skulle ta livet av sig ? Är det värt det ?

..Jag blir rädd


Torsdag

Hallå bloggen..

Usch vad jag är trötter idag, var det igår också plus att jag haft ont i magen hela dagen igår och idag också :S Inte kul alls.. Man känner inte för att göra nåt direkt då, och värktablett hjälper inte det minsta, what to do? :P jaja.

Sitter nu och kikar runt på nätet efter söta/fina klänningar.. Och hittade självklart 2 söta från Chicy.se

 

Dom är ju bara sååå lovely.. Fast tycker båda 2 är mer som party klänningar, men vad gör det! :)

Trötter.

Har precis kollat klart på filmen Gracie, och jag tyckte den var jätte bra, helt klart sevärd och en film att rekomendera!
Nu blir det väl sovdags snart, funderar dock på att ta ett varmt bad innan, fryser som sjutton här :P

Natti

Gracie

Juste ja jag hade laddat en film igår som jag helt glömde bort.. Gracie heter den..
Den verkar super bra så jag funderar på om jag ska ta och kolla på den.. Har endå inget bättre för mig :)

Handling: New Jersey, 1978. När Gracies bror dör i en bilolycka slås hennes familj i spillror.
Men Gracie själv hanterar sorgen annorlunda. Hon bestämmer sig för att ta hans plats i fotbollslaget och uppfylla hans drömmar.
Hon måste kämpa mot omgivningens fördomar, de tuffa killarna i laget, en motvillig skolledning.
Inte ens hennes pappa tycker att hon platsar på planen.
Men Gracie finner en styrka inom sig hon inte visste fanns och hennes livs viktigaste match närmar sig.

Och trailer :



Ja det blir nog att kolla på den :D Later

Rosa design :)

Kände för att ändra om lite i bloggen, så det fick bli mycket rosa.. Jag bara älskar rosa, så härlig färg..
Skulle vilja ha en rosa bärbar dator.. Hur gulligt ?


Hur söt är inte den här då? :D Vill ha!



Aja, idag har det inte gjorts mycket alls.. Älsklingen var inne i Jkpg en stund så då tänkte jag passa på att storstäda lägenheten, men blev det nåt gjort ? Neeeej jag tror inte så.. Usch man får inte vara såhär lat.. Så imorrn måste jag ta tag i det där, ska boka tvätt tid också om det finns nån ledig..

Hoppas på fint väder också så man kan sola, jag börjar ju bli vit igen!! Men just nu är det inte ett enda moln på himlen, det sprack upp innan, så man kan ju hoppas att det blir soligt och varmt imorrn :D


Vinn en goodiebag



Jag är med och tävlar om en goodiebag inne hos Fallaway. Var du det också :)

Att jämt dra ut på saker och ting!

Jag blir så trött när folk håller på sådär.. Säger en sak. , men sen inte håller det. "nee, men jag vet inte om jag orkar jag är så trött och bla bla.. Ja men fine, men sitt inte och säg en grej hela tiden då och sen dra ut på det varje gång.. Åh vad iiriterad jag är nu, det känns som hela dagen är förstörd, sen att det regnar och blåser ute gör ju inte saken bättre...

Over and out-

So cute



Ursöt klänning från Stylebystars! Så sommrig och så söt, lite oskyldig :) kostar 399, jag är sugen på att klicka hem den.


Dagens bild



Dagens bild blir den här mysiga :) Just för att det har regnat mer eller mindre hela veckan.. Mysigt :)
Funderar på om jag ska ta och se filmen 21, har den på datorn och den verkar ju hur bra som helst! Vet inte om jag orkar bara ;P

Godkväll..

Vilken härlig kväll! Det har regnat rätt mkt idag, så luften är så härlig *underbart*
Har inte haft ork att uppdatera så mkt, har inte hänt så mkt heller för den delen :P Midsommar var lugn, för alla hade andra planer typ.. Att åka till öland och sånt där, och det skulle kosta en massa pengar, vilket vi inte hade råd till. Men det gör inte så mkt, jag uppskattar inte midsommar lika mycket som jag gjorde när jag var yngre, ser det inte som nåt speciellt...

I fredags var jag iallafall i Jkpg en sväng och skulle fixa lite grejer.. Var uppe hos brossan också och delade på en pizza, mumma det var längesen.. Sen var jag på stan och letade efter ett par vita shorts, vilket jag självklart inte hittade, men jag hittade ett par vita snygga jeans på h&m :) Endast 99 kr på rean :P


Later.

Godmorgon..

Gud vilket tråkigt väder vi har idag.. Regnigt och grått, men väldigt kvavt..

Ska snart ta mig en dusch, sen in till stan och skicka iväg skärmen, sen ska jag även se om jag hittar ett par vita shorts, har velat ha det ett tag men inte hittat några snygga..  Helst skulle jag vilja ha ett par med fickor på sidorna som en av tjejerna i filmen "rich kids" hade, men sånna finns ju knappast här :P Men kanske nåt liknande..

Lite senare ska jag kanske in till jkpg och fixa lite saker, men inget bestämt ennu, så får se hur det blir med det..

Och igår gick det ju skit för Sverige! Usch så tråkigt, nu är det låång tid kvar tills vi får se dem spela igen.. Jaja..
Nu hejjar jag iallafall på Kroatien, så hoppas dem tar hem allt :P

Ne nu dusch tror jag, later...

Onsdag

Har blivit dåliga uppdateringar den senaste tiden, men har inte haft tid helt enkelt.. :P Har ju vart i jkpg och sånt där..

Håller även på att söka massa lägenheter, och förhoppningsvis har vi kanske 1 på g.. Då blir det inflyttning 1a september, men jag ska verkligen inte ha några förväntningar alls! För då blir det inget som vanligt...

Håller även på att fixa ihop pengar som jag kan spara.. För måste ha en sak! Så jag sålde min plattskärm idag, så en liten bit på vägen har man kommit iallafall :P Tur man hade en gammal hemma, men den är mindre så känns helt ovant och skumt :P Jaja man vänjer sig!

Fotboll ikväll då!!!! Och jag ska självklart kolla...

Ryssland - Sverige

 


Hur tror ni det går ikväll då? Jag känner på mig att det kommer gå rätt bra för Sverige, man kan ju hoppas iallafall :)
Vill ta mig in till stan så man kan köpa massa gott och ladda upp med.. Men tågen går ju så sällan, och inga bussar går det :/ Och cykla vet jag inte ifall jag är så himla sugen på att göra då det är en bra bit, plus att det ser ut som det ska börja regna.. Jaja löser sig säkert..

HEJA SVERIGE!

Its A Boy Girl Thing

Hello bloggen...

Måndag idag då, ny vecka nya tag :P

Jag längtar tillbaka till Jkpg, känns helt skumt att vara hemme nu! :( Synd att jag inte kunde träffa Jenny heller, saknar dig som sjutton ju! Men jag kommer ner snart igen och då får vi hoppas att du är hemma så vi kan hitta på nåt kul..

Jag var iallafall helt slut efter helgen, för på fredagen var det fest som sagt, kom väl hem vid 4 tiden, sen var jag uppe till 12 eller nåt och sommnade i 2 timmar, sen upp och piggna till, träffa Elin och vi åkte ner till piren en sväng.. Sen kom min skjuts hem ungefär vid 00.. Snacka om att man vart sjukt trött och hungrig, så det blev en fet middag när man kom hem :P Sen var jag helt körd och gick o la mig...

Idag händer inget speciellt, är fortfarande seg, så håller på att ladda en film "Its A Boy Girl Thing" som är klar snart, så ska väl kika på den sen ska jag ta en promenad..



Later

Uttråkad..

Har inget att göra, och alla sover.. Jag har dock inte sovit en blund inatt.. Gosh snacka om att man kommer vara trött idag.. Men det är rätt lugnt så länge man har nåt att göra. Sitter och väntar på att Elin ska vakna och höra av sig, så man kan komma ut och hitta på nåt.. Jag har funderat ett tag på att gå ut och lägga mig och sola lite, men vet inte ifall vädret är så lovande, var nere i konsum innan och då var det lite kallt och det blåste.. Men är säkert varmare nu, men frågan är hur länge solen är kvar? Skulle bli mulet idag, men jag får se om jag går ut en sväng sen. :P

Sitter och lyssnar på neradio och dem spelar så skön musik.. Tycker jag iallafall. Så in där och lyssna om ni gillar trance/techno :D

Later

Gokväll (eller godmorgon)

Är i Jönköping nu, och det är heeeelt underbart. Har vart ute med Elin.. Först blev det Olearys, sen piren sen tillbaks till olearys.. Har haft det jätte trevligt :)

Men hon åkte hem vid 1 nångång för hon var trött, och jag ville fortsätta festa, så jag var kvar med hennes kompis Sara, och en kompis till henne.. In på Olearys igen och shaka ass ;D Väldigt lyckad kväll må jag säga, och sjukt mycket folk ute (Studenten)
Och nu sitter jag här vaken helt själv och kan inte sova, vad göra? Hoppas på att det blir sol idag så man kan bättra på brännan lite.. :P

Senare ska jag träffa Elin igen och följa med henne och Jonas ut med deras hundar.. Orka jag? Jo det får jag allt göra, för åker hem imorrn kväll igen.. Vill träffa Jenny med, men fick inte tag i henne, så jag hoppas jag får det imorrn.. Nu ska jag spela lite sen försöka sova, så man får lite sömn iallafall och inte är helt död imorrn!





2 mingelbilder från ikväll.. :P

Natti natti.

Edit : Juste ja, Muffe från bigbrother jobbade på Oleays, coolt va? haha. Blev helt förvånad när man såg han där som vakt :P Jag var bara tvungen och fråga om det verkligen var han, och ja det var det :P

"Rich kids"

Gokväll!

Tråkigt väder det har vart idag.. Fast det haglade innan och det var mysigt, dock fattades åska och dunder :)

Har precis sätt klart på en film "rich kids" heter den.. Jag tycker den var välgit bra, även fast den var dansk, jag gillar inte danska språket för det låter så fult, men man tänkte inte så mkt på det sen :P

Handling " Det här är historien om en grupp privilegierade barn ( Jag skulle kalla det ungdomar) som bor ett välbärgat område norr om Köpenhamn.
Barnen gör uppror mot föräldrarnas värderingar och lever ett hemligt liv fullt av sex, droger och intriger."'

Den är verklighetsbaserad *me like* Ta en titt på den, den rekomenderar jag för folk som gillar sånna här filmer :)




Nu ska jag spela lite Gta sen ska jag väl sova.. Natti natti

Durplågare!

2007 tog "konstnären" Guillermo Vargas Habacuc en hund från gatan i Managua, Costa Rica, band honom med ett rep i ett konsgalleri och svälte honom till döds. I flera dagar stod "konstnären" och besökare i galleriet lugnt och såg på hur hunden plågades tills han slutligen dog.

Tycker ni att bilderna visar ett konstverk?

Det prestigfyllda Visual´Arts Biennial of Central Amercia` tycker det  och konstnär en har bjudits in för att upprepa sitt fruktansvärda djurplågeri på utställning 2008.


SNÄLLA HJÄLP TILL ATT STOPPA HONOM!


Det tar bara ett par sekunder att uttrycka din åsikt om djurplågaren.

Skriv på protestlistan här! eller kopiera in länken nedan
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html

och skicka sedan vidare mailet till alla dina vänner och bekanta.
Tillsammans kan vi göra våra röster hörda.



Åska på g?

Har städat hela lägenheten, så nu är det fint här igen :) Satt upp gardiner i köket också så det ser inte lika tomt ut.. Mycket bättre :D

Jag har sån jobbig huvudvärk (precis som att det känns som åskan är påväg) Det känns så iallafall, så hoppas det blir någon, det skulle vara mysigt..

Ska väl fixa ihop nåt att äta snart sen ska jag bara slappa framför någon film, härligt värre..


Ge mig sånt här väder!

Solglasögon från topshop.


Hur söta ? Riktigt söta tycker jag.. Dem är ju rätt inne nu, jag funderar själv på att skaffa mig ett par :)

Tisdag

Oj vad det blåser ute idag, helt sjukt.. Kanske är det en storm på väg? Skulle faktiskt vara mysigt, med massa regn och åska :)

Inte alls så varmt idag, knappt nån sol heller, så jag ska ägna dagen till att storstäda hela lägenheten.. Damma och skura också!
Kan ju bli finare framot dagen sen, då kan man hitta på nåt trevligt.. :)

Later

Blondinbella.

Juste ja, satt och lyssnade på P3 innan, blondinbella var ju med! Så det var intressant att lyssna på.. Jag gillar faktiskt henne, hon verkar vara en go och snäll människa personligen.. Sen finns det ju vissa åsikter som man inte gillar, men alla har ju rätt till sina egna åsikter.

Men till saken som jag skulle skriva om.. Jo satt ju som sagt och lyssnade på henne, sen så kunde ju folk ringa in och ställa frågor.. Så ringer Fanny in, som många nog redan vet så är det kissies gammla vän.. Hon sällde någon fråga om kissie tror jag? Kommer inte riktigt ihåg, men det är rätt kul för kissie har verkligen gett upp henne nu och ignorerar henne totalt, medan Fanny skriver om henne typ varje dag.. Varför lixom ? Är hon irreterad över att kissie har släppt henne ? Hon vill ju bara ha bråk verkar det som.. Men nu vet man ju vem som är den mogna av dem!

Jaja nu ska jag sola :)

Sol sol sol!!

Så fel man hade innan.. Såg verkligen ut som att det skulle bli mulet idag, men inte det nej! Nu är det strålande sol och många plusgrader, inte ett moln på himlen och det fläktar gott ute.. Så jag ska ta med mig filten och gå ut och lägga mig.. Ska ta med mig lite tidningar också + musik, så man inte blir allt för uttråkad.. Hoppas jag inte sommnar bara :P

Godmorgon

...eller nåt, jag har ju inte sovit nåt alls inatt! Jag är så trött på att ha sånhär dygnsrytm.. Men jag är van, har haft det i ca 5 års tid nu...

Har möte klockan 16 idag, frågan är om jag kommer att orka hålla mig vaken så länge ? Det känns inte så. But i have to..
Vädret ser tråkigt ut ensålänge, mulet och blåsigt.. Det var det iofs igår också till klockan 15-16, då började det spricka upp och bli hur varmt som helst..
Men jag klagar inte, det får gärna vara mulet i någon dag för det har vart varmt lite för länge nu.. Skönt när det varierar..
Ska nog ta och göra lite frukost sen ta en dusch så man piggnar till lite.. Är inte pigg för 5 öre, känner mig febrig och sånt.. Blää.. Vill sova :P

Ennu mera skor..

Tittade in på forever21 och hittade ennu ett par underbara skor som jag blev helt kär i! Åhhh.. Dem var väldigt väldigt billiga också, 20 dollar det är väl ungefär 150 kr tror jag ? Sen är det ju iofs frakten så blir väl inte så billigt endå, men åh så snygga dem är..


Jag vill ju ha dem i båda färgerna helt klart :)

Bloggstrul..

Gosh vad bloggen har strulat idag. :S Illa illa..

Usch jag är så varm, det är verkligen som en bastu här hemma.. Även om man öppnar upp på ballkongen och i köket så det blir tvärdrag.. Suck.. Har iallafall öppnat upp fullt i sovrummet och stängt dörren så förhoppningsvis blir det svalt och skönt där inne när man går och lägger sig..

Måndag imorrn då.. Ska på möte klockan 16, sen göra lite ärenden på stan, och sen efter det vet jag inte.. Får se om det är fint väder imorrn också, känner dock att jag håller på att få feber eller nåt, för har typ kallsvettats hela dagen, nysit, huvudvärk och haft lite ont i halsen.. Hoppas verkligen inte nåt är pågång!..

Nu ska jag se på lost, dubbelavsnitt :D

Underbara skor.



Jag har blivit helt kär i dessa skor från Brandos Hur snygga är dem inte?
Funderar starkt på att beställa dem inom en snar framtid..Pris 1649. Dyrt!!

Dagens bild.


Sleep tight

Nu är det dax för att gå lägga sig, börjar bli trött här! mätt och go är jag också.. Fast måste ta en dusch innan, det har inte funnits något varmvatten på hela dagen, så jag hoppas det finns det nu.. Sen mysa med min underbara älskling :)



Natti

Lördag

Hejsan hoppsan..

Underbart väder idag också och jag bara njuter.. Har inte haft en molnig dag på ca 2 veckor, riktigt skönt..  :)

Har typ legat ute på gården med älskling och njutit, sen kom även grannen och höll oss sälskap.. Trevligt..

Ikväll vet vi inte vad som händer, ska se vad Sandra och Tommy ska hitta på.. Annars var vi lite sugna på att gå på bio, men gick typ bara 1 film vad vi kunde se? Bonnhåla :P

Sitter här och lyssnar på lite gammla rocklåtar på högsta volym. Soooommar säger jag bara :)

Nu blir det dusch..

Lovely



Såå snygga bikinis från Nelly.se eller hur ;) Dyra men snygga.. Vet inte om jag skulle slänga ut över 1000 kronor på en bikini? Näe eller jag vet att jag inte skulle göra det. Lite väl dyrt tycker jag, för det finns många snygga som inte kostar allt för mycket pengar, right..

Nu ska jag se på nån film sen tror jag att det blir läggdags..

How cute?

Huuur söt är inte denna härliga klänningen från Asos ? Ge mig!


Hemma..

Nu är man äntligen hemma.. Känns skönt. Var iallafall inne i stan tidigare men blev väldigt kort för jag orkade inte gå där i värmen bland en massa folk :P

Så jag stack hem till Sabine och vi la oss på hennes altan och stekte, pööh så varmt det var men förhoppningsvis fick man väl lite färg..

Sen vid 17 tiden ungefär så blev jag badsugen, så Sandra och Tommy jag och älsklingen åkte för att bada, men det var inte lika varmt i luften som det var tidigare, så jag skippade :P Får ta det tidigare någon dag istället..

Gosh jag är sjukt trött, har sovit ca 3 timmar inatt bara, sen vart igång hela dagen ungefär.. Men snart får jag sova.. Dock kommer Sandra och Tommy över snart för vi ska glo på nån film tror jag, men sen då jäklar ska jag sova...

Dagens bilder.

image400

Ready to go..

Nu har man duschat, sminkat sig, klätt på sig, och ätit frukost i lugn och ro på ballkongen.. Superskönt :)

Ska straxt in till stan en sväng, ska se om jag hittar några snygga armband och kanske nåt mer :) Sen ska jag sola och kanske bada om någon känner för att följa med..

Underbart väder idag också :D

image398

Godmorgon.

Uppe med tuppen idag :)

Igår var jag inte hemma nåt alls, så därför blev det ingen uppdatering.. Det har ju vart så underbart väder (och ser ut att bli det idag också) så man har inte haft nån lust att vara inne! Har solat och sånt där, bara njutit av vädret helt enkelt.. Sen var jag med Sandra en sväng också..

Idag ska det solas för fulla muggar, jag börjar få rätt mycket färg nu, känns skönt :)

Fram mot kvällen blir det säkert grillning och kanske lite dricka.. Röd dag på fredag ju..

Nu ska jag ta en dusch och sen äta frukost.. Later

Favoriter från Coco.

image391

Här är några favoriter från Coco.se. Jag älskar armband, det är så snyggt. Speciellt om man är lite solbränd :) Gillar den hemsidan också, bra priser och bra kvalite tycker jag..

Gladiator sandaler.

Är ju väldigt inne just nu.. Och jag måste säga att jag tycker dem sandalerna är hur snygga som helst.. Vissa iallafall.. Det finns en del modeller som är fulare en andra. Jag är ute efter ett par, men har inte riktigt hittat några som jag tyckt var så jätte snygga. Men såg att det fanns ett par svarta från HM som såg helt okej ut, ska nog in och prova dem imorrn :)

Hittade 2 par från Asos.com som jag tycker ser snygga ut...

image390

Dem andra är ju inte sandaler, men det är ju gladiator över dem också, och väldigt snygga må jag säga :)

Så vad tycks, gladiator sandaler.. Hiss eller Diss ?

Perfekt

Nu är det verkligen perfekt tempratur ute :D Hart vart ute och tat mig en långpromenad, gud så skönt!

Jag skulle behövt städa idag, men vem orkar det när det är ungefär 40 grader varmt ute? Ja inte jag iallafall. Så jag ska passa på att göra det nu innan klockan blir allt för mycket. :P För imorrn ska det tvättas och då orkar jag inte städa om det ska bli så varmt..

Nu jävlar ska det skuras.. Later

Utmattad.

Hello..

Ennu en sjukt varm dag :P Har solat lite, men kunde inte vara ute för länge för började bli yr och grejer, så nästan hela dagen har jag legat i soffan framför tvn med en fläkt bredvid mig :P Nu är det entligen svalara så ska pallra mig ut nu, för det är mkt varmare här hemma.. Later

Skänkte bort 67 000

image388
(Från Aftonbladet)

Invånarna i staden Serang slogs om slantarna.
Här faller pengar från ovan - på riktigt. Kaos utbröt i staden Serang i Indonesien när affärsmannen Tung Desem Waringin bestämde sig för att vara generös och skänka 67 000 kronor till fattiga.

Varför kan inte detta hända i Sverige ?? :P Eller att man var så rik och kunde göra likadant själv ;)

Nu ska jag se på Ali G in da house Och Ali G Aii :)

Natti

Jag dör

I denna värmen! Nästan lite för varmt.. Termometern som vi har på balkongen visar 39 grader.. Visserligen är väl väggen rätt varm, men endå :P Fast man ska såklart inte klaga, för snart kanske det blir kallare och tråkigare väder igen och det vill man ju inte :)


Hittade 2 bilder till på kusinens sötnos Wilma.. Helt underbar är hon.. Åhh

image385

image386

Dagens låt.



Den här spelas förtillfället hela tiden på högsta volym :D

Dagens bild..

image384

RSS 2.0