Help me.



Jag är fortfarande inte riktigt nöjd med min hårfärg. Tycker det ser lite för gult ut fortfarande. Jag skulle vilja ha som Ashley Olsen har ungefär. Det ser mer naturligt. Nån som vet vad för färg man ska satsa på för att få såhär ungefär ? Ge mig gärna tips! :)

A sad story

Har inte haft lust för att blogga på några dar. Har inte mått så särskilt bra, känner mig bara nere och ensam även om jag inte är det. Varför känner man sig så igentligen? Jobbigt iallafall..

Längtar tillbaks till Jönköping, hade det mysigt där med min underbara familj och vänner, saknar er redan!
Vill bara bort härifrån nu, när jag är här vill jag bara gräva ner mig, är inte lycklig här alls. Varje dag känns som en evighet.

Anayways, vad ska man göra lixom ? Allt känns jobbigt, jag saknar kitt tänker varje dag på henne och undrar hur hon har det och om hon nånsin kommer tillbaka. Blir så ledsen när jag tänker att jag kanske aldrig ser henne.
Jag kontakade djurensvänner för ett tag sen, och frågade om dem kanske hade fått in min katt för dem fångar in katter som dem ser ute osv. Men det hade dem inte. Och dem sa att dem skulle lägga ut fällor där hon försvann. Blev jätte glad när dem var så snälla och ville hjälpa till. 1 vecka gick efter att dem sa att dem skulle lägga ut fällor. Men dem hade inte hört av sig, så jag mejlade igen och frågade hur det hade gott. Då sa dem att dem inte hade haft tid, och jag frågade om dem skulle ta det nån annan gång, men det har dem inte gjort. Tycker det är en dålig stil att säga att dem ska lägga ut fällor en dag, och sen inte göra det alls. Har gått 1 månad nu och dem har fortfarande inte gjort det. Självklart klandrar jag dem inte ifall dem inte har tid. Men tycker endå inte man ska säga nåt och sen inte göra det alls. Det var ju endå dem som erbjöd sig, jag bad inte om deras hjälp. Dock skickade jag precis iväg ett mejl till dem och frågade om dem inte kunde hjälpa till att lägga ut fällor nu, får se vad dem svarar. Erbjöd mig också att jag kan betala dem för det om dem får inne henne, självklart ska dem få en belöning isåfall.. Så nu kan man bara hoppas på det bästa..

Sen är det lägenheter med, det går väl inte så jätte bra, men framåt iallafall, jag väntar på svar från en del så får se om det finns nåt ledigt och så. Annars får jag ställa mig i kö.. Jag vill flytta snarast möjligt, gärna innan jul, det hade vart perfekt. Men sen har man ju en uppsägningstid på 3 månader vilket är lite surt. För oftast tittar jag på blocket efter lägenheter och dem som lägger ut dem hyr ju ut dem direkt och det går ju inte för oss då. Suck, hur tänker folk ibland igentligen ? Man måste ju få lite tid på sig med att säga upp sin nuvarande lägenhet, hinna packa osv, men nej alltid ska det vara omgående! Aja turen vänder väl för oss också nångång..

Väldigt tråkigt inlägg nu dock, men kände att jag behövde skriva av mig lite. Mår som sagt inte så bra, och då är det skönt att skriva av sig istället för att prata.. Nu ska jag skölja ut silverschampoot sen ut och ta en långpromenad. l a t e r

I Need Your Love.

Hej bloggen, kass uppdatering det har vart. Men är kvar i Jkpg och vill inte sitta och blogga allt för mkt då, vill ju passa på att umgås med nära och kära :) Har det supermysigt här. Åker nog hem imorgon istället.

Satt och läste lite på jnytt.se och det stod om Tinna där idag, fick mig en tår :( Saknar dig gumman, min lilla ängel! Att det ska vara så orättvist, du var så ung. Det är inte rätt.. :(

Här är artiklen

Rip Tinna :(


Fredag

Fast det känns som lördag idag tycker jag. Anayway, brorsan och jag satt säkert uppe till 5 imorse och spelade, sen gick jag och däckade i sängen. Trött som få imorse när det var dags att gå upp, duschade och åt frukost, sedan åkte jag upp till A6 och kikade lite, hittade en mysig och varm kofta för kalla dagar, men inte mkt mer. Skulle se om jag hittade ett par skor också, men det hittade jag inte.

Sitter här i rummet med fönstret öppet och hör hur det jamar på gården utanför, springer till balkongen för kolla om det kanske är Kitt men ser ingen kisse alls, och den slutade jama :/ Gaaah vad jag saknar henne!

På tal om katter, den nya kissen är så full av bus, heeela tiden ska hon hitta nya hyss och ha uppmärksamhet, så söt är hon :)

Nu ska jag äta nån middag, kanske pizza idag ? :P Sen lite senare ska jag träffa Johan vi ska ta en promenad och tjöta lite, var ett tag sen vi sågs..

Jönköping

Är nu i Jkpg som sagt. Kom för ett tag sen. Vi har ätit mcdonalds mat, mums måste jag säga det var längesen man åt nåt sånt skräp :P Så nu är jag mätt och belåten, sitter här och läser lite bloggar.. Jag och brorsan ska spela lite nintendo wii snart, kanske mamma med om hon vill. Film blir det nog imorrn istället.. Om inte jag och brorsan kollar på nån senare, nattmänniskor som vi är ;P

Torsdag



Hej bloggen. Kass uppdatering idag, men har inte haft tid. Har haft massor att göra, så nu känner jag mig helt slut :P Sitter och väntar på älsklingen som är inne i stan och handlar och tar ut pengar, sen så ska jag åka till Jkpg när han kommer tillbaka :D Ska bli så skönt.
Får se om jag orkar ta med mig datorn, men kameran åker med iallafall. Så ikväll ska jag umgås med mamma och bror, vi ska väl äta nåt gott och se på nån film skulle jag tro. Ser fram imot det, mysigt att umgås med sin familj. Vi är så sjuka med me sån sjuk humor, så man får alltid sig ett gott skratt när man kommer hem. Fast oftast slutar det med att mamma blir sur när jag och dennis skrattar för mkt om hon säger fel eller nåt, haha.. Aye, nu ska jag packa lite för att sedan åka. Stannar nog tills på lör-sön. Det är sånt som märks. Ha en bra dag, soligt och fint väder har det vart idag också, underbaaaart!

Btw, hur snygg är inte tattoon på bilden? Gaaah så jäkla läcker! (vingarna alltså :))

Min favoriträtt.



Det här åt jag idag, och det måste nog vara min favoritmaträtt. Har alltid älskat det, även när jag var liten, fast då mosade jag ihop allt och blandade det :P Såg inte allt för gott ut, men det var det.. Mums vad jag älskar detta! Dock ska det vara gräddsås och inte brunsås tycker jag. Yummi..

Nu har jag tagit mig ett långt skumbad, har vart riktigt skönt att koppla av. Sitter och kollar på vem kan slå Filip och Fredrik samtidigt som jag målar naglarna.. Så efter det blir det nån film med älsklingen, sen sova....

Brev från posten



Och det var inget annat en mina efterlängtande uggs kopior :P Dem är hur sköna som helst, varma också för den delen! Så varför slänga ut över 2000 på ett par äkta när dem oäkta är lika snygga och bekväma ? :)
Jag är nöjd iallafall. Dessa kommer från Halens och kostar lite över 200. Dem är mkt snyggare i verkligheten. Ska använda dem flitigt i vinter, så hoppas inte det blir en massa slask..
Nu ska det ätas mat.. Ciaaooo..

Underbart väder



Idag är det också jätte skönt väder, med strålande sol. Har vart ute hela dan ungefär. Det var så varmt så vi bestämde oss för att köpa fika, och ta med en filt ut och sitta där och njuta. Köpte vattenmelon, vilket var hur gott som helst. Och även lite gifflar, och cola såklart :P
Har solat också, och ser ut som jag har fått liite färg faktiskt..
Åhh jag fick sånna sommarkänslor när vi satt där ute. Fåglarna kvittrade, det var varmt, det luktade sommar, nyklippt gräs osv. Helt underbart, jag vill ha sommar igen!

lala



Såhär blev resultatet, blev ljusare en vad jag trodde :P Ser lite mörkare ut på kortet en vad det är, sen är det lite lite gult på vissa ställen men det syns inte så mkt heller. Får hoppas att silverschampoot gör sitt jobb! Annars blev jag faktiskt nöjd, jag vill ha det sådär ljust ungefär.. :) Ser ut som ett troll i håret, men det är rätt slitet direkt efter jag färgat. Brukar bli bättre efter några dagar.. Nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och kolla på film rästen av kvällen, vad det blir för film vet jag dock inte, det är sånt som märks. Sen blir det läggdags..



Åhh kolla, såhär fin var himelen för nån timma sen. Så mysigt när det är rosa/lila sådär.. :)
Ne nu film sen sova. Natti natti.

Dagens låt


Hemma



Hemkommen från Sabine. Vi har suttit ute på hennes altan och fikat, det var hur mysigt som helst då det är ca 27 grader i solen. Vaaarmt och skönt. Kunde sitta i bara linne och kände hur det stekte. Det känns lite som att våren är påväg, fast så är det ju inte, tyvärr :(

Har även färgat håret också. Ville ju ha ljusare som sagt, men det ser lite gult ut. Varför blir det gult hela tiden, vad jag en använder för hårfärg så blir det gult! Gaah. Har nån tips på nån BRA hårfärg som det inte blir gult av så tipsa mig mer en gärna!

Visserligen har jag silverschampoo som jag kommer använda då och då. Men har använt det innan och jag tycker inte det funkar så värst mkt på mig, jag har haft i det 1 timma som längst och ser knappt nåt bra resultat. Så jag hoppas nån har något bra tips till mig :)

Nu ska jag äta lite, kanske visar bilder hur håret blev senare.. Ha en bra solig dag :)

Tisdag

Usch idag när jag vaknade mådde jag mindre bra, snorig, frusen och en dunkade huvudvärk. Inte alls kul, ska strax värma mig en kopp te och göra några mackor, så får man hoppas att man mår lite bättre sen :)

Köpte 2 hårfärger igår, så ska slänga i det i håret också, jag blev visst inte så nöjd och jag vill ha ljusare. Så hoppas det blir bra.. Sen efter det ska jag ner till Sabine en sväng och umgås lite innan hon drar till jobbet. Får se vad vi hittar på, kanske åker in till stan en sväng och kollar lite. Eller går ut och gå. Vi får se helt enkelt.. :)

Jag köpte mood det är en del som har rekomenderat den hårfärgen, och att det blir bra. Så ska ta och prova, sen återkommer jag om vad jag tyckte :) Visserligen är det så olika med hår och hur det blir.


Filmkväll

Är precis hemkommen från en trevlig filmkväll hos Sabine. Hon kom förbi och frågade om vi hade lust att komma över för att se film. Längesen hon var hemma nu, så det var kul att ses. :) Det blev filmen hancock, dock har jag och älsklingen redan sett den, men hon ville så gärna se den så man får ju offra sig.. Den är ju rätt bra endå så det gör inget. Har lånat 4-5 filmer av henne också, så kanske ska kolla på nån nu innan man sommnar. Natti natti.


Designer

Okej, nu dem senaste dagarna har jag fått mkt frågor om jag kan göra designer. Jag gör såklart designer, men har inte alltid tid. Så vill du ha en gratisdesign skicka iväg ett mejl till mig, där du även skickar med bilder på dig eller vad du nu vill ha i headern, vad du vill ha för färger, hur den ska se ut ungefär, och om du vill ha nån text. Jag kan inte lova att jag gör åt alla, men ska försöka ta så många som möjligt. Glöm inte att skicka med dina inloggningsuppgifter också om du vill ha hjälp med att ändra i stilmallen. Skriv även din bloggadress.

(Detta gäller endast för blogg.se)

[email protected]

Favoriter från ellos



Här är några favoriter från ellos. Jag tycker det finns väldigt mkt snyggt där. Även om det är väldigt sällan jag handlar där. Helt okej priser på vissa grejer måste jag säga också..

Snyggt och rätt billigt är bra :)


Ny design

Har gjort ny design i min blogg ennu en gång. Men jag är sån som tröttnar snabbt, dessutom är det kul att trixa lite i photoshop :) Men jag blev nöjd iallafall, tycker den blev helt okej..

Nu ska jag snart sätta igång med maten, frågan är vad man ska äta bara, vet inte vad jag är sugen på.. Sen ska det bakas, mumma :)

Design till Ida



Ida ville ha en design i svart och rosa. Och hennes bilder, plus hennes bloggnamn. Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg :)

Hej hopp



Måndag idag, ny vecka nya tag. :)
Ska straxt åka in till stan för att handla lite. Jag tänkte nämligen baka idag. Mina favoritkakor, cornflakeskakor. Sååå jäkla gott. Var längesen jag bakade överhuvudtaget, så det ska bli trevligt.. Hoppas dem blir goda bara, haha. Jag är inte så duktig i köket, men inte värdelös heller :)




  • 100 g smör
  • ½ dl ljus sirap
  • 1½ dl socker
  • 4 msk kakao
  • Ca 5 dl cornflakes

  • Gör så här: Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan resten av ingredienserna förutom kokosen och cornflakes.  När du har fått allt till en jämn smet så tillsätter du kokos och cornflakes. Rör om. Lägg smeten i vanliga bullformar och låt sedan stelna i kylen


    Jönköping here i come.



    Nu åker jag till Jkpg, det blev så endå. Allt löste sig som tur var. Dock lite sent, men vad gör det. Jag får iallafall träffa alla nära och kära, det är det bästa! ♥
    Kommer dock hem imorrn igen, eller senast på tisdag. Så ikväll ska jag träffa några vänner, och även imorrn en hel dag. Kommer njuta av varje sekund jag är där nere.. I just love Jönköping!

    Har saknat bror och mamma nåt enormt, så jag ser framimot att träffa er, wiiieee! Hörs kanske senare.


    Dagens bild



    Hösten är vacker.

    Sminktips 3





    1 Behåll det.
    För att läppstiftet inte ska spricka upp om du har torra läppar, kan du lägga på ett lager läppsalva (som lypsyl), låta det sjunka in i fem minuter och sedan torka av läpparna med en pappersnäsduk innan du applicerar läppstiftet. (För väldigt spruckna läppar, ta bort död hud med en mjuk tandborste eller en fuktig tvättlapp innan du gnuggar av läppsalvan)

    2 Färga på.
    Förvandla ett traditionellt läppstift till en djupare färg genom att lägga på tre lager mörkt läppstift, lämna det på ett par minuter och torka av med en pappersnäsduk så att bara pigmentet återstår.

    3 Kyssäkta.
    Hitta den perfekta läppstiftsfärgen.
    - Tänk på färgen munnen får efter du har kyssts. - Det är vanligtvis en rosig nyans som inte är för brun.
    Prova olika färger genom att lägga på läppstift på halva munnen och låt andra halvan vara utan smink. När du kommer till en färg som är lite mörkare och glansigare än den osminkade halvan har du hittat rätt.

    4 Lär känna dina linjer.
    För att hindra att läppstiftet hamnar utanför, doppa en bomullstuss i genomskinligt puder och rulla ut det precis ovanför läpplinjen innan du tar på läppstift. Stanna där.
    - En del kvinnor lägger på puder på sitt läppstift i tron att det får läppstiftet att stanna kvar. - Men det förstör egentligen färgen och torkar ut läpparna.

    5 Tecknade läppar.

    För att få läppstiftets färg djupare och mer långvarig, täck hela munnen med en läppenna som har samma färg som munnen, inte läppstiftet. Använd sidan på läppennan, inte spetsen, för att fylla läpparna helt.

    6 Gläns på.
    För att få ett läppglans att vara längre än 30 sekunder, torka av munnen med en torr bomullstops.
    - Ju fuktigare mun, desto mindre varaktighet för läppglanset.

    7 Låt det vara.

    För att ta bort ett fast läppstift, täck munnen med vaselin och vänta en minut innan du torkar bort det.
    - Vattenfast sminkborttagning för ögonen fungerar också väldigt bra.

    Söndag

    Godmorgon bloggen.
    Vaknade för en stund sen och jag är hur trött som helst. Kan inte fatta hur jag kan sova så länge, jag sommnade endå vid 22-23 igår. Visserligen sommnade jag i soffan så har vaknat flera ggr av att jag legat obekvämt osv. Så det beror väl på det.

    Idag blir det tvätt igen, har bokat en vid 16-22, sen är all tvätt klar! Skönt, nästa gång ska jag inte vänta så länge innan man bokar en ny tvätt-tid, för usch så tråkigt det är att tvätta.

    Nu blir det frukost iallafall, är sjukt hungrig, så jag tänkte göra iordning ägg, mackor, och oboy mumma :)

    Åhh



    Dessa skor och klänning är ju så looovely! Gärna tillsammans också, mjauu. ♥
    De kommer från Gojane check it out, massa snyggt :)

    Såg att min blogg var med på första sidan idag, trevligt :)

    Ändrade planer



    Det blir ingen fest ikväll. Jag ångrade mig, mitt humör blev helt kasst. :/ Men sånt som händer, så istället ska jag gotta mig med det på bilden och filmen Wall E. Det är mysigt, har ju min älskling som sällskap också :)
    Imorgon blir det förmodligen Jönköping om det blir som jag tänkt mig. Känner att jag behöver komma dit, saknar alla, saknar miljön också för den delen :P
    Aye nu diska och lite sånt sen senare blir det film som sagt.

    Kitt



    Min lilla Kitt är fortfarande borta, och om några dagar har hon vart borta i 2 månader! Och det känns som en evighet :(
    Saknar dig nåt grymt, och tänker på dig varje dag, hoppas jag får se dig igen och att allt blir som förut. Du är en väldigt speciell katt, det finns ingen som du och det skulle aldrig gå att ersätta dig med någon annan!

    Anja såg Kitt för nån vecka sen, så då vet man att hon lever och det förmodligen är hon som äter upp maten som mamma lägger ut var 3e dag. För det var där i närheten hon såg henne, hon ropade på henne men hon han springa och gömma sig. Varför ska hon vara så rädd ? Hur ska man nånsin lyckas fånga in henne ?

    Jag hoppas att hon kommer hem snart så hon slipper vara där ute hungrig och frusen. Vill inte att hon ska dö där ute!

    Saknar dig!


    Till minne av Madde



    Hittade till en ängels blogg och kunde inte hålla mina tårar
    ''Den jävla idioten'' som Madde kallade den för tog hennes liv. Madde kämpade emot och stark som hon var kämpade hon in i sista sekund men ''idioten'' var starkare. Jag kände inte Madde men man behöver inte känna en person för att känna med. Mina Tankar finns hos Er.  ♥

    Nu har de startad en insamling till ett minne av Madde, http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3

    Alla kan inte göra allt men alla kan göra något. Tillsammans gör vi stor skillnad. , Gå med du också. Varje krona är betydelsefull.

    Vila i Frid Madde
    Hennes blogg

    Party musik

    2 låtar som spelas mkt här hemma nu :)

     

    Lördag


    Hej bloggen, lördag idag då redan! Veckan har gått så snabbt, men det är jätte skönt med helg iallafall så jag klagar inte.
    Igår så var det en mysig hemmakväll med tacos, och film. Hur mysigt som helst.
    Men idag blir det lite fest, med gott att dricka och nåt gott att äta. Det var några veckor sen man festade nu så jag är lite sugen. Så jag ser fram emot en trevlig kväll. Ska straxt hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig. Ha en trevlig lördag!

    Sminktips 2





    1 Fixa.
    Om det blir linjer av concealern, doppa en bomullstuss i ögoncréme och använd där det behövs.

    2 Blanda själv.
    Blanda flytande concealer med fuktcréme (en tredjedels concealer)
    - Det sjunker in lätt och får huden att se perfekt ut.

    3 Använd locket.
    Om concealern tagit slut, använd sminket som fastnat i locket på din foundationflaska - det är lite tjockare och perfekt för att dölja defekter.

    4 Dölj finnen.
    För att dölja en finne så mycket som det går, placera lite ögondroppar (som visine) på en bomullstuss, lägg i frysen en halvtimme. Håll den sedan över finnen i en minut. När området torkar, använd en pytteliten, hård borste (mindre en finnen själv) och lägg på concealer. Gör det i cirkulär rörelse så kanterna jämnas ut. Vänta tills det torkat, lägg sedan på ett andra lager concealer och lite löspuder.

    5 Tråkiga ärr.
    Dölj inåtvända ärr med en concealer som är en nyans ljusare en huden. Använd en vass, synetisk borste för att fylla mitten på ärret utan att gå utanför kanterna. Om ärret är upphöjt, välj en concealer som är exakt samma färg som din hudfärg och applicera den med fingret. Håll concealern på plats genom att låta den torka och sedan lägga på ett tunt lager löspuder.

    6 Kombinera nyanser.
    Är du mörkhyad kan du använda ljusare foundation på områden som har mer pigment. Gnugga in det mjukt vid tinningarna och näsryggen.

    7 Glödande.
    För att ge huden en diskret lyster, blanda en droppe (stor som en ärta ungefär) highkighter med foundation i handflatan innan du applicerar. För att göra din foundation lite mörkare (på våren eller sommaren), prova att blanda i en droppe flytande bronser i stället för highlighter.

    8 Tryck på.
    För att undvika strimmigt puder, tryck/pressa (torka/dra det inte) på ditt ansikte med en sammetspuff och damma av överflödet med en fluffig borste.

    9 Puderpaus.
    Använd aldrig puder om du är minsta lilla solbränd - till och med genomskinligt puder kan få hyn att se grå ut.

    10 Torka av.
    Vill du ta bort en sminkfläck utan att behöva göra om allt från början: Doppa en tops med bomull i fuktcréme och torka över punkten. Jämna sedan ut med resterande créme.


    Nästa tips kommer imorgon, nu ska jag kolla klart på idol sen blir det kanske att sova..

    Mysigare



    Hej bloggen.
    Kom hem för ca 1 timma sen från stan. Har träffat en kompis, gått på stan och kollat, och tat en fika! Har vart hur trevligt som helst. Vi skulle som sagt shoppa lite, men med min vanliga otur så hittade jag inget speciellt som jag ville ha. Varför ska det oftast vara så, att när man inte har råd och shoppa så hittar man en massa man vill ha och tvärtom ? Grr.

    Har iallafall hämtat ut mitt paket från mysigare.se, det var det söta rosa nattlinet och ett par tillhörande trosor, verkligen jätte fint :)

    Nu ska jag äta några mackor med vaniljyoghurt till och ta ett bad, jag fryser!

    Över 51 proffstips som tar makeupen till en helt ny nivå.



    Sitter och läser i glamour om en massa smink tips som jag skulle vilja skriva om. Jag älskar alla sortes smink tips. Så det här kan vara bra att skriva av så man har att kika på när man behöver tips :)


    1 Punkta ihop.
    För att skapa en mjuk linje längs övre ögonfransarna, börja vid yttersta ögonvrån (på vardera ögat) och rita några punkter med en ögonpenna, så nära ögonfransarna som möjligt. Koppla sedan ihop punkterna.

    2 Var mjuk.
    - Använd ringfingret det svagaste för att sätta concealern på plats. På det sättet kommer du inte att slita eller dra i huden i onödan.

    3 Värm upp.
    Innan du applicerar concealern, värm det i handflatan - kroppsvärmen gör konsistensen tunnare så det lägger sig mjukt på huden.

    4 Pricka på.
    När du täcker ringar under ögonen, placera tre prickar concealer från innersta ögonvrån till mitten av ögat, peta till dem försiktigt, gnugga lite med ringfingret så de sjunker in.

    5 Vattna.
    Gör färgen på vilken puderögonskugga som helst djuppare genom att doppa en liten, fast borste i vatten innan du applicerar.
    - Det ger en intensitet till färgen. Det gör också att ögonskuggan håller sig. Men blanda inte två färger, det ger ett rörigt intryck.

    6 Den mörka sidan.
    För lätta, sotiga ögon, gnugga en tjock kajalpenna mot ovansidan av handen för att värma upp den, dra den sedan lätt längs dina över - och under fransar (strunta i att de inte är i en rak linje) Doppa en bomullstuss i ögoncréme och använd det för att göra linjerna mjukare.

    7 Bredda.
    För att få tätsittande ögon att se ut som de är längre ifrån varandra , lägg eyeliner runt de yttre ögonvråna, låt sedan linjen fortsätta utåt en millimeter eller två.

    8 Öppna.
    Gör ögonen ljusare med lite ljus, krämig , guldfärgad ögonskugga längs de inre ögonvrån.
    - Det får ögona att se vidöpna och vackra ut i ljuset.

    9 Skrynkelfri.
    - Innan du lägger på färg, förbered ögonlocken med foundation, pressa sedan en sammetspuff med genomskinligt puder över. Välj färgen noga:  Bleka, matta ögonskuggor är bäst om du vill undvika rynkor på ögonlocken.

    10 Dubbelt upp.
    För att eyelinern inte ska försvinna: Dra över den lätt med en kort, stel borste doppad i puder med samma färg.

    11 Rengöring.
    Oavsett vilket smink du använder, välj alltid en sminkborttagning för vattenfast smink och uteslutet att lämna några rester.
    - De bästa är separerade, somsalladsdressing. Oljan tar bort sminket och vattnet tar bor en del av oljigheten. Gör som med fransk dressing, blanda ordentligt!

    Sådär, det var några av tipsen, rästen kommer senare annars blir det för långt. Nu blir det stan..

    Torsdag

    Gooodmorning! Eller inte riktigt, jag vaknade för 1 timma sen, men endå. Idag är jag på strålande humör, det känns skönt :) Så vad händer idag då ? Jag ska in till stan och träffa en kompis för kanske lite shopping och nån fika var det tänkt. Men det blir inte förens vid 13.00 ungefär. Så innan dess ska jag bara slappa, tänker inte stressa det minsta idag. Sen ska jag se om jag lyckas boka en tvätt-tid till, för det var så jäkla mkt tvätt igår så han inte tvätta klart allt..

    Anyway, hittade ett test på egoinas blogg där man kan ladda upp foto på sig själv och sin partner för att se hur sin bebis skulle se ut, (länk) Och det här blev restultatet av våran. Haha han var väl söt ? :P eller nåt.



    Hemma efter en tripp på stan.

    Ja nu vart man äntligen hemma efter 4a timmars springande på stan. Trodde vi skulle vara borta max 2 timmar, men inte det. Och jag har så grymmt ont i fötterna, gahh! Kallt ute är det också, jag tog på mig vantar och halsduk det gjorde lite iallafall :)

    Var ju som sagt på möte, och det tog ca 1 timma, sen var vi iväg och handlade. Var även inne på H&M och köpte lite saker som hårband, spray, schampo/balsam och sånt tråk. Men det behövs ju också. Sen var vi och tog en fika, mums. Det var ju ett tag sen nu :)

    Ne nu ska jag ner och ta hand om tvätten, sen lägga mig i soffan med ett varmt täcke och bara slöa, sen blir det sängen tidigt idag. Skönt...


    Dagens bild



    Så vackert! Jag vill vara där. Ta mig dit.

    puh jobbigt värre

    ...att städa. Det tar på krafterna. Snart klar iallafall, med det mesta. Ska bara damsuga hela lägenheten nu sen är det färdigt. Sen blir det dusch och sen tvätten. Så jag borde hinna klart innan jag ska vara på mötet, hoppas det iallafall för jag orkar inte hålla på och städa när jag kommer hem då vill jag ta det lugnt :)

    Mitt nattlinne har kommit idag som jag beställde från mysigare.se. Ska hämta ut det sen ocskå :)

    Godmorgon.


    Uppe med tuppen idag! Känns riktigt skönt må jag säga. Jag var tvungen att ställa klockan för jag har mkt att göra idag, eller så mkt är det inte men det tar tid. Först ska det storstädas, diska och sånt där. Sen ska jag ner och boka en tvätt tid, hinna duscha och slänga i en maskin innan jag åker in till stan på möte som jag har 14.30 så jag känner mig redan lite stressad :P Jag är ju en sån som tar det lugnt med saker och försöker att inte stressa allt för mkt, så vi får se om det hinns. Nu först ska jag njuta av en god frukost! Ha en bra dag.

    Underbar låt



    Jag har fastnat för denna låten, kan inte sluta lyssna på den. Så bra! Lyssna och njut :)

    ♥ The Rasmus - Living in a world whitout you

    Bara en lista :)



    3 namn jag går under (förutom Martina): Tina av dem flesta, porris av älskling, och hoe av kusinen haha.
    3 saker som skrämmer mig: Att förlora någon jag älskar, att misslyckas, att få leva ensam.
    3 saker jag har på mig: Gråa mjukisbyxor, hellokitty linne, och en kofta! mys.
    3 sanningar: Jag bär på en jobbig hemlighet, jag pratar med mig själv ibland ;P Jag pratar allt för mkt i sömnen.
    3 saker jag verkligen vill ha: En lägenhet, ett roligt jobb, och mkt pengar.
    3 personer jag utmanar: Utmanar alla som vill. Skriv gärna om nån gör den så jag kan läsa :)

    Jag blir så trött på folk.

    Som inte har mkt annat till liv en att bråka. Att söka efter bråk för att ha något att göra på dagarna, att sitta och snacka skit över msn om folk dem inte vet ett skit över. Vad är det för roligt med det igentligen?
    Det finns ju så mkt roligare saker att göra en det, eller har jag fel?
    Men allt handlar bara om avundsjuka. Bara för att hon har ett tråkigt liv så ska hon sitta och snacka skit om nån som har det bättre. Varför kan man inte vara glad för nåns skull istället?
    Det jag vill säga med detta är att tjejer idag är så elaka mot varandra (nej jag säger inte att jag aldrig har vart det) men när man tänker efter så ska man igentligen stötta varandra och inte vända ryggen mot varandra. Man ser allt för många tjejer som tittar snett på varandra, som viskar bakom ryggen, eller sitter och skriver massa elaka kommentarer om folk dom inte ens känner.. Mår folk bättre av det igentligen? Nej jag tror inte det..

    Jag läste en kul sak för ett tag sen
    "jag är inte ute efter vänner jag är ute efter kompisar"
    -Alright, kompisar kommer och går, men vänner finns alltid där och det är dem man behöver..

    Over and out


    Bloggtorka

    Hej bloggen, måndag idag då. Eller ja den är snart slut men endå :P
    Usch jag har sån bloggtorka har inget speciellt att skriva om, men så blir det ju ibland.

    I veckan har jag iallafall ett par viktiga möten att gå på, sen på torsdag ska jag till Jkpg var det tänkt. Har inte blivit av tidigare för har vart sjuk så har inte haft så mkt ork. Men nu känner jag mig lite bättre iallafall.

    Det är så kallt ute, har redan tagit fram vinterjackan som jag använder på kvällarna annars fryser jag ihjäl nästan.. Det är sjukt, det är ju bara september! Vintern kommer nog tidigt i år.
    Jag hoppas att vintern blir som förra ungefär. Det var rätt skönt. Kallt var det men vi hade inte mkt snö vilket jag gillar :)

    Nu ska jag ta mig ett varmt skumbad, sen lägga mig framför tvn och slappa. Skööönt.

    mardröm

    Hade sån hemsk dröm!

    Jag drömde att jag hittade kitt påkörd, så jag vaknade av att jag grät. Usch det var så hemskt, det kändes så verkligt. Hon låg där på marken helt blodig, och jag sprang dit och skulle lyfta upp henne i min famn, men hon försökte bara sticka även när hon var så skadad. Och en kompis som jag var med sa till mig att inte lyfta upp henne utan att jag skulle låta henne vara. Sen kom älsklingen inspringandes och väckte mig som tur var. För det var hemskt. Var helt chockad när jag vaknade och trodde fortfarande att det var verkligt.

    Nu kommer man säkert inte kunna sova mer inatt. Jag sommnade vid 20.00 igår, och känner mig inte särskillt trött, visserligen har jag bara sovit 4a timmar så lite mer borde jag kunna sova om jag sommnar vill säga.. Natti


    Mina favoritbilder.



    Det var ett tag sen jag fotograferade, men här är iallafall mina favoritbilder av dem jag har tagit. Har inte tat så jätte mkt, är inte så jätte kul att fota med en vanlig digitalkamera, men det funkar :P Dessa bilder blev jag endå rätt nöjd med. :)

    åhh superfint väder ute



    Föresten så väntar jag ett tag med att åka in till stan, jag gick ut och satte mig på balkongen och möttes av ett underbart väder. Solen lyser, inte ett moln på himlen, och jag kunde sitta i linne och det var hur varmt och skönt som helst! Termometern visar 18 grader, så jag ska sitta här ett tag och njuta innan jag åker in, för jag har inte bråttom :D En iskall cola följer med ut. Detta gjorde min dag.

    Lördag



    Godmorgon (gäsp) usch vad jag är trött! Helt sinnes, endå har jag sovit så länge.. Jaja förhoppningsvis piggnar jag till under dagen.
    Ska straxt dra mig in till stan för att handla lite, har hunnit duscha och fixat mig. Idag så lockade jag håret orkade inte platta det för det tar längre tid. Men jag tyckte det blev rätt fint :) Har ju lockigt hår igentligen fast gillar inte mina egna lockar. Det var roligare att locka med tång :P
    Jag hade helt glömt bort att jag hade köpt den locktången, den är ju perfekt att ha sånna här dagar när man inte orkar platta håret, och heller inte vill se tråkig ut, utan göra nån snabb frisyr :) Så den kommer nog användas rätt ofta!
    Jaja nu ska jag åka, uppdaterar senare. Ha en trevlig lördag :)

    Snyggt nattlinne



    Dessa nattlinnen är sååå snygga. Har precis beställt ett rosa, kunde inte hålla mig :P  Svårt att bestämma sig vilken färg man skulle ta för tycker alla är lika snygga. Men dem andra ska jag beställa nån annan gång.. :) Behövde ett nattlinne också för mitt andra gick sönder :( Det som var så fint! Aja detta är ju inte helt fel så..


    sött från nuknuk



    Dessa söta benvärmare från nuknuk. Tycker dem är ursöta, speciellt dem vita. Så ett par sånna ska jag beställa nästa månad :)


    En dagens bild



    För att hösten är här.

    Guru Josh Project

    Det är redan torsdag. Jag undrar vart denna veckan har tagit vägen ? Det var ju fredag nyss! Det är sjukt så fort dagarna rinner förbi. Och jag ligger hemma och är sjuk då brukar dagarna gå sjukt sakta, men inte nu.

    Och hösten är verkligen här nu :( Det jag ogillar mest är att det blir mörkt ute så tidigt, man blir så deppig av det. Usch, aja hoppas hösten och vintern går snabbt så vi får vååår snart igen :)

    Imorrn ska jag nog till Jkpg om jag känner mig bättre, annars kanske det blir till helgen istället. Beror helt och hållet på om jag är frisk.

    Sen ska vi eventuellt åka och kolla på en lägenhet, men vet inte när. Vi ska ringa imorrn igen. Den ligger dock i Norrahammar, men vad gör det, det är ju inte långt ifrån och lite mysigt kan det nog allt va. Lägenheten har öppen spis osv så det låter jätte mysigt :)

    Ny SATC film ?


    Ur aftonbladet :

    "sex and the city" - Filmen blev en succé. Och redan nu kan uppföljaren vara på gång. Det avslöjade "Mr big" av misstag under en filmgala.

    I en intervju råkade Noth försäga sig - och avslöjade att en ny "SATC"-film redan kan vara på gång.

    Och handlingen skall förläggas till London istället för New York, skriver Sydney Morning Herald.

    - Det skulle vara ett fantastiskt ställe att spela in på. Om Woody Allen kan filma i London kan vi väl också göra det, säger Noth.



    Åh jag hoppas verkligen att det kommer en uppföljare, det skulle vara hur bra som helst. För vem vill inte se mer av SATC ? :D

    Danonino



    Denna dagen har jag legat i soffan, kollat på tv och spelat nintendo wii. Har även kollat på ett avsnitt med gossip girl, och jag vill bara se mer. Älskling åkte in till stan och köpte yoghurt åt mig, och en påse lösgodis, så sött. Så nu har jag suttit och vräkt i mig ett sexpack danonino, det är den godaste yoghurten jag har ätit, får aldrig nog :P Dock är det så synd att det är så himla lite i.
    Äh vad jag yrar, det märks att man inte har mkt att skriva om när man e sjuk :P Nu ska jag återgå till spelet.

    Godmorgon



    Uhh jag har blivit sjuk.  Kände mig dålig inatt och hade svårt för att sommna. Nu när jag vaknade var jag vrålförkyld och hängig. Huvudet bara dunkar.. Inte det minsta kul. Men vad gör man.

    Det var iallafall skönt att sova såhär länge. Funderar på om jag ska sova lite mer, har inte gått upp ur sängen ennu. Iofs funderar jag på att flytta mig till soffan. Tycker det är så mkt skönare att ligga där när man e sjuk. :P
    Så det får det bli, ska spela lite mario galaxy också. Jag har fastnat på en bana som jag inte lyckas klara, så nu jäklar.
    Ska ta nån värktablett och lite frukost först bara och hoppas att huvudvärken försvinner..

    Beställt skor



    Har precis beställt dessa skor. 199 kostar dem. Hur billigt som helst. Funkar perfekt för dem som kanske inte vill slänga ut över 2000 på ett par äkta uggs. För sååå snygga är dem inte. Så nej jag skulle aldrig slänga ut så mkt på ett par sånna skor. Dessa tycker jag är lika snygga som ett par äkta så varför inte :)


    Måndag

    Ny vecka nya tag, eller hur ?

    Jag har precis färgat håret med den sista hårfärgen nu, alltså den färgen jag ville ha tillslut. Har i silverschampoo nu och ska snart skölja. Sen föna det och se hur det blev. Hoppas det blev bra. Jag lägger nog ut bilder senare och visar. Men nu ser den inte så bra ut, det är ju iofs blött så man ska ju inte gå efter det. Men man kan hoppas att det blir bra, för jag vill inte färga mitt hår mer nu på ett tag. Vill inte att det ska bli för slitet. Har haft i så mkt avfärgning och blondering nu dem senaste dagarna och jag är förvånad att det knappt är slitet. Men jag ska inte klaga :D

    Här är hårfärgen jag använde nu.


    Iron Man



    Man kanske skulle ta och kolla på Iron Man ? Har inte sett den en, och tycker den verkar tuff. Jag gillar filmer som är från spel tidigare, för då är det "okej" att det är överdrivet :P Terrence Howard är ju med. Och jag måste bara säga att hans ögon är såå läckra, det är verkligen nåt speciellt med dem tycker jag! Han e rätt söt också för den delen föresten :P

    En mörk hemlighet

    Jag går och bär på en hemlighet sen ca 3-4 år tillbaks. Det är bara jag som vet om den och det kommer förmodligen alltid vara så också, hur mkt jag en vill säga till mina nära och kära. Men jag kan inte bara säga det, det går inte. När jag försöker får jag inte fram ett ord, jag står där som en stel pinne. Varför blir det så, varför kan jag inte få fram nånting ?


    Den här hemligheten är väldigt stor för mig, men för andra kanske det bara skulle vara en överdriven och fjantig sak, jag är så rädd att dem ska skratta åt mig om jag berättar. Iofs vet jag inerst inne att det aldrig skulle ske, men på nåt sätt känns det så endå.


    Många av mina kompisar frågar ofta om jag vill följa med ut och festa, följa med och resa osv. Vilket jag förvisso vill mer en allt tro mig, men som de flesta vet att jag har sagt nåt i stil med att "nej jag orkar inte" eller "nej har ingen lust osv" eller att jag kanske inte svarat när dem ringt. (dragit mig undan) Då tror dem att jag är lat eller att jag har blivit så tråkig. Men så är det verkligen inte. Jag är precis samma person som jag alltid varit, fast med en hemlighet rikare, som jag inte kan berätta för nån. Inte just nu iallafall. Eller kommer jag nånsin kunna ? Det har ju endå gått 3-4 år.


    Mina vänner tror väl fortfarande att jag är tråkig. Men hade jag bara kunnat säga detta till dem så hade dem ju förstått, och jag önskar verkligen att det var så enkelt.


    Så nej jag har inte blivit tråkig, lat, toffel you name it. Ni ska bara veta hur mkt jag vill umgås med er och hitta på en massa kul, men jag har denna "hemligheten" i vägen eller vad man ska säga, den hindrar mig på nåt sätt. Inte alltid såklart. För jag umgås ju med mina vänner ofta, och går ut och festar ibland, men när jag drar mig undan så är det pga det.


    Dem jag framförallt vill ska få reda på detta är såklart, min mamma och bror, kusin ,pojkvänen och Jenny. Det är dem som står mig allra närmast. Sen finns det väl några fler vänner, men framförallt dem här.


    Så nu är frågan, hur jag ska ta steget för att "våga" berätta för dem. Och det är inte att bara berätta det för dem sådär. Det är inte så himla lätt. Inte i min sits iallafall, då jag inte har nån aning om hur dem kommer att reagera. Den jag tror kommer förstå mig bäst är min kusin. Vi är så lika. Och du kommer förmodligen vara den första som får reda på det, om jag lyckas berätta såklart..


    Gosch vad jag svammlar, men kände att jag behövde skriva av mig lite.


    Strul

    Vad bloggen ska strula nu då! Går inte att ladda upp bilder. Inte för mig iallafall..

    Har sköljt ur hårfärgen nu, och lagt i silverschampoo. Ska ha det i 1 timma ungefär, syns ju inget på mig annars.. Så hoppas det blir som jag vill nu :)

    Så nu ska vi ta fram lite godis, chips och dricka och spela lite mario galaxy :P Sen blir det väl nån film. Vi ska nog se My Mom's New Boyfriend . Eller kanske The Love Guru med Jessica Alba ? :) Fast vet dock inte, jag kollade på trailern för ett tag sen och tyckte mest den verkade fjantig. Men vill se den just för att hon e med :P Ha en trevlig kväll.

    The summer is magic


    Åhhh jag vill ha sommar igen!

    Sööööndag

    Segdag.. :P
    Älsklingen är inne och köper hårfärg åt mig, sen ska han färga mitt hår. Jesus undra hur det kommer gå :O Neråå han är säkert duktig hehe. Det är sista gången jag kör med blekning, sen ska jag låta det villa från färgning och köra med silverschampo tills det ser jämt ut och tills det gula förvsinner helt, sen ska jag lägga i den sista blonda färgen som jag vill ha. Den är snygg, så hoppas det blir bra och snyggt. Då är jag nöjd sen :)

    Ne nu ska jag passa på att diska innan han kommer.. Later.

    In love



    Jag har blivit kär i denna "mc" jackan från Nelly! Den är sjukt snygg. Men sen kostar den nästan 2000 kr, dyrt! Men dreggla lite kan man ju alltid göra ;)
    Åhh så fin den är.

    Kitt är fortfarande borta.



    Och det är så jäkla jobbigt. Försöker att inte tänka så mkt på henne och inte hoppas så mkt heller för den delen. För tänk så kommer hon aldrig tillbaka och då blir det bara ennu jobbigare. Men jag hoppas att du hittar hem igen. Om 2 veckor har du vart borta i 2 månader. Tittade på videon jag gjorde, och kunde inte hålla mig, utan bröt ihop. :( Saknar dig såå! Snälla kom hem. Du är så speciell på alla sätt och vis, du är en underbar katt. Det värsta är att folk skriver, men hallå det är bara en katt lixom. Jaha vadådå? Kan man inte älska sitt husdjur eller ? Herregud. Ser inget fel alls att vara ledsen över att ens katt/hund ja vad som har sprungit bort.. Suck..

    Jag saknar iallafall min kisse väldigt mkt, och vill inget annat en ha hem henne. Skulle bli så glad. Ge dig mat, kärlek och värme. Tror varje dag där ute för henne är ett helvete. :/

    Dagens bild + dagens



    Åh underbar bild! Jag vill ha vår igen.

    Humör: Rätt glad.
    Väder: Sol, men blåser och är rätt kallt.
    Outfit: Hotpants och linne :P
    Önskar: Vara i Jkpg och umgås med mina underbara vänner och familj
    Borde: Städa min garderob.
    Låt: Crematory - Tears Of Time
    Yey: Jag ser fram emot en lugn och mysig kväll med älsklingen :)
    Ney: Tvätta, och städa garderoben, urk!
    Saknad: Våren/sommaren.
    Undran: Jag undrar hur mitt hår kommer bli tillslut. Och hur snabbt jag kommer tröttna på att vara blond :S

    Listan lånade jag från Lilija. Ändrade dock lite.

    Lördag

    Usch vad sent jag vaknade idag. Ca 14.00.. Men sen sommnade jag inte förens vid 08 imorse. Kunde verkligen inte sova, bara låg och vände på mig hela tiden. Började titta på The Dark Knight, men stängde av för ville se den med älsklingen istället :P Så satte på Stuck, nån skräck/thriller tror jag det var. Den verkade rätt okej, men sommnade i halva filmen. (Som vanligt)

    Idag ska det bli skönt med ennu en lugn slappardag. Dock ska jag ner och se om det finns någon tvätt tid. Måste ha rena handukar, det gick åt en del när jag färgade håret dem gångerna.

    Nu dusch iallafall.

    En bild.



    Har som sagt suttit och lekt i photoshop, och detta är en av bilderna jag gjort om. Tycker dem blev rätt coola :) Orginalbilden är helt osminkad och jävlig. :P


    Ny design!

    Ojdå, jag gjorde visst en ny design igen. Usch jag tröttnar snabbt så det blir att jag gör ny så ofta :P Inte bra man blir så förvirrad, men nu blev jag riktigt nöjd så denna är här för att stanna.. ett tag till iallafall, höhö..

    Ikväll har jag bara legt i photoshop, redigerat bilder osv, riktigt kul men vilken tid det kan ta ibland.. Men man lär ju sig mer och mer så det är bara positivt :)

    Vad tycks om den nya designen ?

    Fredag

    Gosch vad skönt med helg :D Så vad händer i helgen ? Absolut ingenting. Denna helgen ska jag bara ta det så lugnt som möjligt. Känner verkligen för det.. En mys helg med älsklingen, film och god mat. Sitter inte alls fel :)

    Har färgat håret nu och är nästan klar. Det är rätt gult, men jag ska köra med silvershampo ett tag nu och se ifall det hjälper. Måste kanske köpa en till avfärgning, eller om det blir en blondering. Sen har jag en hårfärg kvar här hemma, det är den färgen som jag vill ha sen. Har tvättat med silvershampo idag, såg ingen skillnad alls. Men det kanske inte syns så snabbt ? Nån som kan ge lite tips om det så vore det jätte bra.. Tex hur länge det ska sitta i, och om man kan använda balsam efter man sköljt ut shampot ?

    Blondi

    Nu är man hemma från stan igen. Hittade INGA skor som jag ville ha, eller jo men inga höst/vinter skor.. Så det blir att titta på skor i Jkpg nästa gång jag är där, annars beställer jag från nätet..
    Sen var jag och älsklingen och åt på sibylla, sen handlade lite mat och sånt.. Köpte hårfärg igen också, 2 avfärgningar, och en ljus, typ blond. Så nu blir jag ljushårig.. Ska in till stan imorrn igen och köpa silver schampo för jag lär ju vara gul i huvudet :P Så det måste jag ha!

    Jaja nu ska jag färga igen, jag orkar inte vänta 1 vecka.. Later.

    Torsdag



    Färgningen igår gick ju inte direkt sååå bra.. Det syns ju inget typ, lite lite i utväxten, hur snyggt är det ? ;P Inte så snyggt, så jag ska nog köpa nån avfärgning och sen nån ljusare brun. Sen även silverschampo. Men det får bli om nån vecka så mitt hår får vila lite.. Testade även den krämen igår, och min hy är såå mjuk. Hoppas att det kommer synas nån skillnad också :)

    Lite senare ska jag in till stan och se om jag hittar ett par skor. Jag vill ha ett par snygga uggs. Tycker dem ser så mysiga ut. Varma om inte annat :) Dock tror jag inte det lär finnas i denna bonnhåla, så antingen får jag se om jag hittar nåt på nätet eller om man åker till Jkpg och kollar, men ska se här först.. Dem kan ju få in senare. Dem har varken din sko eller skopunkten här, puhhh.. :/

    Färga håret.



    Hejsan svejsan, är hemkommen från ica för en stund sen. Har vart och köpt hårfärg, kände att det var dax att färga mitt tråkiga hår.. Var ute efter en ljus färg, inte blond men typ ljus ljus brunt.. Så det blev denna tillslut och den är inte sååå ljus som den ser ut som på bilden, men kan väl inte påstå att den är riktigt brun heller, gosh undra hur mitt hår kommer se ut! Borde nog köpt en avfärgning först. Aja, får väl se hur det blir, skulle det bli förjävligt går det ju att färga om. Stackars mitt hår säger jag bara, men tack och lov för att hårinpackning finns :P Sen köpte jag Garnier Pure skin naturals, känner att jag behöver det till min hy, den är inte så fräsch just nu, så hoppas att den är bra. Nån som testat kanske ?
    Aja nu blir det att färga håret.. Later :)

    So cute.



    Så underbart söt klänning från stylebystars! Jag funderar på att beställa hem den. Dock hade jag velat ha den i svart eller vitt :/ Fast rosa är ju fint det med.


    Onsdag



    Redan! Vad tar dagarna vägen igentligen ? Går så snabbt.. Aja..
    Denna dagen har jag ägnat mig åt att STOR städa.. Det tog sin lilla tid, men det var mkt att skrubba osv, sen tog jag några pauser för det är så jäkla varmt.. Men nu är det hur fint och rent som helst, man skulle kunna äta mat från golvet om det är så, haha.

    Sjukt trött och slö blev jag iallafall efteråt nu, men har satt på musik på hög volym öppnat upp så det kommer in frisk luft och tat mig en energidrink. Så förhoppningsvis piggnar jag till snart.. :) Förvisso skulle ju en dusch kanske göra susen, men jag är allt för varm för det nu så det får bli senare. Ska se om det finns nån tvätt tid och tvätta 1 eller 2 maskiner, har knappt några rena byxor..

    Och gossip girl igår var bra och spännande, vill redan se nästa avsnitt, gaah. Nästa gång jag fastnar för en serie så ska jag vänta tills det finns hela ute som man kan ladda så man slipper gå och vänta 1 hel vecka tills nästa avsnitt ska komma, det är sjukt jobbigt ;P

    Gossip girl säsong 2



    Åhh vilken härlig syn jag såg.. Gosspip girl säsong 2 e 1 har släppts nu.. Vad jag har längtat.. Så nu ska jag in till stan och sola, sen handla lite. Sen kolla på gossip.. Wiieeee :D

    chris crocker

    Ingen har väl missat chris crocker från youtube (leave britney alooone) ? Haha tror inte det. Satt och tittade på lite fler videos med han, och han är ju rätt roande om man har tråkigt ;P

     

    Han har skaffat en hemsida också om nån vill titta ;P klicka här 

    Mysdag



    Idag är det en mysdag, eller ja kväll med älsklingen :) han är inne i stan och köper kladdkaka och saft som vi ska gotta oss med sen, hur sött ?
    Sen blir det en film till också, tror att det blir Arkiv x. Vi har ju inte sett den en, så det är på tiden nu, har ju haft den ett tag på datorn men inte blivit av bara.. Ska diska och plocka undan nu innan han kommer, sen tända massa ljus så det blir mysigt :) Ha en trevlig kväll.

    Hösten är påväg





    Ja som många redan vet så är ju hösten påväg, om den inte redan är här ?
    Och då behövs det nya skor, då jag bara ha sommarskor. Frågan är vad man ska satsa på i år.. Här har jag hittat 4a par skor jag skulle kunna tänka mig i år, men har inte bestämmt mig en.. Finns så himla mkt och jag har bara kollat på 2 ställen typ.

    VIlka är snyggast ?

    Drömhus

     
     

    Jag har hittat mitt drömhus! Hur fint är inte det då? Åhh jag vill ha det. Nån som vill ge mig det? Haha, ja drömma kan man ju.. Nej men det var verkligen ett hus i min smak.. Ser så mysigt och fint ut.. Buhuu..

    Aja, jag har iallafall ringt och sökt lägenhet nu, dem skulle skicka en ansökan till mig så står jag i kö sen.. Får hoppas man får en och att det går snabbt.. Sen är det ju 3 månaders uppsägningstid också..


    RSS 2.0