Torsdag

Hejsan..

Redan torsdag, denna veckan har gått sjukt snabbt!
Underbart väder idag iallafall.. Ska snart åka till stranden och sola, och kanske bada.. Om det inte är föör kallt.. :P

Hade en sjuk dröm i morse, kommer inte ihåg allt, men vaknade av att jag grät som bara den.. Haha sjukt konstigt, för sen när jag hade vaknat så var jag inte det minsta ledsen.. Jaja :P

Ska fixa iordning en liten fika eller nåt som man kan ta med sig :) Later..

image381

JÖNKÖPING!!!

Heeej bloggen!

Igår fick jag ett ryck och kände för att åka till Jkpg! Har precis kommit hem nu, och jag har haft superkul.. Även om jag bara var där i 1 dag... Men längtar redan tillbaka :( Fick en riktig ångest när jag åkte därifrån.. Jag måste hitta en lägenhet snart och flytta tillbaka!

Iallafall, igår när jag kom fram åkte jag och träffade mamma och tjötade en massa.. Sen så pratade jag med Elin och frågade om hon var sugen på att gå ut och ta en cider eller fler ;) Och det ville hon såklart.. Så vi gick en sväng till Ladan och tjötade och hade trevligt, sen bar vi av till Olearys, det var rätt mycket folk endå för att vara en Tisdag.. Där bjöds det på cider.. :) Vi träffade en massa trevligt folk att tjöta med.. Sen åkte vi hem när det stängde.. Men hur kul kväll som helst :)

Och idag träffade jag min älskade kusin.. Gosh vad jag har saknat dig!! Träffade din fiiina dotter Wilma för första gången idag också.. Så sööt och såå liten.. :) Ska åka ner snart igen tänkte jag.. Kanske redan i helgen? Får se om man har råd till det och så.. Men det hade vart kul..

Lite bilder från igår och idag..


Jag och Wilma.. Såå söt och fin hon är! :D
image378


Jag och Elin på Ladan :P
image379


Och lille Kiara såklart (Kusinens hund)
image380

Blev lite mer kort, men de flesta var så suddiga.. Sen några filmer också, men dem kommer jag nog inte lägga upp. :P

Nu ska jag fixa iordning mig en baugette, mums.. Sen slappa framför tvn med min ångest :P

Varmt och skönt!

Hello bloggen!

Nyss hemkommen från stan.. Älsklingen har köpt ett par skor, och jag kunde inte låta bli så jag ville också köpa nåt :P Det blev en tunnika.. Dem har haft marknad här i stan så dem sålde kläder ute idag också.. Massa snyggt, men det är väl inte så jätte bra kvalite har jag för mig.. Men vad gör det, det är ju sjukt billigt vissa plagg. Hittade en massa snyggt jag ville ha, men vågade inte köpa mer för man vet ju inte om det passar eller ser snygg ut på sen..

Så det fick bli den här bara :)

image376
Nice nice =)

Så nu är jag helt slut efter att ha trippat på stan i några timmar.. Så jag ska sätta mig på ballkongen och njuta av denna goda macka som jag köpte på ica innan =)

image377

sweet

Hur söt är inte denna dressen då?  Den är från Lauren Conrad Tycker den är hur söt som helst :D

image374


Dagens bilder.

image369
(Bild: Internet)

Jag bara älskar blommor! Det är så vackert att titta på..

Hej

Kass uppdatering idag, men sov några timmar innan, sen så träffade jag en kompis och vi tog en härlig långpromenad.. Har vart jätte skönt väder idag! Sen stack vi hem och fikade och lite sånt där :)

Nu är man hemma igen, och ska slappa framför en film.. Det blir nog what happens in vegas, och till filmen blir det massa frukt, gott och nyttigt! :)

Ha en trevlig söndag, och imorrn är det måndag :D

image367

Söndag..

Hellu..

Blev lite sugen på att se en film innan, så jag kikade lite efter vad jag hade för kul, sen så hittade jag en gammal film, "säg att du älskar mig" Det var längesen jag såg den, så det fick bli den.. Och shit vad jag bölade, gahh.. Den är sorlig rätt igenom.. Jag bölade verkligen som en liten unge.. Haha ne men som sagt sorlig är den, och hemsk!

Men nu funderar jag på att gå lägga mig några timmar, har ju bara sovit 2 timmar, och trött är jag... Ser ut som det blir fint väder idag också, solen lyser ♥

Godmorgon..

Pöh klockan är 04.00, ofta att jag vaknar såhär tidigt.. Dessutom har jag bara sovit 2 ynka timmar!!! Ne men jag vaknade av att jag frös och jobbig huvudvärk, så kunde inte sommna om igen.. Men är väl uppe en stund sen får jag försöka sova lite till.. Inte kul att vara uppe såhär tidigt på en söndag..

Kvällen igår var iallafall hur mysig som helst :) Blev inga bilder, för batterierna var slut, men har satt dom på  laddning nu :)

Var inne på fashiontoast blogg igen och hittade denna bilden.. Hur sommrig är den inte ? :) Underbara klänningar!

image366


Nu är det dags..

image365

Vem tror ni vinner då? Jag tror faktiskt att sverige kommer ha en bra chans, för låten är ju rätt bra och det tycker nog flera länder.. Men jag tror att Ukraina vinner.. Men vi får se, skulle vara kul om sverige vann :)

Mums vi har laddat upp med massa gotte här, så ska bli trevligt ikväll.. :)
 
Later.

Tävlingen

Snart avslutas tävlingen (måndag) Så var gärna med och delta! Det enda ni behöver göra för att vara med är att skriva "jag är med och tävlar" :)


Glass

Nej nu har jag inte tid att slöa i solen mer, måste sätta igång med städningen! Det kommer ju folk hit sen, så då kan det ju inte se ut som det gör :P

Ska iallafall njuta av min glass först.. Sandwich jordgubb, mums älskar den glassen!

image362


Grillat..

Nu har vi grillat och sådär.. Hur gott som helst..

Ska in till stan nu och köpa lite gott för ikväll, har lite bråttom.. Men det blir mys ikväll, med gott och lite cider :)

Ha en trevlig fredag!

image361

Dagens bild..

image360

Fredag

Helloo bloggen!

Äntligen fredag! Me like.. :) Superfint och skönt väder idag, så senare är det grillning som gäller, och kanske lite dricka också.. Ser fram emot, det kommer bli mysigt :)

Nu ska jag iallafall sätta mig på balkongen och sola lite.. Later..

image358

Måste bara

Huuur snygg är inte Amanda Bynes klänning? Åhh jag är helt kär, den är underbar.. Jag vill haaa... Hon har ofta så snygga klänningar och skor.. Jag är inte alls avis... :P

image357
(Bild: Posh24)

Pratsugen

Bah, har legat och tjatat i telefon med elin i ca 2 timmar nu! :P Goosch vi är bra på att snacka. Men det var ju ett tag sen och vi har mycket att prata om.. Saknar dig sååå, vi hade så kul i sommar, och vi måste ses mycket nu i sommar för att ha det ennu roligare.. Hoppas man hinner få en lägenhet också, det blir ju ennu bättre..
:)
Nej nu blir det väl sov till att sova snart, men ska nog se en film innan tror jag..
image356
Elin :)

Blir sista för ikväll..

image352

Ska kolla på eurovision song contest nu.. Har visserligen missat en timma av det nästan men vad gör det, det håller ju endå på till 23.00.. Ska ladda upp med popcorn och cola också.. Mumsigt :)

Hörs imorrn.. Natti. (tror jag) :P


Före och efter.

image350

Hade lite tråkigt, och gjorde en "före och efter" bild på Jessica Biel.. Hon är så vacker.. Även utan smink, iallafall på denna bilden :)

Rosa dröm.

Hur sööta är inte domma ilrosa skorna? :P Dom är ju fööör mycket men endå så snygga!

image349

Hade klacken vart tjockare, eller bredare så hade jag fan beställt dem :P

Dagens bild..

image347

Var gärna med i tävlingen som jag har! LÄNK <--- Klicka där för att vara med :)

High chaparall

Hejsan...

Nu är vi hemma från stan, orkade inte så mycket för jag är inte helt frisk en.. Men det blev en fika iallafall.. Var inne i några affärer men hittade inget speciellt..

Jo hon frågade ifall jag och älsklingen ville följa med dem till high chaparall på lördag, och det låter ju hur kul som helst.. Jag har aldrig vart där innan, så får hoppas jag blir helt frisk så man kan följa med för det hade vart skit kul :D Det är inte alls så långt dit härifrån heller.. Sen efter det så tänkte dem grilla och dricka lite om dem inte stannar där hela kvällen vill säga, beror lite på hur kul och så det är där.. Låter trevligt :)

image346

Piggare :)

Jag orkade helt enkelt inte ligga och slöa framför tvn mer. Så en polare kom hit och var social istället.. Vi har precis suttit ute på balkongen och ätit en kycklingsallad, mums det var jätte gott.. Och det är mysig kvälls sol ute också, så det var helt underbart.. Nu är vi mätta och belåtna så vi ska se på film tänkte vi..

Det blir dessa 2..

image343  image345

Hörs senare :)

Och glöm inte att vara med i tävlingen som jag har, lite längre ner :)


En seg dag

Idag är det en såndär riktigt seg dag, såhär seg har jag nog aldrig kännt mig, visserligen är jag sjuk och jävlig men endå.. Jag orkar verkligen inte göra något, orkar knappt glo på tv.. Men klaga orkar jag ? :P
Jag vill bli frisk nu, så man kan gå ut och ha lite trevligt, åka in till stan och shoppa och sånt där.. Inte ligga framför tvn hela dagarna..

Men idag är det ju onsdag, och det går en del på tv som jag ska se :)

♥ 17.00 - 18.00 - Våra värsta år.
♥ 18.40 - Judys domstol.
♥ 20.00 Cold case

Det får väl bli det.. Det går mer som jag vill se, men som krockar med dessa programen, jobbigt när det är så.. Men får väl sappa eller nåt :P

Har 2 filmer på datorn också som jag säkert kommer glo på.. Blir lätt uttråkad av att glo på tv fööör länge så...


Dagens bilder.

image342

Regnigt, för det är var det har vart för det mesta den senaste tiden..

Godmorgon

Oj jag har sovit bra länge.. Men det får man när man är sjuk :) Mår kasst fortfarande, så ska fixa iordning lite te och nåt att äta tänkte jag...

Idag händer inget alls, förutom att ligga och vila.. Kansk ta en promenad, men det beror på hur man mår...


Vad tycks om Paris byxor, hiss eller diss ?
image341

Hej bloggen

Väääldigt kass updatering idag. Men har inte mått så värst bra.. Jag var inne i stan en sväng innan för skulle se om jag hittade någon klänning eller nåt, men jag kände mig svimfärdig och förkyld, plus att febern kom tillbaka.. Så jag åkte hem och la mig.. Sommnade vid 16 ungefär, och vaknade för 1 timma sen. Nu känner jag mig dock bättre, men kommer inte kunna sova inatt :/ Har sovit allt för länge..

Kul att så många är med och tävlar en sålänge föresten :D


Soligt!

Solen lyser idag, eller nu iallafall.. Ändras väl under dagen sen.. Men jag hoppas på värme idag.. Ska nämligen in till stan om en stund.. Ska äta frukost och duscha innan bara..

Ska shoppa lite tänkte jag.. Om jag hittar nåt vill säga.. Hoppas jag hittar en fin klänning :)

image340

Nicole...

image339

Såg dessa bilder på posch24, och jag måste säga att hon ser riktigt bra ut här! Hon passar vääldigt bra i lugg och sådär långt hår.. Nice Nicole :)


**Tävling**

Godmorgon bloggen..

Jag tänkte sätta igång med en tävling här! Hoppas det är många som är med och deltar :)

För att vara med och delta så ska ni skriva en kommentar om att ni är med och tävlar.. Det behöver inte just vara i detta inlägget! Men bara så att ni skriver "jag är med och tävlar" ..

Tävlingen avslutas på måndag nästa vecka..



Det ni tävlar om är en liten mini goodiebag.. Ett par shorts från h&m *strl 34*.. Ett par söta öronhängen. 2 paket stimoroltuggumi, och ett halsband från Victoria värde 800 kr.. Om ni vill får ni gärna länka i eran blogg till detta inlägget..
Givetvis så är sakerna oanvända!

Nej nu ger jag upp!

Min dator fungerar inte som den ska! Den är heeelt skum, kan inte förklara..Men det känns som någon annan "kontrollerar" min dator.. Aja, kan inte sova heller. Så jag ska gå och spela lite nintendo wii.. Sen ska jag se om jag har något virus program på datorn så man kan se om man fått nån skit!


Footwear

image336

Skor från Bianco..  Älskar dem första. Men klacken ser allt för hög och smal ut för mig.. Synd! Dem andra var också snygga iofs.. Perfekt till ett par jeans :)

Fattar inte

Det är med aktiv listan.. Hur hamnar man där igentligen ? Går dem efter hur ofta man uppdaterar? Eller hur många kommantarer och läsare man får? :S

Minnen

Läste Kenzas blogg innan, och såg att hon hade laddat upp en massa gamla foton på sig som liten.. Och då blev jag sugen själv på att kolla på gamla foton och minnen och sånt där.. Så jag letade efter min låda som jag har sparat foton och minnen i.. Och självklart hittade jag den :D Så nu kommer en del gamla foton :P


Tåg biljetter som jag har sparat.. Dem är från när jag och en kompis var med i programmet "Hannah" som gick på tvn för länge sen.. Ni vet - " puss och kram, vi ses på stan" haha.. Mer säger jag inte om det! ;)
image323

Sån här fick vi alla som var med i en dans på skolan :P
image324


Gaaaamla cdskivor som vi lyssnade väldigt mycket på i 13-15 års åldern  :) Bra att spara på. Så kan man lyssna igenom nångång och drömma sig tillbaka
image325


Bettys skvallerbok! Där alla skrev en massa pinsamheter, snacka om att det är kul att läsa i den efter så många år.. Haha vad omogen man var!
image326

Jag och mitt första husdjur.. Min kanin Malin :D
image327

Min bror softar :P
image328

Mamma och jag.. mamma du är så vacker.. Åhh ! (L)
image329


Jag, farmor och brorsan. Saknar min farmor!
image330


Jag och min gamla bästis angelicka.. Bus ungar ;)
image331


Pappa och jag, pluggar :P
image332


Thea och jag som 14 åringar (?) Nåt sånt var det iallafall... Blonda haha :P
image334



Jag blir fotad.. Trollhår! :P
image335

Ja det var en del iallafall :P Detta inlägget blir långt, men jaja... Var riktigt kul att kika i den där lådan det var allt för längesen jag gjorde det nu.. Jag vill vara "ung" igen :P *sakna*

Regn och regn

Det slutar ju aldrig! Så det blev ingen promenad ikväll. Riktigt kallt ute också tycker jag, känns som vintern är tillbaka typ :P men det skulle bli fint till helgen igen läste jag..

Har istället suttit och kollat på en massa gossip girl avsnitt, och gottat mig med en macka, risifrutti och oboy.. Mums..

Ska kolla lite mer nu tänkte jag sen blir det väl att sova. Hoppas jag blir trött snart, för nu är ju hur pigg som helst konstigt nog..

Later.

image322

Dagens bilder.

image321
Är ingen annan en hetingen Justin idag.. Mmm ögongodis ;)

Måndag

Måndag idag då, och det är underbart! Jag bara älskar måndagar :) Ny vecka och allt..

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, har vart inne i stan på möte, sen efter det mötte jag upp en kompis och tog en fika.. Trevligt :) Känner mig dock lite dålig fortfarande, vet inte om jag håller på att bli förkyld.. Men jaja sån som händer..

Ska snart fixa iordning mat här, får se vad det blir för gott...

Senare så ska vi ut och ta våran långpromenad, och det ska bli skönt! Dock är det kallt ute.. Har vart det några dagar nu, vart tog sommaren vägen? :/

Jaja nu blir det mat iallafall, sen har jag inte så mkt mer planer en promenaden senare.. Skönt det..

Ha en bra dag

Style By Stars

image320
Nyinkommet från Stylebystars.. Och jag säger Oh my good.. Så snygga klänningar! Jag blir galen, och jag önskar att jag var rik så man kunde beställa hem alla dessa klänningar.. Me lika alot.. Den jag fastnade mest för är klänning nummer 2, to die for säger jag ;P

Eller hur är dom underbara ?

Aj...

Jag har fått ett fett blåmärke på armen, rätt stort och svullet, men har ingen aning om vart det kommer ifrån.. Måste ha gjort nåt i sömnen :P

På tal om sömn, nu ska jag sova.. Natti natti

image317

Bags

image315

Snygga väskor från shopinglust hemsida! Jag bara älskar väskor :)

Vad tycks?

Helloo

Det blev ingen bio ikväll, vi orkade inte helt enkelt.. Lata som vi kan vara ;)
Vi har precis ätit mat.. Det blev schnitzel med pommes.. Mmm så gott jag verkligen älskar det :P

Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av lost som har kommit.. Tycker den serien börjar bli lite för mycket, men endå kan jag inte sluta att titta.. Sen ska jag även se några avsnitt av gossipgirl... Usch jag börjar bli en serie freak! :P

Dagens önskeoutfit

image310

Klänning: Forever21
Väska: forever21
Skor: Scorett
Armband: H&M


Den här outfiten är väl inte riktigt en dagens, den är mer en partyoutfit tycker jag, men såå snyggt endå :)

Snygga klockor!

image309

Var inne på Chique.se och såg dessa snygga klockorna! Jag är kär i den vita och oranga.. Jätte fräscha tycker jag.. Kostar endast 499 :)

Skulle vara jätte snyggt att ha en sån tillsammans med sin solbränna..

Dagens bilder..

image308
Jag bara älskar sånna här sommar bilder.. Framförallt blommor.. Så vackert att titta på! :)

Gokväll...

Känner mig rätt pigg idag.. Mår bättre också.. Så håller nog på att bli frisk :)
Har precis tat mig ett bad, så nu funderar jag och älsklingen på att gå på bio ikväll.. Vi har ju gratis biobiljetter :)

Vi funderar på att se what happens in vegas.. Eller om det kanske går nån annan film, får kika lite på det där. Har inte riktigt bestämmt oss en.. Annars får det bli en annan dag..

Nån som har sätt den, och var den bra?
image307

Happy Birthday!

image306

Idag är det mammas födelsedag :D Stort grattis till dig! Älskar dig bästa mamma!

Söndag

Hej bloggen!

Jag tycker det känns som måndag idag, hmm.. Usch hade jätte svårt för att sommna igår, så jag låg vaken till 5 eller nåt.. Såg iallafall någon sjuk dokumentär som hette "den perfekta penisen" eller nåt.. Och en av killarna hade operat in silicon i sin och jag lovar den såg ut som en handboll. Den var jätte stor, såg verkligen inte ut som en penis längre.. Min fråga är varför? För det var ju inte direkt snyggt, och han kunde inte ha sex mer, men även var han nöjd? Jaja det finns folk till allt :P Men sjukt var det iallafall...

Färglatt..

image305

Färglada armband från accessora.. Hade vart fint att ha 3 stycken på armen ungefär.. I olika färger såklart. Men dom var rätt dyra tycker jag.. Vilket var synd.. 500-600 kr st har jag för mig det kostade :P



Har precis sätt klart filmen The forbidden kingdom och den var jätte bra tycker jag :D Verkar som det kommer en 2a, så det kan man ju hoppas.. Om det är samma skådisar vill säga, annars är det inte samma sak tycker jag..

Ne nu ska jag försöka sova lite, febern är inte helt borta ennu, så hoppas den försvinner till imorrn.

Natti natti

Segare en segast...

Kan man säga ja.. Har nog aldrig kännt mig såhär seg asså :P Min kropp hänger lixom inte med känns det som..
Ska iallafall ta en promenad snart.. Känner att jag behöver röra på mig, plus att få lite luft.. Så kanske man piggnar till lite.
Efter det blir de ett bad, sen ska jag ladda upp med popcorn och dricka och lägga mig i soffan och glo på någon film.. :)

image301

Dagens bilder.

image300

Godmorgon..

Nu har man vaknat till liv igen :) Har sovit sen kl 11 på förmiddan ungerfär.. Känner mig utvilad och lite bättre. Men febern är inte borta helt..

Ska ta mig och göra något att äta.. Fixa lite te också... Sen om jag orkar blir det ett bad..

Ha en trevlig lördag..

Gossip girl..

Jag vet nåt som kan få mig att känna mig lite bättre, och det är en massa gossip avsnit som jag har på datorn.. Blir perfekt att ligga och slö titta på det ju, för det går ju inget bra på tv vid denna tiden endå :D

image297

Lördag..

Godmorgon bloggen..

Vaknade nyss, och har sovit jätte dåligt! Vilket jag alltid gör när jag har feber.. Drömmer massa läskiga drömmar och sådär.. Jobbigt..

Ska fixa iordning lite frukost iallafall, och varm oboy, eller te.. Sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv och försöka sova lite till. Det är bra att sova när man är sjuk :)

Men jag hade så gärna velat vara frisk idag för det skulle ju bli party i helgen. Men inte det :/


image296

Bikini

Ingen har väl missat denna snygga bikinin från hm?

image294
Jag tycker den ser jätte härlig ut, färgglad och sådär.. Det som är synd är trosorna, jag gillar dem inte.. Tycker det är snyggare med knyt snören på sidorna, eller ringar är också snyggt.. Så det var lite synd, annars hade jag nog köpt den.. Fast kanske inte, undra hur många som kommer gå runt med den på stranden i sommar ;)

Jobbig dag..

Idag har det vart en sån där jobbig dag, då man bara går och funderar och suckar för det mesta... Det som är jobbigast, som man ofta tänker på är att man bara vill bort härifrån... Jag vill ha en lägenhet nu! Jag vill inte bo här längre. Jag saknar Jönköping! Åhh det är en underbar stad. Innan man flyttade hit uppskattade jag inte alls Jkpg, men nu, ja nu älskar jag Jkpg och tänker på hur bra man hade det där igentligen... Alla nära och kära finns ju där.. Visst jag är inte sååå jätte långt ifrån dem, men det känns så och jag saknar dem något grymmt varje dag.. Men jag ska inte ge upp, jag ska kolla varje dag efter lägenheter. Så jag hoppas verkligen att det blir en flytt i sommar. Det hade vart underbart att spendera heeela sommaren där, med nära och kära :)

image291



Hiss eller diss?

Såg dessa skor på Asos, och jag satt och stirrade ett tag, men vet ej varför.. Vet inte heller vad jag tycker om dem.. På ett sätt var dem lite coola fast endå inte..

Nåt du skulle sätta på dig på fötterna? Hiss eller diss?

image290

Skräpmat.

Helloo bloggen..

Nyss hemkommen från stan.. Vi har storhandlat och lite sånt där.. Var ju meningen att vi skulle göra tacos ikväll, men vi var båda väldigt hungriga efter vi hade handlat, så vi gick och tog en pizza. Det var väldigt gott.. Segt att äta när man har feber bara, men den gick allt ner.. Borde igentligen inte vara ute, för nu mår jag lite sämre.. Så får väl ta ett bad..

Snart blir det film, sen sova tror jag..

Trevlig helg..

Dagens bilder.

image284

Efter regn kommer solsken..

Ja det gjorde det idag iallafall.. Det regnade jätte mycket innan och det var så mysigt.. Låg i sängen och kollade på tv med öppet fönster, så det lät så mysigt plus att det luktade så gott :D

Usch jag har vart dålig på att uppdatera, men jag har åkt på feber, så jag har inte haft så mycket ork.. Har inte det nu heller igentligen, men kände att jag ville skriva lite :)

Idag blir det ju såklart lugnt. Men vi ska iallafall åka in och handla tacos, så vi ska gotta oss med det ikväll. Och en film såklart :) Det blir filmen The forbidden kingdom, någon ny film med jackie Chan och Jet Li.. Jag älskar Jackies filmer så denna kan jag inte missa :D

Det skulle igentligen bli grillfest ikväll, men det sket ju sig totalt.. Tråkigt att vara sjuk!

Later

image281

Trött och seg..

Inte sovit en blund inatt.. Så nu tänkte jag lägga mig i soffan och slöa framför några Ghost Whisperer avsnitt! Gillar den serien :)

Jag lär säkert sommna och vakna upp 8 timmar senare idag.. Tråkigt, skulle vara skönt att bara sova 4a timmar så man inte sover bort hela dagen.. Men det märker vi :P

image280

Later

Nej jag är inte alls avis :P

Älskar denna bloggen alltså! Hon har sjukt snygg klädstil, och är jätte söt! Man blir avis varje gång man går in och kollar nästan.. Vem hade inte velat ha hennes garderob lixom??? Jag vill (a)

Lite bilder från hennes blogg...

image273
image274
image275
image276
image277
image279
Fina kläder va? =)

Här är hennes blogg om nån vill gå in och kika :) www.fashiontoast.com

Kan inte sova!!

Nu börjar det igen.. Att man vänder på dygnet. Gosh, jag börjar bli så trött på det :P Ska endå försöka att sova..
Har iallafall precis sätt klart prinsen och jag 2.. Synd att inte Julia Stiles var med i 2an för hon var bra i 1an.. Men filmen var endå rätt bra...

Ne natti, nu måste jag försöka sova.. Synd att det inte finns te hemma, det hade vart gott!

I just love it..

image272

Vackra bilder alltså :) Så mysigt att titta på fina bilder och bara drömma sig bort! Bilder säger mer en 1000 ord, sant så sant! Är inte dem här bilderna underbara? ;)



Klockan börjar bli mycket nu, så ska nog försöka sova lite.. Gå lägga mig och mysa med älsklingen om inte annat.. Kramar är mysigt :)

Natti natti

Träning.

Todilo..

Jag borde börja träna... Man mår så mycket bättre av träning och av att äta rätt.. Det är enda anledningen till att jag vill börja! Det är ju inte så att jag behöver gå ner i vikt direkt, verkligen inte :P Och sen skulle ju inte lite muskler vara helt fel att ha heller för den delen :)

Jag vill nog inte börja på ett gym, inte just nu iallafall.. För skulle jag köpa gym kort så skulle jag kanske gå dit och träna i 1-2 veckor, sen blir det skit av det.. Så det känns lite onödigt att ha ett om man inte kommer att använda det.. Det är bättre att "komma igång" på egen hand först.. För jag kan allt vara lite lat ibland ;)

Men jag funderar på att köpa en såndär träningsboll. För den verkar ju bra och sådär :) Sen kan man ju ta långpromenader, springa/jogga, sittups osv osv... Det blir ju hur bra som helst! Dessutom mycket billigare :)

Sen är det ju det här med att äta rätt också. Där är problemet, för vem älskar inte såkallad skräpmat? Nu syftar jag inte bara på pizza och sånt där.. Finns ju mycke annan onyttig mat som man lagar själv.. De kommer bli väldigt tufft att äta nyttigt! :P
Men man kan ju iallafall börja med träningen, och håller man den och det går bra så kan man ju prioritera maten sedan :)

Så nu ska jag bestämma mig för att börja träna på måndag!
image270

Lista.

Vem ringde dig senast?: Min bror
Vem kysste dej senast?: Patrik
Vem kramde dej senast?: Patrik
Vad har du för bh på dig just nu?: Svartvit
Vad har du för trosor på dej just nu?: Svarta
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån?: "Sötis ? Vad tyst du blev ?" :( Från älskling
Vad brukar folk få för intryck av dig : Att jag är galen :P
Har du någon gång klätt dig horigt?: Ja det har säkert hänt.
Har folk kallat dig slampa?: Yes
Har du kallat någon för slampa?: Ja det har jag nog gjort
Har du slått någon riktig hårt?: Näe tror inte det.. Och om jag har det, så har det inte vart med mening :P
Använder du parfym?: Yes i do
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för?: Min rumpa, och ögonen
Vilka slags killar faller du för?: Killar med humor is the shit :P
Vad kollar du på först hos: Hmm, hållningen? Ne jag vet inte. Utseendet kollar man ju på först såklart.
Vad är klockan?: 22:02
Vilken färg har din mobil?: Svart.
Vad ska du göra nu?: Ingen aning, se på ngn film kanske.
Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet?: Jaa.. Det brukar jag ha.
Är du social?: Klart jag är! :D
Känner du att du orkar en fråga till?: Kör på.
Vad tänker du när du vaknar?: Vad är klockan ?
Kan du gå utan smink?: Självklart kan jag det.

image266

Nån som vet..

Om detta snygga linnet finns på hm´s hemsida? Har kollat men hittar det inte =/
Vill beställa hem det.. Så läckert.. Gillar linnen med tryck!
image265
(Bild: Frida Fahrman)


...

Hej bloggen

K
om hem från stan för en stund sen.. Har vart hos frissan med en kompis som skulle klippa sig, och hon blev hur snygg som helst :) Sen efter det tog vi en fika, och solade även solarium.. Man får ju passa på lite nu när det är lite kallare :P Och som avslut blev det en god glass!

Ska snart fixa någon mat. Men vet inte vad.. Lite sent nu kanske, men har inte ätit någon mat, men det får bli nåt lätt :)

image264

Onsdag

Ja gud vad snabbt dagarna går.. Snart helg igen, det kändes som att det var det igår! Vad händer idag då? Har inte så mycket planerat, mer en att jag ska träffa en kompis lite senare.. Jag ska följa med henne till frissan, sen efter det ska vi ta en fika.. Ja sen har jag inte så mycket mer planerat idag :P Men det är fint väder, så det blir en långpromenad senare iallafall...

Hur ofräsch är inte hon ? USCH säger jag bara...
image262
(Bild. Posh24)

Har föresten köpt en design av Nathalie , så jag väntar med spänning på den :D Min design ser ju förjäklig ut, så det ska bli trevligt.. Hoppas den blir klar i veckan :)

En bild..

image261

Prinsen och jag

Jaa den ska jag se på tänkte jag.. Vet inte om jag har sätt den innan, namnet låter bekant men sen kollade jag på trailen och då var den inte lika bekant längre.. Nåja det märker man om man har sätt eller ej :)

Måste fixa popcorn också :)

image260

Solat..

Hej bloggen

Det har vart riktigt skönt att sola ett tag, så hoppas man har fått lite färg :) Ätit en massa frukt har vi också gjort, så känner mig rätt nyttig idag.. Förutom fikan efteråt :P
Så nu ska jag slappa resten av kvällen, har vart en perfekt dag.. Haft fullt upp hela dagen känns det som, och det är härligt :)

Klickade in lite på asos hemsida, och såg att dem fått in lite nytt sen senast jag var inne.. Hittade några snygga klänningar som jag inte skulle tacka nej till!

image255
image256
image257

Vad tycks ? Vilken är snyggast ?

Dagens

Dagens humör: Glad :D
Dagens borde: Promenad
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Shorts och linne
Dagens materiella vill ha: En fet glass
Dagens köp: Lunch
Dagens längtan: Inget speciellt :)
Dagens planer: Sola, promenad. 
Dagens fundering: Lägenhet
Dagens tråkigaste: Inget en.
Dagens personer: Älskling ♥



Har nyss kommit hem från stan.. Jag och min polare har lunchat.. Det blev en god kycklingsallad och en kall cola! Mumsigt... Ska byta om till bikini, så ska vi gå ut och lägga oss och sola lite.. Men först ska vi gå och köpa en massa frukt som vi kan ha med oss.. Och dricka, så man inte dör i värmen ;)

image260

Sem när det blir lite svalare så ska vi ta en låång promenad igen.. Jag iallafall, får se om hon orkar :)

Later

Tisdag

Hej bloggen

Har fortfarande ont i hela kroppen typ. Men får hoppas det försvinner senare...
Ska snart in till stan och göra lite ärenden, sen även gå på ett möte.. Sen efter det så ska jag träffa en kompis och ta en fika eller äta lunch, vi får se :)

Idag är det inte alls kallt ute, huuur varmt som helst.. Jag klagar inte :)

Ha en trevlig dag

image259

Snygg hatt?

image258
(Bild: Posh24)

Nej inte direkt, den var rysligt ful tycker jag :P Men smaken är som baken.

3 favoriter hos topshop

image257

I just love the shoes ¢¾

Ont!

Jag har ont i hela kroppen känns det som! Städningen och promenaden verkade ta rätt hårt :P
Ska iallafall gå och lägga mig snart, trött som bara den.. Så jag kommer nog sommna på stört.. Bra det så vaknar man nog rätt tidigt imorrn...

Har vart en bra måndag! ♥

Natti natti...

image256

Banan bikini?

Såg denna bikinin i en annan blogg!

image254

Och jag måste säga att den var hur snygg som helst ju... Ser jätte härlig ut.. Har dock ingen aning om vart den finns att köpa eller nåt, så lite synd.. För det hade inte vart fel att ha en sånhär på stranden :)

Wow

Är precis klar med städningen, och det är skinande rent här nu! Jätte fint, och jag har någ aldrig städat såhär noga förut :P Så nu känns det verkligen rent!

image253

Nog om det..

Håller på att tappa upp ett bad nu som jag ser fram emot är verkligen helt slut.. Sen ska vi in till stan och handla lite så vi kan göra någon mat sen.. Det blir nog köttfärsås och spaghetti, mumma... Sen blir det bara lugnt resten av kvällen skulle jag tro.. Men ska eventuellt träffa 2 polare en stund sen, för lite tjöt och kaffe (cola för min del) och en promenad :)

Det känns verkligen som söndag idag, varför? :P

Sommarbilder

Puh, man blir varm av att städa.. Men tar en liten paus, för det kommer behövas eftersom detta kommer ta lång tid.. Lägenheten är ju inte direkt liten :P

Hittade några härliga sommarbilder..

image252

Åhh ser så härligt och sommrigt ut.. Man blir glad :)

Nej nu tillbaka till städningen :P

Måndag, ny vecka.

Hej bloggen

Äntligen måndag.. Jag älskar måndagar :)
Den här dagen ska jag ägna till att stooor städa lägenheten, och det ska verkligen vara jätte noga.. Damsuga, skura, skrubba, och ja allt! Sen får det ta den tid det tar.. Det är tråkigt att städa, men sen när man är klar känns det så skönt...

Senare vet jag inte vad jag ska göra, men ska ta mig en långpromenad.. Det är svalare ute idag, vilket jag tycker är jätte skönt :) Men ser ut som det ska bli regn..

Nu ska jag snart sätta igång med städningen..

Later

image249

In love

Nu har jag sätt klart på filmen, och jag tyckte den var helt okej faktiskt :) Den påmminer om någon film men man inte komma på vilken...
Nu ska jag iallafall göra mig iordning för sängen och försöka sova, börjar bli lite trött.

Natti natti

Snyggt!

image247
(Bild lånad från Amanda)

Jag tycker det finns en del snyggt där! Så jag är lite sugen på att beställa hem något! webbshoppen finns här - !Länk!
Är lite sugen på kjolen längst till höger, och även en rosa klänning som finns på sidan! :)

Gokväll

Äntligen börjar det bli lite svalare ;P Skönt det!
Jag har vart helt slut och trött efter jag kom in från solningen, så jag har helt enkelt inte orkat städa idag.. Så jag får ta det imorrn.. Det skulle ju bli kallare imorrn också, så då blir det lite lättare, kan vara skönt med några svala dagar tycker jag, så det inte är varmt 24/7 typ :P

Kom hem för en stund sen, var inne i stan och handlade lite. Ris i frutti, dricka och lite godis.. Så ska sätta på en film nu.. Jag tänkte se Love and Other Disasters med Brittany Murphy mfl.. :)

image246

Sen har jag även hunnit ta en promenad med Sandra, jätte skönt nu när det inte är så varmt :)
Jaja nu ska jag se filmen, sen blir det förmodligen att sova.. Gäääsp! :P

Veckorevyn

Kikade lite på veckorevyns hemsida för att tag sen då jag såg denna härliga klänningen!

image245
Tittade in nu och såg att det fanns en kjol som är precis likadan.. Jätte söt tycker jag.. Ser väldigt sommrig ut! :) Skulle vilja ha både klänningen och kjolen :P


Mer från Ikea

image244

Färglada kuddar, vasar, ljuslyckotor m.m.. Hittade en massa som jag ville ha :) Men såna här små grejer är ju inte alls dyrt på Ikea. Så sånt kan man ju åka och köpa här nån dag.. Så det ser lite trevligt ut, och lite nya saker.. Behöver mer gardiner också.. Fräscha och snygga! :)

Inredning

Satt och bläddrade lite i ikea katalogen, och jag blev något grymt sugen på att inreda lite här hemma.. Iallafall i vardagstummet.. Skulle vilja byta ut allt.. Soffa, tv bänk, bokhylla, mattor, gardiner, ja allt :P Har hittat en snygg soffa som jag skulle vilja ha iallafall..

image243

Det kostar ju väldigt mycket pengar om man ska köpa en massa nya möbler, så det blir inget med det nu.. Men snart hoppas jag :) Älskar att inreda!

Varför?

En bild på Jamie Lynn i hööögklackade skor.. Ja min fråga är varför? När man är gravid alltså.. Det kan inte direkt vara bekvämt att ha så höga skor på sig då? Nej vilken fet diss, det var inte ens snyggt heller!

image241
(Bild posh24)

Sool

Är hemma nu igen. Jag orkade inte ligga och sola mer, för det var allt fööör varmt.. Ungefär 30 grader i solen :P
Ska iallafall börja med städningen snart, tråkigt att städa i sån här värme, men det är söndag och det är en perfekt dag för att städa. Och det måste ju göras också!

Senare vet jag inte vad som händer, men ska in till stan tror jag.. Köpa nån glass, det kan behövas :P

Nu ska jag nog ta en kall dusch...
Later.

image240

Godmorgon

Vaknade för en stund sen och känner mig hur utvilad som helst :) Super fint väder idag också så ska äta lite frukost sen ut och sola! Det skulle bli kallare på måndag, så man får passa på :)

Ha en trevlig söndag

Partey

Goookväll!

Vilken trevlig kväll det har vart. Kort men väldigt trevlig!
Jag, Tommy, Sandra och älskling har suttit nere hos Sabine och grillat. Det blev kött och sådant.. Sen har vi suttit och tjötat om allt möjligt, lyssnat på musik och druckit lite.. Perfekt stämmning.. Men nu började bli lite kallt och vi var trötta och även dem också, så vi gick hem.. Men var endå trevligt. Trodde att det skulle bli en lugn kväll idag och jag som var så rastlös, så det var bra att något hände :)

Nu snart ska jag tvätta av mig sminket och sånt där, sen sätta på någon film och gå lägga mig.. Är rätt trött..

Hoppas det blir gött väder imorrn också så man kan sola lite mer.. Ska även ta och storstäda här hemma.. Ligger grejer överallt :P

Lite bilder från ikväll, blev inte många för det var så mörkt och bilderna blir rätt dåliga då.. Iallafall på långt avstånd..

image239

Aja man ser inte så mycket.. Och jag kände inte för att vara med på bild, för jag ser ut som en tomat i fejjan :P

Natti natti


Underbar

image238

Men åh, denna bilden är ju bara såå underbar. Eller hur? Hon är så vacker Nicole, och hennes bebis är sjukt söt! ♥

Hej bloggen

Är hemma nu efter en trevlig dag en sålänge.. Först har jag legat och solat några timmar.. Har fått lite färg :D bränt mig lite i ansiktet.. Jaja sen kom Sabine hem från jobbet och idag skulle hon få sin nya bil.. Den var verkligen jätte liten och söt.. Så vi bestämmde oss för att ta en liten roadtripp med den, jag Sandra, Tommy och Sabine.. Vi åkte ut till något badställe satt där och tjötade lite. Det var folk som badade! Och jag blev sjukt sugen på att göra det också, men hade inte med mig badkläder :/ Men jag doppade iallafall bena, och vattnet kändes jätte skönt.. :)

Nu sitter jag här och äter lite mackor, ska väl in till stan snart med älsklingen.. Blir väl att köpa glass :) Ikväll vet jag inte vad som sker, vi pratade på att grilla? Så får se om det blir det, hade vart trevligt!

Inga bilder, för jag glömmde kameran hemma, som vanligt :P

Ha en bra helg..

Lördag

Idag då! Och jätte varmt ute idag också, man kanske skulle ta och åka bada? Fast det är nog lite för kallt för det en.. Men hade vart skönt att svalka sig lite...

Vaknade rätt sent idag, typ vid 11. Så nu har jag ätit frukost och sånt där. Ska väl ut en sväng och sola med Sandra om en stund.. Iofs är hon lite sjuk fortfarande så får se om hon orkar.. Annars går jag ut själv :)

Later..

image237
(Bild : Google.se)

Superhero movie

Har precis sätt klart den filmen nu. Och jag tyckte den funkade, den var lite små rolig sådär :P Den hade fått väldigt dåliga betyg, men riktigt sååå dålig var den faktiskt inte...

Nu ska jag mysa med älskling ♥
Sen blir det väl att sova tror jag, börjar bli lite små trött!

Natti natti

Gokväll

Skönt att ta det lugnt ibland alltså.. Har iofs inte gjort så jätte mycket, har spelat lite guitar hero :P Och snart ska vi se filmen superhero movie, den verkar kul.. Så ska ladda upp med coca cola och popcorn.. Mysigt :)

image236

Här var hon vacker!

Är inte såå jätte förtjust i Paris Hilton, men på dom här bilderna måste jag säga att hon ser jätte vacker och fräsch ut. Cool klänning också.. Hon ser även lite smart ut här :)

image233

image234

Bild : Posh24

Fredag

Ja fredag kväll nu, har direkt inga planer.. Blir lugnt skulle jag tro..
Jag är grymt hungrig, men vet inte vad man ska äta förnått? Jag är iallafall jäkligt sugen på en feeet kebabpizza, det var längesen jag åt skräp mat, så det skulle sitta fint med en sådan lite senare, sen även lösgodis :P Ooonyttig javisst!

Men vem blir inte sugen när man ser denna bilden??

image232

Mums, ge mig! :P

Fixat

Sådär nu har jag fått på lösnaglarna, bah känns annorlunda :P så får se hur länge dem stannar på..

image229
Blev iallafall rött nagelack, på fötterna också :) så nu passar det iallafall.. Hade det rosa där innan och det hade ju inte sätt snyggt ut direkt... Slarvigt målat på naglarna så det får bli att göra om...

Naglar

Var inne i stan innan för jag är ute efter något till mina naglar, då dem inte är så snygga just nu.. Ja naglar kan ju också ha dåliga dagar ;)

Så jag köpte ett sånt här kit

image225

Tänkte jag skulle prova på och se om det är något bra.. Får se när jag gör det.. För jag köpte nämligen lösnaglar som jag tänkte sätta på nu.. Men jag brukar inte palla ha det allt för länge. Så jag provar någ på detta redan imorrn :P Så får man hoppas att man får finare naglar..

Sen köpte jag även detta ljusrosa nagelacket..

image228

Tyckte det var jätte fint, ser sommrigt ut. Och det lyser inte allt för mycket av det.. Precis lagom :)
Nu ska jag sätta på lösnaglarna.. Funderar på att måla dem röda också!

Dagens önskeoutfit

image222

Väska: Wedins
♥ Klänning: Forever21
♥ Solglasögon: H&M
Sandaler: Laredoute
Armband: Kyssjohanna

Video



Ett litet klipp från när vi var ute med hundarna härom dagen. Riktigt mysigt stället måste jag säga, skule vara trevligt att grilla där nångång :)

image217

Åh han är ju bara för söt :)

Och rolig också för den delen.. Han borde vara med mer i parlamentet :P

Go video och sköna låtar! Check check..


Musiklista.

Tänkte skriva ner några favorit låtar som oftast spelas ur mina högtalare :)

Nickelback - Savin´ Me
♥ Dragonforce - Through The Fire And Flames
♥ Takida - Curly Sue
♥ Takida - What dosent kill you
♥ Takida - What if
♥ Running Wild - Freewind rider
♥ Barcode Brothers - Live 2 Love
♥ Maxi Pries - Wild World
♥ Nightwish - Master passion greed
♥ Rihanna - Cry

Några favoriter :) ♥

Fredag

Skönt att det är helg snart :) Det är jätte varmt ute idag, säkert den varmaste dan hittills. Termometern visar 37 i solen, så det är inte fel.. Ska snart ut och sola tänkte jag.. Sen lite senare kanske åka och bada, beror på om nån känner för att följa med.. :) Lite varmt måste ju vattnet har blivit iallafall.. Så ett dopp eller 2 blir nog inte så kallt :P

Later..

image215

Åh snart kommer sex and the city filmen.. Jag längtar :D

Burrito

Hejsan..

Har kollat lite på tv och sådär, och har precis ätit en burrito til kvällsmat. Mums, det är så himla gott.. Lite starkt men det funkar :)

Ska väl se på en film snart tänkte jag, får se vad det blir. Sen ska jag sova.. Hoppas på fint väder imorrn, så man kan bättra på brännan ennu mer :P

Natti natti

Grilla är mums!

Hej hej

Har precis grillat färdigt nu, det blev hamburgare och korv.. Sabine orkade inte åka iväg idag, så hon var med och grillade istället.. Trevligt :) Så nu är jag mätt och belåten.. Ska snart vika tvätten som jag hängt upp på balkongen, det luktar så gott när man låter det torka i solen :)
Sen efter det ska jag ner till tvättstugan och hämta och hänga det sista, sen blir det en dusch!
Får se om jag orkar åka in till stan en snabbis för att handla lite också, är så sugen på nåt. Sen vill jag ha nån dricka också, cola eller nåt :P

Ja nej jag uppdaterar nog lite senare, glömde ta med mig kameran så blev inga bilder...

Later


Baddräkt..

Är rätt fint att ha endå.. Eller hur?

image213 image214

Dem här 2 var ju rätt fräscha, man skulle kanske köpa sig en baddräkt.. ? Det verkar ju ha blivit mer inne hos unga nu en var det var förr :P
Men är nog lite för feg för att använda det.. Tycker inte jag passar så bra i det.. Men får se.. :)

Solat.

Hellu..

Har precis kommit hem, har legat och solat med sabine i några timmar såå skönt. Har även sprungit fram och tillbaka till tvätten, inte kul att tvätta när det är såhär gött väder. Men man måste ju!

Jaha nu vet jag inte riktigt vad som händer men ska ta något att äta. Sen ska jag snart ner igen och hänga upp den sista tvätten.. Sabine skulle eventuellt ut sen med casta. Kanske till samma ställe som igår så hon får bada och sådär.. Och isånnafall följer jag med.. Tråkigt att sitta inne ju...

Senare ikväll kanske det blir grillning, får se hur sent man kommer hem och så om man nu ska iväg. Annars kan man ju börja om 1-2 timmar..

Nehe ha en underbar torsdag i det underbara vädret :D

image211

Godmorgon

Vaknade för en stund sen.. Känner mig verkligen utvilad :)

Ska snart fixa frukost, sen ta en kall dusch för det är riktigt varmt här inne, ja ute också för den delen..

Senare funderar jag på att gå ut och sola, är lite sugen på att dra till en strand, så ska se om jag hittar någon..
Har vaknat flera ggr i natt av myggbetten, ett av dom har jag fått på foten, ser kul ut för den är helt svulen.. Inget litet myggbett direkt :P

Myggbett!

Jag har fått 5 myggbett! ååhh det kliar som fan.. Men men så kan det gå när man är i närheten av skogen.. Vi har haft det jätte trevligt och mysigt iallafall. Tommy fick dock ingen fisk, nästa gång kanske :P

Nu är jag sjukt trött så jag ska bara ta något att äta sen ska jag gå lägga mig... Kollar igenom kameran imorrn om det blev några bra bilder..

Natti natti...

Hemma..

Nu är man hemma igen då.. Tog tid på vårdcentralen.. Men gick väl hyffsat bra... Skönt att klockan är så mycket redan för jag är inte så värst trött. Så det kommer nog inte vara några problem med att vara vaken till ikväll..

Var nere hos grannarna en sväng nu, och dom skulle iväg och fiska så dom frågade om jag och älsklingen ville med, och det ville vi ju :) Det kan ju vara trevligt haha. Det är ju hur gott väder som helst så...

image210

En bild på Sabines hund Casta, som ska med också.. Och även Sandras och Tommys hund nicki.. Ska ta med mig kameran, så blir nog lite bilder om jag har batteri kvar vill säga...

Later.

Jag ångrade mig stort..

Med städningen alltså! Nu är vädret huuur fint som helst, jätte skönt! Så jag ska såklart ut och njuta av det.. Ta en promenad och lite sådär, sola lite kanske.. Men finns ju risk för att man sommnar... :P

image209

Såhär ser det ut här just nu.. Soool soool och värme.. Kan inte bli bättre... Nu ska jag ut och njuta..

Puss

Frukost.

Sådär nu vart man hemma igen.. Har handlat mjölk, frallor, skinka, gurka och sånt där... Så nu ska det ätas. Jag är så hungrig... Funderar på om man ska koka nåt ägg också, så det blir en rejäl frukost för en gång skull! :P

Later.

image208

Bikini..

Har försökt sova en stund utan resultat.. Så har spelat lite wii, men det var inte så roligt.. Så nu har jag suttit och kikat runt lite efter en ny bikini.. Skulle behöva en ny.. Eller igentligen inte, men det är ju inte fel att ha lite att välja på.. Jag tröttnar så lätt på bikinis, så vill ha fler :P

Hittade iallafall denna rosa bikinin, tyckte den var snygg.. Och rosa är ju fräscht :)

image197

Nice eller hur ;)

Sen hittade jag dom här 2 också...

 



Fina fina.. Svart är iofs rätt tråkigt, men den andra var helt okej.. Så ska fundera lite och se om jag beställer hem någon, eller om jag åker in till stan och kikar lite om det finns nåt där istället...


En lista...

image196

Dig:
Namn:
Martina
Smeknamn: Tina
Piercingar: I naveln
Tatueringar: 3 stycken
Längd: 173 tror jag
Önskar du att du bodde någon annanstans: JAA.. Och förhoppningsvis gör jag det snart
Dricker du: Jo det händer
Röker du: Ja
Vad är du rädd för: Att förlora nån närstående..


Just nu:
Dricker du:
Cola
Ska du: Glo på nån film tror jag
Lyssnar du på: Inget alls
Väntar du på: Att jag ska bli trött
Tittar du på: Min data skärm
Har på du på dig: Mjukisbyxor och linne :)


Har du någonsin:
Kysst en främling:
Jaa.
Brutit ett ben: Näe, men stukat :P
Rymt hemifrån: Ja när jag var 12 eller nåt.
Röntgats: Jupp
Gråtit när någon dött: Ja!


Antal:
Gånger du varit kär:
1 gång, och det är nu.
Gånger ditt hjärta brustit:  Några ggr.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet ej
Personer från grundskolan du har kontakt med: Hm, 3-4 kanske
Ärr du har på kroppen : 2-3 pga att jag rammlat och liknande..


Favorit
Serie:
Det är fler en 1.. Lost, gossip girl, Moonlight, Heroes m.m
Håkan Hellström eller The Ark: Håkan kråkan
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Jovars
Är du glad nu: Inte direkt, men inte ledsen heller :) 
Var du glad igår:
Jaa
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja min bästis mamma :)
Stockholm är: Fin stad.
Kan du sjunga:
haha nej inte direkt :O
Mer värt än guld: Familjen, vännerna!
Spaghetti eller makaroner: Båda
Ett land jag helst vill besöka: LA
Sparar till: Jag har inte börjat spara ennu, men jag ska snart. Och det blir till en ny systemkamera!

Finns det nån?

Som är väldigt väldigt väldigt generös och känner för att göra en blogg design åt mig? :P Min header ser ju inte klok ut, men jag är urkass på att göra designer :/

Ne dumt att fråga sådär bara, tror endå inte att nån skulle göra en :P Men hoppas kan man ju..

Det var lättare att göra på metrobloggen :P


Mjauu

Hey u..

Har fortfarande inte lyckats bli trött.. Så vad gör man? Jo jag ska ta ett glas cola med is i.. Mmmmm...
Det är gott!

Utråkad fortfarande dock.. Så gjorde en före och efter bild till.. Denna gången på Hilton... Dock ser man nog inte så jätte stor skillnad, det är bara sminket som jag satt dit :P

image195

Jag ska nog spela lite nintendo wii tror jag.. Då kanske man blir lite trött! Kan ju hoppas, har ju möte imorrn som jag inte kan missa!

Nätter är mysiga

Åh jag kan inte sova.. Eller har inte riktigt försökt men jag är inte det minsta trött! Kan inte förstå varför.. Har inte druckit nån energi dryck idag, och inte cola heller för den delen, så hmm?

Jaja får väl se om man kan sommna ikväll...

Men jag njuter av att vara uppe på nätterna, det är så lugnt och skönt. Sen att det är mörkt.. Sommar nätter är dem bästa, för det blir ljust tidigt och det är trevligt :)

Det enda tråkiga med att vara uppe på nätterna är att man sover bort halva dagen, och det är ju tråkigt om det är fint väder.. Läste också att sommaren är påväg, att det skulle bli fint väder i hela landet. JIPPI! :D Man kanske skulle ta sig årets första dopp då? :P

När vi var yngre så badade vi 1 april varje år.. Det var kaaaallt kan jag säga. :P

Ne nu ska jag göra mig lite nudlar, sen glo på tv en stund...

En bild

En bild säger mer en 1000 ord.

image194


.. jag vill sitta högt uppe på ett berg med killen jag älskar och titta på solnedgången ♥

För att jag inte har något bättre för mig

Före och efter bild på Eva Longoria. Smink gör mycket, men hon är verkligen inte ful utan.. Bilden kanske inte var den snyggaste iofs :P

image193
Funderar på om jag ska orka ta mig till statiol för att köpa nåt.. Jag är grymt sugen på risifrutti.. Hade suttit fint nu =)
Och lite lösgodis kanske... Ja jag får se, endå 2 timmar kvar tills det stänger, så hinner fundera lite :P


Segis..

Bra seg idag.. Har legat och slappat framför tvn ett tag.. Såg nåt på mtv med kändisar, kommer inte ihåg vad det hette, men det handlade iallafall om vad vissa kändisar döper sina barn till. Haha man tycker ju synd om en del barn.. Några hette "Apple" "Denim" "Diesel" "Kyd" Ja massa konstiga, den jag tyckte mest synd om hette "Dy" och Tommorrow i efternamn.. Kul att heta så lixom :P

Ska straxt ut och ta en långpromenad tänkte jag.. Rätt tråkigt väder iofs, men inte direkt kallt ute.. Rätt kvavt. Så kan vara skönt, så man piggnar till lite också..



image192

Nothing

Tjabbaa...

Nyss hemkommen från stan.. Var inne på hm och letade efter klänningen, men den fanns inte i min storlek, attans.. Jaja kanske kommer den in igen ? Jag köpte iallafall lite smink och så, inget märkvärdigt.. Fick ont i fötterna av skorna så hade ingen lust för att springa runt i en massa affärer...

Jo jag har sätt i en del bloggar att folk köper sånna här "bodys" alltså jag ser inte det snygga i en sån? Jag menar, man hade ju en sån när man var bebis? haha det låter rätt kul. Men usch nej, en fet diss på bodysar.....

image191


Hellu

1 dag kvar, sen får man reda på om vi får lägenheten eller ej.. Jag är sjukt nervös asså... Men jag har gått och fått upp jätte höga förväntningar om den vilket jag inte gillar, för då blir man så sjukt besviken om man inte får den... Åhh, men kan inte hjälpa det :P Så får hoppas på det bästa.. Annars är det bara söka nya... Vill flytta inom 2 månader iallafall..

Ne nu ska jag ta en dusch, sen ska jag in till stan och se om jag hittar något.. Ska till hm och titta närmare på den där klänningen, kanske följer den med hem.. Hoppas det :)

Inside

Har precis sätt klart skräck filmen "inside" och jag måste säga att den var totalt värdelös usch.. Ångrar nu att jag ens kollade på den.. Så den rekomenderar jag inte för 5 öre.. Men gillar ni slash/blodfilmer så kolla gärna.. Väääldigt mycket blod, mindre skräck, och en urkass handling.. 1/10 frå den av mig :P

Nu ska jag sova, natti...

Storlekar..

Föresten, måste skriva av mig lite.. Jo en del klagar så jäkla mycket på hur jobbigt det är att vara mullig/tjock, och hur svårt det är att hitta passande kläder osv.. Sen kanske nån kläcker ur sig. Åhh du är så smal och du har sån tur som hittar så snygga kläder som passar osv..

Men nej det är helt fel.. Jag är smal (naturligt smal) Jag tycker själv att jag nästan är lite för smal.. Och ibland är det verkligen omöjligt att hitta snygga kläder som passar.. Så det är inte alltid lätt att vara smal.. Dessutom är jag lång också, så byxor tex är oftast fööör korta.. Så smala människor kan ha det precis lika svårt som mulliga människor att hitta kläder..

Så säg inte att smala har det bättre.. Det är så mycket lättare att klanka ner på smala personer tydligen.. För det verkar som att det är okej att vara mullig, men inte för smal! Och tänk på att alla som är smala kanske inte vill vara det, men har väldigt svårt att gå upp i vikt, som i mitt fall.. Suck..

Jaja film var det...

Natti..

Om man skulle gå och lägga sig...

Funderar på att göra det.. Känner inte för att gå lägga mig vid 4-5 varje natt.. usch, det är jobbigt.. Ska iallafall till vårdcentralen på Onsdag så då ska jag se om dem kan skriva ut sömntabletter så man kan sova normalt!

Fast innan jag ska lägga mig ska jag se en film :P Tänkte se "Inside" tror den hette så.. Nån skräckis iallafall. Fast får tjata lite på älsklingen att han ska vara med, för annars vågar jag inte kolla.. *Haha*

Natti natti

Den har jag missat..

Har inte vart inne på HM hemsida ett tag, men fick hem tidningen för några dar sen och satt och bläddrade lite då jag hittade den här underbara klänningen!

image190

Den ser ju jätte fin ut.. Sommrig och sådär :) Jag ska nog ta en tripp till hm imorrn! :) kostar endast 149.. Billigt för en klänning, snygg dessutom! :) Fast om jag köper den kommer jag nog sy upp den liiiiite, för den är lite för lång för min smak.. Annars ser den perfekt ut..

Hmm

image189

Nån som såg detta igår? Jag blev arg på honom faktiskt.. Hur kan man vara så kall? Visst det var ett spel.. Men jag menar dom hade vart tillsammans i 5 år och han tar en sån risk för 75 000? Det hade jag aldrig gjort.. Dessutom var det på deras 5-års dag.. Stackars tjej.. Det var precis som att han "dumpade" henne i tvn.. Men jag tycker det var bra att hon tänkt lämmna honom iallafall. Kan ju inte kännas kul att vara tillsammans med honom efter hon fått dem svaren.. Men som han sa, "

- Det är ju därför jag "erkänner", den kan bara avslöja lögner. Säger den att mitt "erkännande" är lögn så skulle hela programmet tappa sin trovärdighet. Jag kan ju till exempel inte få fel om jag "erkänner" att jag har kört bil rattfull."  Så börjar man ju undra om det stämmer eller ej. Men vettifan vad jag ska tro.. Stackars tjej endå! 


Glass på stan

Hellu.. Har nyss kommit hem från stan. Jag och älsklingen åkte in för att handla lite, sen kunde vi inte låta bli att köpa oss en glass, och sätta oss i en park.. Mysigt värre..

Sen så fick vi lite glada nyheter att vi kanske får en lägenhet som vi har sökt på.. En 2a med öppen spis stor ballkong och grillplats.. Låter hur mysigt som helst, så hoppas vi får den.. Han skulle ringa på Onsdag villket fall som heslt, så nu sitter man bara och längtar :P



3 bilder ifrån parken...

image185

 

Åhh visst är det mysigt.. Börjar verkligen bli jätte grönt och fint ute nu :D



Sommar..

Hej hej.. Kass uppdatering idag, men har vart ute och solat hela dagen vid en mysig sjö.. Har vart hur underbart som helst. Men har bränt mig lite :P

Jaja vem sitter inne hela dagen när det är så här fint väder då? Tror inte det är många :P
Ska iallafall in till stan om en stund och handla lite.. Sen gå runt och kika lite och njuta.. Tänkte kanske ta lite foton också, om jag hittar nåt fint att fota vill säga :P

Åhh man mår verkligen så bra när det är sånt här väder.. Love it...

Bilder...

image173

image174

image176

image177
image178
Underbara bilder!! Älska att titta på bilder, men framför allt att fota.. Jag bara längtar tills jag kommer ha råd till en bra kamera, då jävlar ;P

Saningens ögonblick..

Hallå bloggen.. Nu har jag precis kommit in, har vart ute i stort sätt heeela dagen, och det har vart så underbart... Får ju passa på att njuta, man vet ju inte när det blir tråkigt väder igen..

Men sommaren är nära nu iallafall :) ♥

Laddade ett avsnitt av sanningens ögonblick innan, ville se om det var nåt att ha, och det var ju intressant.. Så jag laddade 2 till som fanns, så nu ska jag sitta bänkad framför dem med en påse chips och cola.. Nyttigt javisst.. :)

Söndag

I vanliga fall ogillar jag söndagar, men idag är det helt okej.. Har precis kommit hem från stan, har fikat med en kompis.. Och vädret är helt underbart! 25 grader i solen :D Så nu ska jag ut och sätta mig på ballkongen med ett glas cola och en glass.. Härligt värre :) Sen ska jag ta en långpromenad.. Ska försöka hålla det och gå en promenad varje dag nu, får se hur det kommer gå :P
Men när det är sånt här väder är det ju inte så svårt, för då vill man ju inte sitta inne...

Ha en trevlig söndag...

image172

Jag är såå uttråkad..

Har verkligen inget att göra.. Och älsklingen är såå trött så han är inte direkt social :P Jag är rätt sugen på att åka till shell och köpa mig lite lösgodis, sen lägga mig och kolla framför en film... Nån skräckis , i like... Men det var längessen man såg en riktigt läskig film alltså som man typ blev skit rädd av och inte vågade kolla på :P Ja inte riktigt men ungefär.. Nån som vet en riktigt läskig film så tipsa gärna... Jaja får se om jag hittar nåt att se. Nu ska jag iallafall göra mig några rostade mackor och oboy.. gott gott...

Natti :)

image171

Söööt bild va ? Mohaha eller inte ;)

In love

Jag har blivit kär i denna väskan.. Åhh är den inte fin? Jag måste beställa hem den :P

image170

Ibland har man ingen lust..

För att blogga, och det har inte jag idag.. Är på dåligt humör av någon konstig anledning *s* Kanske beror det på de tråkiga vädret? Regn ute ju... Ne jag vettifan..
Men idag händer inte så mycket, blir rätt lugnt... Ska se ett avsnitt av lost snart, det blir ju bara mer spännande, men samtidigt vill jag att det ska ta slut snart, för man vill ju inte tröttna...

Nån som kan rekomendera en bra serie?

image168

En tanke..

Låg i sängen och drömde mig tillbaks till mitt "gammla" liv.. Gud vad jag saknar det, jag vill spola tillbaka tiden och frysa den till när jag var i 14,15,16,17 års åldern.. Jag kännde verkligen att jag levde då.. Visserligen var det fest varje helg, och vissa vardagar, men man satt aldrig hemma och tråkade, hittade alltid på något med kompisar, och hade allmänt kul.. Har en massa fina minnen.. Och jag vill bara tillbaka.. Hade gjort vad som helst, VAD som helst! Blir nästan ledsen över att man blir äldre.. Nu känns det som man inte kan leva som man gjorde innan.. För nu är man vuxen, och har mer ansvar.. Tänk när man var liten och hade problem, då löste lite godis det mesta.. Nu är det väldigt mycket svårare...

Nu är livet inte alls som det var innan.. De flesta gammla kompisarna har splitrats, som tex flyttat härifrån, eller bildat familj osv... Eller ja bara växt upp och gått andra vägar..

Jag vill inte bilda familj, inte en.. Den tanken skrämmer mig.. Sitta här med barn, vara gift och hela paketet.. Då kan man inte vara den där omogna typen som man vart innan.. Usch vad tråkigt.. Jag vill inte bli äldre!!! Jag vill födas om på nytt.. Synd att det inte går bara... :(

Den här låten passar perfekt till detta inlägget :)


Och ni som är mellan 14-17 års åldern vill jag bara säga, TA vara på den åldern och tiden.. Det är inte alls tråkigt och vara i den åldern som många tycker, och som vill fylla 18 för att komma in på krogen.. Man vill bara bli ung igen..

Livet är en fest!

Dragonforce

Hellu.. Nu har jag nyss kommit hem från solningen det var hur skönt som helst! Så hoppas man får liiite färg, har ju lite färg kvar sen jag solat ute... Men är helt röd i ansiktet ser ut som en tomat :P

Det blir inget festande ikväll. Kanske tar det imorrn istället...

Nu ska jag ge mig på guitar hero igen, grrr.... Måste klara :P

Här är en låt som är med i spelet, den är skön ;)


Rosa är rätt..

Rosa är en underbar färg (enligt mig) Och det finns så mycket snygga kläder/skor/väskor i rosa, inte sant? :)

image167

Här är några favoriter. Älskar kjolen och väskan framförallt! :)


Volanger

Sitter och tittar lite på klänningar med volanger.. Jag tycker vissa är ursöta :) Kanske skulle ta sig och köpa nån sån snart ?

Det får någ bli det, men jag är rätt kräsen med klänningar ibland, så kan bli rätt svårt :P

image166

Här är 3 stycken som jag hittade på veckorevyns hemsida, jag tycker den gula och den blåa var rätt fina :)

Hiss eller diss?

Åhh inget tålamog..

Har suttit och lirat lite giutar hero nu, men det börjar bli fööör svårt, så jag blir bara förbannad om jag fortsätter att spela haha...

Inte bestämt oss en om det blir fest eller ej, men om jag får välja så skippar vi nog det och drar ut och äter nåt gott :)

Ska iallafall in till stan och sola tänkte jag, längessen nu och blek börjar man bli!

Jag vill åka utomland.. Skulle vilja prova på att åka till Grekland, det ser riktigt fint ut där.. Eller Kroatien, fast där har jag ju vart en massa som liten, men inget jag minns.. Skulle vara trevligt att åka dit igen.. Hälsa på mormor och morfar också :D Sjukt längesen jag träfade morfar dock :(

image165

Åhh ge mig vattnet, ge mig himlen! :)

Freeedag

Vad skönt :) Jag tyckte iofs det kändes som fredag i onsdags, så helgen kommer kännas jätte lång, men vad gör det.. Skönt ju :)

Jaha vad ska man göra idag då? Kanske blir det fest, men vi vet inte ennu.. Men det lutar åt det iallafall :) Jag är iofs inte så jätte fest sugen, är mer sugen på att gå ut och äta och sen gå på bio, det var längessen nu. Så det hade vart trevligt...

Tråkigt väder idag också, ser ut som det kommer börja regna.. Men det hoppas jag att det inte gör..

Nu blir det käk :)

Ha en trevlig helg...

image164

Åh sån härlig bild!

Run to you

Sitter och lyssnar på den låten med Bryan Adams, åhh jag älskar den.. Så underbart mysig, och går inte att tröttna på :)

Idag har vart en sjukt seg dag, har inte gjort så mycket mer en att slappa typ hela dagen :P Vart inne i stan en sväng också bara.. Men har vart skönt att vara "lat" idag.. Det behövs ibland ;)  Ska väl snart försöka sova tror jag, men får se hur det går med det.. :(

image163


Hans Och Hennes

Är lite sugen på att se någon film.. Så kikade lite vad som fanns, och då såg jag Hans Och Hennes.. Glömde bort att Johanna Sällström var med i den, men nu kom jag ihåg.. And i like her, hon var helt okej som skådis. Gillade henne i Wallander filmerna.. Så tråkigt att det blev som det blev :( Men nu ska jag se den och minnas henne! :)

image158

Style By Stars

Det finns så snygga klänningar på deras hemsida alltså.. Jag gillar nästan alla :P Skulle inte vara fel att fylla på garderoben med domma klänningarna!!


image151image152
image153image154
image155image156
image157

Vilken är snyggast ? :)


Vädret ser inte lovande ut (en sålänge)

Buhu, verkligen grått och tråkigt ute! Jag vill ha sol, och sooola... Hade inte vart helt fel att göra just nu.. Tråkigt med sånt här väder ju, då kunde det istället vara regn och åska, det är mysigt :)

Jag börjar bli trött nu, sängen är ganska lockande.. Men nej jag ska hålla mig vaken... Men vad finns att göra då? Det flesta ligger väl och sover nu? Eller kanske jobbar?

Får väl lira lite nintendo wii då ;)

image149

Hur omoralisk är du?

Gjorde ett test här "Hur omoralisk är du":  http://quiz.passagen.se/quiz/350 Prova du också :)

image146

Du är faktiskt väldigt omoralisk. Känner du att din omoraliska livsstil tynger dig kanske du bör göra något åt situationen. Men och andra sidan har omoraliska personer som du ett väldigt spännande liv. Du hamnar ofta i slagsmål, hånglar ofta upp fel personer och är inte främmande för att busringa.



Haha jaha där ser man.. Men håller inte med, jag hammnar inte alls ofta i slagsmål :P

Kan inte sova..

Har inte gått och lågt mig ennu.. Min dygnsrytm är sick! Jobbigt att ha det såhär, även om jag älskar nätter. Men det är tråkigt att sova bort dagarna, speciellt om det är fint väder.. Men ska se om jag orkar hålla mig vaken tills ikväll, nu är jag inte så speciellt trött så det kan gå ;)


image142

Vill hitta på något kul idag.. Hoppas det blir fint väder, nu är det dock väääldigt mulet, men det är ju tidigt också.. Men det hade vart trevligt att åka in till stan senare, kanske äta ute någonstans, sen ta en glass i gräset (om det är sol ute då!) Mysigt :)

Nu ska jag ta en dusch så jag blir lite piggare och fräschare :P


Kul sätt att bli dumpad på?

Nja inte direkt, haha men denna var lite kul endå! Checka ;)



Blommigt är fint..

Sitter här och kikar runt lite efter blommiga klänningar, då jag har allt för lite av det... Det är ju så himla fint, så vårigt och sommrigt :)

image126
   

Härligt färger.. Man blir glad helt enkelt..! :)

Ne usch, kan icke sova.. Så vad ska man göra?? Finns inte direkt mycket att göra på natten.. Kanske skulle man ta ett bad, iofs lite för sent för det.. Men det är avslappnande och man blir trött/seg av det...

Jag hoppas på fint väder imorrn eller idag rättare sagt.. För jag vill sooola, få lite mer färg på kroppen... :)

RSS 2.0