** TÄVLING **

Jag köpte en söt vit klänning för några dagar sen *utan att prova den* Sen när jag kom hem så provade jag den lite snabbt och den var lite förstor för mig. Så då tänkte jag lika väl att jag kunde tävla ut den i bloggen istället för att den hänger här och tar plats :)

Det enda ni behöver göra för att vara med är att skriva 1 kommentar om att ni är med och tävlar *eller flera, så ökar ni chanserna*
Ni får gärna länka också, men såklart inget tvång!..

Det är en klänning i strl S, den är lite halvlång, så den passar fint att ha till stranden eller vad som :)

Tävlingen avslutas nästa vecka på fredag.

Lycka till


Öla!

Jag har 5 öl i kylen.. Jag dör av värme, dem är kalla och ser väldigt lockande ut.. I vanliga fall gillar jag inte öl, men det är så varmt så det skulle faktiskt sitta fint nu. Så nu ska jag sätta mig på balkongen och dricka öl :)

Det ser verkligen godare ut en vad det är :P


Min "snygga" väska jag vann.

Jag var med i en tävling från tidningen Tara för ett tag sen där man kunde vinna en snygg väska!
Ja den var jätte snygg.. En väska helt i min smak.. Men sen så fick jag hem en helt annan väska idag :P Den var ju inte snygg och plus att den var jätte stor.. Jag kan faktiskt sitta i den.. Det enda som var snygg med den var att den var sommrig och färglad.. Men vem vill gå ut med en såååån stor väska ? Hade den vart mindre hade jag kunnat ha med mig den till stranden iallafall.. Nej en fet diss på den väskan ;P


Hua ?

Dagens bild



Hur vacker är inte denna bilden då ?

Sweetests ass in the world

*lalala sjunger* ;D

Nyss hemkommen från stan! Har gjort lite ärenden (som det så fint heter) :P Sen har jag vart inne hos polisen och drat en massa kopior på Kits annons som jag ska sätta upp lite överallt när jag kommer till Jkpg.. Har fått in 2 tips om henne idag. Det första var tyvärr inte hon, men rätt likt.. Och den andra var bara att nån kanske sätt henne, men hon lär ju inte vara kvar där.. Så jag hoppas lapparna kommer göra någon nytta!

Blev inte stranden idag heller, för jag var tvungen att fixa detta för jag lär inte hinna imorrn om jag ska åka. Har ju ingen skrivare heller så.

Nu ska jag ta en kall dusch iallafall det duger ju bra det med :P Sen fixa ihop någon middag.. Får se vad det blir för gott, ska iallafall göra en god sallad som man kan ha till :)

Haha vad ska man säga.

Jag blir ovän med Henne, och bara för att jag blir det så blir hennes syster ovän med mig.. Hur moget ?
Det är precis som att jag ska säga till min bror att bli ovän med henne bara för att jag är det.. Aldrig att han skulle bli det, bara för att jag är det ? Hallååååå lixom... Såndär var man ju när man var 10 år.. Nu handlar det om en en 23 åring tjej som har barn ?? Hur ska hon uppfostra sin unge igentligen ? Shiit säger jag bara..

Och det roligaste är att hon inte har nåt att säga mig, förutom sånna grejer som hände för tjaaa, 10 år sen ? Vad är det för vits o dra upp gammla saker lixom ? Det märks att du vill bråka bara för sakens skull, bara för att du inte har nåt bättre för dig.. Båda 2 är så jäkla kaxiga över nätet, men sen om man träffar er så är ni tysta som 2 råttor!

Ayee.. Jag ska skaffa en ny blogg snart. För jag vill inte ha massa smuts som går in här... Det vore ju onödigt! :)

42 grader i solen :O

Puh, varmt som fan är det idag... Gött :)

Ska göra iordning lite fika, sen dra till stranden och sola och bada.. Ska bli härligt för jag håller på att svettas ihjäl här..
Får se om det blir Jkpg senare idag också, annars får det bli till helgen..  Men det märks :)

Hörs senare :)



Åhh tänk att få bada här, vad härligt det hade vart :D

Europe - Rock the night

...så jäkla bra låt ;D



Haha 2 bilder från helgen. Tinita, jag och Carro :) Goa tjejer det där.. Vi hade ju rätt kul endå :)
Och Tinita vi måste ju parta i helgen om jag kommer.. Vi har kul ihop :P Lika störda, vi kan ju släppa loss och vara oss själva till skillnad från vissa andra.. Eller hur gumman :)

Nu ska jag go och glo på film, sen blir det nog soooova..

Dagens bild



Dagens bild är på dessa söta missarna då jag saknar kitt så mkt! :/

Nu ska jag gå vidare.

Maria, du kan fortsätta hålla på det är okej med mig.. För du kan inte knäcka mig, förstår du? Men det som är rätt kul är att du sitter och skriver att jag gör detta för att det är kul ? Nej det gör jag inte.. Men om du tycker det är så, så måste ju du också göra det, eftersom du skriver flera inlägg om mig :P Jaja du säger emot dig själv hela tiden.. Bra blåögd är du..

Nu tänker jag inte ägna en sekund åt er patetiska människor.. Bye bye :)



Jahapp, nu ska jag åka in till macken en snabbis för att köpa lite godis, och dricka.. Sen blir det att glo på en film med älsklingen.. Vet dock inte vilken en.. Men Domsday kanske ? Har haft den ett tag nu, men inte kollat på den en :P Eller jag har satt på den 2 ggr men sommnat i början båda ggr, och nu är jag lite piggare så nu ska det nog gå bra :)

See you later..

Haha han kallar mig patetisk och störd ?

Hahaha fan vad pinsamt.. Hur gammal är han igentligen, 30 bast ? Han sitter och skriver saker till mig via MSN och sms, sen kan han inte stå för det, och då kallar han mig patetisk, sjuk, störd ja u name it! Herrejäklar asså. Men jag ska låta det vara så. Det är dem som lever i ett falskt förhållande utan förtroende, inte jag :D
Och det spelar ingen roll vad jag säger längre endå.. För det är ju din pojkvän du litar på. Så för sista gången FRÅGA HONOM.. Men juste ja, han erkänner ju inte endå.. Som du skriver i din blogg, att hans släkt säger att han inte är en sån

kille.. Hahaha nehe, dem vet inte mkt om han verkar det som.. Du dumförklarar ju alla!

Och du sitter och skriver att jag drar upp gammalt och skriver det till dig, vem fan är det som gör det igentligen? Hahahaha....


 


Någon som är bra på design ??

Har suttit och lekt lite med en header nu.. Provade även en ny stilmall då jag ville ha en med mellanrum mellan inläggen och menyn.. Men jag fattar inte hur man flyttar på headern, fattar inte heller varför den blir dubbel!! :/ Nån som vet hur man ändrar?? Tacksam för svar och hjälp :)


Årets sommarplåga ?


Onsdag.

Precis hemkommen från gården, har legat ute och solat :) Tror jag har brännt mig lite.. Ska ta en dusch nu, sen blir det att tvätta och städa lite.. Ska också hinna in till arbetsförmedlingen eller banken för att dra en massa kopior, om inte annat får jag ta det imorrn.. Och ikväll vill jag grilla, så hoppas på det :)

Tydligen vet du inte alls vad han har skrivit, haha som att han skulle skriva sånna saker när du sitter bredvid ? Jag tror inte det.. Och sms har han visst skickat, inte bara 1 gång.. Men du fattar ju inte att han raderar dom.. Så ja du är visst född igår :)

Dagens bild



Denna underbart fina bilden fick bli "dagens bild" Idag :)

En dag på stranden.

Nyss hemkommen från stranden! Har vart hur skönt som helst, med sol, bad, älskling och glass :) Ritktigt gött väder, och det ska ju hålla i sig i några dagar till iallafall, så det får man ta vara på, för sen kanske det inte blir nån sommar..
Ska ner till jkpg igen på torsdag var det tänkt, så hoppas det är fint väder så man kan dega på vätterstranden..



Och du vad bra att du klarar dig så bra utan oss.. Och att du gjort det i 2 år.. Men jäkligt moget av dig att du vart så falsk i dem 2 åren också.. Det är skillnaden mellan oss, för vi har knappast vart falska mot dig.. Vi har alltid sätt dig som en vän till oss, vilket inte du har gjort.. Men vi vet sanningen nu..

Och kul för dig att du har pernilla, haha det är ju ingen att hänga i grannen iallafall. Men ni passar bra ihop..

Och en sak till, du borde hålla koll på din pojkvän lite mera.. Du ska bara veta vad han har skrivit till mig på msn och i sms.. Men men, du kan ju fråga han istället.. Fast juste, han kommer ju knappast erkänna, men jag vet ju vad det är ialafall. Haha och jag tycker ju synd om dig! ;) Men ha ett bra liv gumman.. *PUSS* kommer sakna dig som faaaan asså ;) Nooot..

Kitt!!

Inte kommit hem ennu! :(

Har iallafall gjort en polisanmälan nu, så får se om dem kanske hittar henne. Ska även sätta upp flera lappar runt omkring. Såå jag hoppas det hjälper nåt.. Saknar dig ju :(


Ledsen

Har vart riktigt ledsen idag..

Jag vaknade imorse av att nåt jamade ute (hade öppet fönster) Men jag tänkte lixom inte på det... Sen ca 30 min efter det så hör jag mamma gå runt i här och säger att kitt är borta och hon tror att hon har hoppat ut från balkongen

Så jag flyger upp ur sängen och springer ner till gården eftersom det var hon som jamade där nere, men så självklart var hon borta :(( Och hon är fortfarande borta.. Har letat efter henne hela dagen lång, överallt. Men hittar henne inte nånstans!!! Jag är så orolig för om det har hänt henne något, det får inte hända henne något! :( Min lilla sötis katt, hon är så go och underbar på alla sätt o vis. Vill bara ha henne här och veta att hon mår bra.. Jag hoppas att nån har tat hand om henne för det har vart riktigt varmt idag, och hon kommer inte klara sig därute ensam utan mat och vatten..

Har satt upp lite lappar, så hoppas att nån har hittat henne och ser lapparna.. Ska även ringa till polisen imorrn och göra en anmälan..

Gaaah, jag hoppas att hon mår bra det lilla livet :((

Kom hem nu kitt, jag saknar dig!!!

Jönköping

Hejsan svejsan!

Är i Jkpg och bara njuuuter :D
Kom igår och ska åka hem imorrn igen, men är sugen på att stanna tills på måndag om det är gött väder, så får se hur jag gör..

Igår var vi iallafall ute, jag och kusinen mfl.. Jag och kusinen hade riktigt kul iallafall, men taskigt av en viss person som kom ner och hälsade på och undvek oss hela kvällen ungefär. Vi har endå vart kompisar sen vi var små kids typ.. Tycker det var rätt falskt gjort.. Kunde inte ens komma och sitta med oss vid vårt bord, vi gick ju endå ut tillsammans ? Bara för att hennes pojkvän dummar sig så går det inte komma bort tills oss, vadådå det är ju inte som att du är hans morsa.. Och sen inte ens höra av sig utan bara sticker utan att säga hejdå, falsk och toffel på hög nivå.. Man trodde ju endå att du skulle höra av dig, för att lixom umgås lite mer, men inte det nej.. Jäkligt schysst av dig..  Men men det ska man komma ihåg, när man finns där och stöttar dig och vad får man tillbaka ? Naaada! Har tappat min respekt för dig fullt ut nu, lika så kusinen.. Vad ska man med falska vänner till ? Nej dem kan fara och flyga..

Jahopp, ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, men ska väl träffa några vänner sen och kanske festa ? Eller bara dra ner till piren och njuta lite.. Får se vad som händer..

Nu ska jag ta en dusch, har vart och badat idag (årets första dopp) Riktigt gött må jag säga..

Trevlig helg.

Tisdag

Hello bloggen.

Tisdag idag då. Jag och älskligen har stor städat hela lägenheten.. Blev klar för en stund sen så nu är det verkligen skinande rent här! :) Vi skulle städa igår igentligen, men vi var för trötta..
Micke kom ju igår som sagt, och det var skit kul att träffa honom, det var ett bra tag sen. Men han åkte redan idag, för han skulle hälsa på sin familj och sånt innan han åkte hem igen, tråkigt. Men hoppas han kommer hit snart igen..

I veckan eller till helgen ska jag kanske till Jkpg.. Jag hoppas verkligen det blir så nu, för jag längtar dit :D Ska träffa kusinen och andra polare, jag och kussen ska kanske ut och festa med.. Har inte festat med henne på mer en 1 år, så det ser jag fram emot :D

Ne nu ska jag se klart på family guy sen ska jag lira poker :)

Hejsvejs



Huuuur fint är inte jkpg på kvällarna ? Åhh

Måndag

Gooodmorning! Måndag idag, ny vecka och nya tag!
 
Idag ska det städas som bara den, för idag kommer Micke hit (älsklingens kompis) Och han stannar väl här i några dagar.. Ska bli kul att träffa honom, det var ju ett bra tag sen.
Ska även se om jag hinner tvätta en maskin. Det behövs.
Senare vet jag inte vad vi ska göra, men det blir väl en tripp till stan eller nåt, vi får se helt enkelt.

Har entligen fått laptopen nu, så jäkla skönt att kunna sitta vart man vill och surfa :D Tack min älskade bror, :)



Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen lira lite poker sen måste jag sätta igång med städningen.. Later

Doomsday

Ne detta blir sista inlägget för inatt! Har laddat ner Doomsday som jag ska kolla på tror jag, sen går jag och lägger mig.. Nån som har sätt den ? Tycker den verkar tuff :)

Trailern:

:

Nattti natti

Skönhetsideal

För att man ska bli godkänd av de flesta idag så ska man se bra ut. Man ska vara smal, snygg och populär. Ifall du har din egen stil är du konstig och människor som inte har en aning om vem du egentligen är, pratar skit. Det ska bantas och tränas hit och dit, har du inte en snygg mage så måste du träna mera. Äta godis får man inte heller för då blir man bara tjock. Varför ger man inte för en gångs skull en mindre vacker människa sin chans att visa sin underbara personlighet?

Shoes!


Jag hittade just detta skor. Och jag är kär! Hur snygga är dem inte ? Ge mig.


Jävla skit fredag



Den här fredagen har kännts meningslös! Vad har hänt igentligen ? Typ ingenting alls. Jag har städat, lagat mat och spelat poker :P Så kul har jag haft det. Och jag är på ett enormt party humör, så vad ska man göra ? Lite väl sent att ringa hit folk då det inte går några bussar/tåg, plus att dem förmodligen dricker så dem inte kan köra! Usch så uttråkad man kan vara. Jag funderar seriöst på att hälla i mig lite alkohol och sen gå ner till grannarna längst ner och fråga om jag får vara med dem och festa. Haha patetiskt ? Jaaa...

Äsch jag går väl och lägger mig snart!

Topp 5.


Här kommer min topp 5 lista på låtar just nu!


♥  Timbaland - Apologize (DJ Ypsilonta Hard Dance Remix)

♥ Chris Isaak - wicked game (Tröttnar aldrig!!!)

 Second Try - Primary Desease

Skillet - The Last Night

Nickelback - Someday (Underbar)


Torsdag



Redan torsdag idag, veckorna bara flyger förbi.. Det går så snabbt, vilket som är så tråkigt när det är sommar! På vintern går det sakta, det kunde ha vart tvärtom istället..

Iallafall, är själv här hemma tills på söndag eller nåt, älsklingen åkte till en polare igår och stannar där tills på söndag. Men det är skönt att vara själv också, fast finns inte så mkt o göra här ute i bonnahålan :P Men ska iallafall ta tag i att städa + tvätta. (om det nu finns nån tvättid)

åhh har blivit helt beroende av poker, det finns gratis turneringar på en sida som jag är med och spelar på, väldigt svårt att slita sig =)

Ne nu ska jag laga nån middag, sen städa och lite sånt.. later


Skrämmande.

Kolla in detta klippet! Det är en kille som mimar till en av Britney Spears låtar. Och dem är skrämmande lika tycker jag! Fast såklart ser han ju mer manligare ut en henne, men endå!!!! :)


Slapp söndag

Idag har jag inte gjort nåt mer en att slappa! Så jäkla skönt.. Det är ju trots allt söndag så det är perfekt :) Iofs var jag inne i stan för att handla lite, kände att jag behövde lite luft, samt röra på mig lite.. Handlade med en fet påse med lösgodis och cola.. Så ikväll blir det myskväll med älsklingen och filmen A man a part. Jag har missat den! Hur kan jag missa en film med Vin Diesel ? Trodde jag hade sätt den, men icke! Så ikväll ska det dregglas över den heeeeta hunken. Han är lätt en av dom snyggaste kändisarna som finns, meeeooow...



Kolla bara in lixom.. Och hans muskler ska man inte snacka om.. Väldigt mycket dock, men han passar bra i det. Det gör han het ;)

Här är trailern.. Tittade på den igår, men kände inte igen filmen för 5 öre, så då antar jag att jag inte har sätt den.. Men det visar sig :)


Snart sovdags.

Är inte det minsta trött, och klockan är snart halv 5! Usch..

Imorrn ska jag försöka ta mig in till stan och se om jag hittar något nagellack.. Jag har köpt en del, både dyra och billiga men dom har inte vart direkt bra. Vill ha något som håller länge, som inte lossnar efter en dag.. Nån som har något tips på bra nagellack ?



Ne nu ska jag försöka sova, natti natti :)

Dagens bild



Var längesen jag laddade upp en dagens bild.. Och idag fick det bli denna underbara naturbilden! Me lajk! :)


"The Managers"



Haha här kommer ett litet klipp från när jag var i Jönköping senast!
Vi satt på en busshållsplats och väntade på taxi, och då kommer Emanuel från idol förbi.. Några kanske känner igen honom, han har säkert vart med 4a ggr på utagningarna, men fått nobben alla ggr utan 1 tror jag :P Iallafall så tvingade jag och Elin "The managers" honom att sjunga.. :P

Haha lyssna och njut :O

Laptop

Hejsan svejsan!

Var längessen jag uppdaterade nu! 1 vecka sen typ :P Men har helt enkelt inte haft lust.. Har inte hänt så speciellt mycket så har inte funnits så mycket att skriva om heller för den delen..

Har iallafall sätt 3 super bra filmer som jag måste tipsa om, streetkings, 21 och the happening.. Tycker dom var hur bra som helst! Så dom som inte har sätt dom tycker jag ska se dom :D

Min kära bror ringde mig igår och sa att han hade en överaskningt ill mig! Och jag blev nyfiken som bara den.. Och han sa att jag får se vad det är när jag kommer till Jkpg nästa gång, men jag tjatade och tjatade så han avslöjade till slut.. Så jag ska få en laptop av honom :D Är sjukt glad, har alltid velat ha en, men har aldrig blivit av att man köpt någon.. Och nu har jag fått en, eller ja han har beställt en och den skulle komma på måndg till honom, och jag ska dit nångång nästa vecka :D

Skulle igentligen dit i helgen, men det blev ändrade planer :( Jaja jag kommer säkert endå åka dit på ons - tors nästa vecka så då kan man ju stanna över helgen! För ska träffa Jenny också som jag inte träffat på sjuuuukt länge, saknar dig som fan gumman! Ser fram imot nästa vecka :)

Ne nu ska jag fixa iordning lite mat, sen bara slööööa. skönt :)
 Här är en bild på min kära laptop :D

Godmorgon

Torsdag idag redan, veckan har gått sjukt snabbt!

Jag gjorde precis ett stooooort misstag och tryckte på "skicka knappen" gaaaash vad jag kommer få ångra mig nu... Fan fan FAN, jag skulle aldrig ens tänkt tanken på att skicka iväg mejlet.. Nu kommer jag gå och fundera på om man får svar eller ej, hoppas jag inte får det.. Och får jag det så lär det vara jäkligt otrevligt eftersom inte mitt var så trevigt.. Men åhh jag ångrar mig grymt mycket att jag skickade iväg det, vad tänker jag med ?

Aja, gjort är gjort.. Så nu ska jag ut i solen och lyssna på musik och hoppas på att jag kommer på andra tankar, men det är svårt! Har försökt men detta kommer bara upp i mitt fucking huvud! Ursäkta språket men jag är på skit humör just nu...
Sola var det ja!



.
...later


Jag vann en tävling :D

Tidningen Tara hade en tävling för ett tag sen, där man kunde vinna en väska och skulle fota innehållet i sin väska :).. Och idag fick jag mejl av dem att jag hade vunnit, wiiee vad kul.. Jag vinner typ aldrig tävlingar.. Så i nummer 11 så kommer min bild vara med där :)




Idag har det vart sjukt varmt och gott väder *njuter* Det är fortfarande bra varmt ute, och det är kväll.. I just love it.. Ska snart ut på balkongen och sätta mig och njuta med en iskall cola.. Mums... :)

RSS 2.0